Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš pasiėmiau universalią pirštinę, sausinimo šluostę ir muiliuką. Jei kada ko prireiks visada galiu užsisakyt papildymą. Manau pradžioj tiek užteks. O su laiku bus matyt. Po truputį gal ir daugiau ką pirksiu. Faktas, kad pačios jos nevalo. Misterio properio pašvilpavus neiššaukia🫢 tas kas paskolino rodė daug eksperimentų su tom šluostėm ką valė. Man patiko kad kai valiau nenaudojamus laiptus visos dulkės (o ten jų nemažai☺️🫣) susirinko ir prikibo prie šluostės.

Dėl dulkių kaip ir rašiau susilaikiau, bet manau kad ją vistiek tikslinga sudrėkinti ir tada jau turėtų nuvalyt ir nekelt debesio . Man vaikų pianinas buvo kaip indikatorius. Nes yra vietų, kur paprastas skuduriukas nenuvalo. O ten tikėjaus pasieks.

Su universalia sakė gobelenai liks šlapesni, nei su kažkuria kita skirta gobelenams, bet irgi nuvalys. O man aktualu auto sėdynės. Kadangi dar šalta nebandžiau, bet atšils pabandysiu. Šiaip yra įdėjų ką galima dar valyt (kad ir šiltnamio pažaliavusią sieną)

Dar manau yra ir kitas faktorius. Gyventojai. Pas.mane katė, kuri šerias 24/4 365 dienas per metus. Tai nori nenori pūkų nuo jos pilna. 5 nuolatiniai gyventojai irgi neprideda švaros ir nesumažina dulkių. Aš pati nesu pedantė, kuri tvarkytusi. Bet jei tvarkausi noriu,kad būtų švaru🤣🤣🤣 nesu tas reklamos veidas. Kagi šiandien veikti? Davai nusivalom virtuvę!!!! Aš geriau fb ar ig paskrolinsiu🤣🤣🤣 žodžiu esu tinginė. 

Atsakyti

Kaip man dėl dryžių sakė, kad gali dar chemija voliotis kai valai. Pačios šluotos neturėjau. Tik skuduriukus. Kadangi jie iš tų pačių medžiagų kaip ir mažieji tai pabandyk ir pati pamatysi. Mano visos jau naudotos buvo. Gal dėl to ir kilo tas debesis, kad ne tik savos dulkės toje rožinėj buvo.  Na bet kai po truputį po vieną perkant gal jei ir nepavykęs bus pirkinys nurašysiu į: ar mažai š šian gyvenime esu dar brangesnio nusipirkusi? Nes apie rožinę vistiek galvoju🤣🫣 

Atsakyti

Kai žmogus neturi ką veikt :D Panašu, ar nelabai? Priedas  Screenshot_20230316_095731_Samsung Internet.jpg   118,11KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20230316_100218_Samsung Internet.jpg   121,14KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  Screenshot_20230315_225614_Pinterest.jpg   299,73KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Abu siūlus sudėjus tai man labai!

Atsakyti

Panašu labai!

Šiąnakt visą naktį sapnavau, kad sportuoju :D ir dar taip intensyviai, kad atsibudau pavargus  :oh:  :D

Kažkokie aerobikos pratimai. O paskui dar derinau grafiką treniruočių lankymo su Smoriginu, tuo balerūnu :D

Aš kažkaip dar vis nepribręstu tom šluostėm  :rolleyes: Jei davaitgalį saulė per langus pašvies, tai va tada bus stimulas griebtis staigiau ko nors.

Atsakyti

Katuuk aš tokios spalvos irgi nooriu

Ir netgi seniai bet kiek esu internetu pirkus tai nepataikau.

O gyvai neaptikau

Atsakyti

Nu tai jei nepraeis tas noras :rolleyes:  ir neišpirks, tai spėkit, kas pirmadienį į MG važiuos :D 

Restar, abu abu. Jau pamiršau, bet berods pirma mohera, o antra ėriuko vilna :wub:​ 

Atsakyti

Pas mus vebinaras 2 val, per praeitas  2 dienas prisisėdėjau iki apsinuodijimo, tai įsijungiau garsą, pavaliau 1 langą, išsiploviau grindis, nes vakare man ne iki to, savaitgalį gaila per daug laiko tam skirti, tai geriau kasdien po biškį.  Žmonių panašiai kaip pas Frekę, gyvūnas, erdvės daug mažiau, o daiktų, daiktų  :B , tai dažnai į viską žiūriu pro pirštus, kad dar ir gyvenimą turėčiau. Nes tingiu ne tik pati daryt, bet ir su kitais kariaut  :B .

Rizikuoji, Katuk, parodydama ir megztinį ir siūlus, bet bent jau iš mano pusės grėsmės nėra, o už Qqutę negarantuoju :lol: . Nors turint omeny jos dabartinę priklausomybę kojinėms, tai gal irgi neišpirks :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 16 kovo 2023 - 12:01

Restar ne ne. Aš tokios sudėties neno- sukramtys mane

Atsakyti

Viena pati tikrai neišpirks :P  nes ne viens kilas ir vieno ir kito. 

O jeigu išpirks kažkokie pakabukai, tai tada ne likimas :D  nu nes šiaip siūlų turiu pakankamai. Bet va tokių tai nea :D 

Privalau gyvai pamatyt. Galiu ir nusivilt.

Ir su matematika prastokai :D  kažką ne tą skaičiuoju. Jei mohera 500 m 100gr, o vilnelė 1500m 100g, tai plę, kiek man siūlo reikia vieno ir kito :lol: jei vilnos sudedam 2, o moheros 1, koks metražas gaunas :lol: 

Žodžiu, einu prasivėdint :B​ 

Atsakyti

Ai, aš vis pamirštu, kad Qqutė nuo galėjimo nešioti Dundagą perėjo tik prie kašmyrų :). Gerai, kad kojos dar ne tokios jautrios :).

Atsakyti

Restar nepatikėsi bet dundagą galiu nešiot, kažkaip ji taip manęs nekanda kaip kokia mohera ar alpaka, arba kartais pasitaiko koks merinas kuris kažkodėl mane kanda :D

Atsakyti