Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba. 

Taures statė vaikystėj mama. Tai ji, kaip ir pas Niuma, apsukdavo vata piestuką, pamirkydavo į violetinį spiritą ir pakaitinus lipindavo. Baisu ta liepsna buvo ir kad reikdavo gulėt po 3 adijalais. Jauti kaip tos taurės kruta....

Prieš kalėdas kai vaikai mažieji sirgo vedė ji pas gydytoją, tai užklausė apie taures. Nes kosėjo mažiai. Bet daktarė žvilgsniu nužudė. Daug maž kas per iškasena🤣

Atsakyti

Aš tai neieškau pigiausios taisyklos :). Bet tikrai geros, tai man ta Jeruzalės tinka.

Atsakyti

Tai kad tos taurės, vėlgi, pagal visus fizikos dėsnius, jokios tiesioginės įtakos kosuliui neturi. Jos pagerina ir suaktyvina kraujotaką, dėl ko organizmas yr aktyvesnis ir pajėgesnis susidorot su visokiom negandom. Be to, suaktyvėjusi kraujotaka praplečia ir bronchus, dėl ko lengviau atsikosėt. Kiek suprantu, dabar visokie treneriai tas taures naudoja raumenų skausmui pamažinti. Garstyčių pleistrai visiškai tą patį daro-aktyvina kraujotaką.  Kaip ir tie spygliuoti kilimėliai :mirksiukas:  tai gal vietoj taurių guldykim ant spygliukų :D 

Aš Šeškinėj žinau ir puikų juvelyrą :mirksiukas: 

O batus labai neblogai taisydavo Kalvarijų g, priešais buvusį Ibrahimą, tokiam rūsy. Gal net ir tebėra.

Atsakyti

Tuo pačiu gal žinot, kur pigiausia roletus užsakyt? Reik visai paprastų, nieko mandro.

Gal IKEA. :rolleyes: Mes tai jau senokai pirkom ir konkrečiai tuo modeliu nebeprekiauja (buvo tokie balti gumuoti – vasarą neblogai apsaugo ir nuo karščio), bet ir iš dabartinio asortimento gal galima ką išsirinkti, jei nereikia ypatingo nestandarto. Mūsiškius vyras gan lengvai pats montavo, be to, pagal instrukciją juos galima ir pasiaurinti, jei nėra tinkamų matmenų (mes nebandėm). O ant stiklinių durų po šiai dienai roleto neturim, nes tokius ilgus tai tik pagal užsakymus gamina, vis neprisiruošiam.

Atsakyti

Ai, roletai. Nežinau. Prieš šimtą metų, oi, 11 tik :D  darėmės tas plisuotas žaliuzes DomusLumina. Labai jos man patinka ir patogios. Ant bele kokio rėmo, montavimas įveikiamas net moterims :D kurios žino, kaip grąžtas atrodo.

O dabar galvos skausmas dėl naujojo kambario lango apdaro. Buvau sugalvojus romanetes dvigubas, tai vyrs išbrokijo, galvoju iš naujo. Matyt vis tik bus eilinės užuolaidos ant karnizo.

Atsakyti

Na vat, juvelyro man seniai irgi reikia, bo nes prieš kokius 7 metus suskilo vestuvinis žiedas. Tai nuo to laiko jo ir nebenešioju, bet ir taisyt neprisiruošiu.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20230309_172308.jpg   327,09KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Radau savo taisyklos net internetinį tinklalapį - taisyklele.lt. Dirba tik nuo 13 iki 17 val.  Pamiršau striukę nuvežt, kad užtrauktuką pakeistų, buvo labai gerai suremontavę išplyšusią mokyklinę kuprinę.

Tokia sunki diena, užkankino sėdėjimas vienam neefektyviai ilgam meete juodai, net purčiausi po to.

Atsakyti

Pas mus tai kovidas įsisuko. Vyresnioji  dukra serga, o šiandien jau ir sūnus skundžiasi, kad viską skauda, nors testas dar neigiamas. Kaip čia izoliuotis nuo jų?

Atsakyti

Labas rytas  :4u: vakar buvau pas kirpeja, nureziau savo ilgus plaukus. Uzsimaniau pailset  :D 

Siandien varau i ambasada. Gal netycia pavyks prasukt pro loop london :B 

Atsakyti

Oi, tas kovidonas... Sveikatos ligoniams, slaugančioms - neužsikrėsti  :4u: .

Aš tai niekada labai nesisaugodavau specialiai, o dabar tai turim gi ir kaukių, ir dezinfekantų atsargų, galima biškį panaudot :).

Megztinis išdžiūvo, patinka, šiandien turiu mintį pranešiot. Viliuosi, kad subtilūs blizgiukai tinka ne tik į teatrą ar vakarienę, bet ir į diskusiją blizgančiam ofise  :B . 

Vakar neršiau pikta po namus (gerai, kad mažai jėgų buvo, tai ir pykčio kitiems nekliuvo :D), negalėdama apsispręst, ką megsiu.  Kai apsisprendžiau, kad kojines dovanines, tai dar reikėjo 3 derančias spalvas išsirinkt. Aišku, vieno kamuoliuko niekur neradau  :B . Tai tiesiog bent pradėjau. Ir atidžiai skaičiavau eiles ... neužsirašinėdama... kol aptikau save benaršančią telefone ir visai užmiršusią, kurioj eilėj sustojau  :oh: . Pypt. Aišku, nėra baisus dalykas, nes dažniausiai mezgu iš akies arba paskaičiuoju +- numegztą galiuką, tik pradinių pastangų gaila :D. Na, bet nuo savęs nepabėgsiu. Kai kur esu labai smulkmeniška, o kai kur - totali atsipūtėlė...

Atsakyti

Aha, kur mano postas apie kaukes ir rankų plovimą...

Aš tai miegu atskirai, erdvių pakanka, tik lova žiauriai nepatogi, atsikeliu dar labiau pavargus, nei atsigulu :oh:​ 

Atsakyti