Aš pasiėmiau universalią pirštinę, sausinimo šluostę ir muiliuką. Jei kada ko prireiks visada galiu užsisakyt papildymą. Manau pradžioj tiek užteks. O su laiku bus matyt. Po truputį gal ir daugiau ką pirksiu. Faktas, kad pačios jos nevalo. Misterio properio pašvilpavus neiššaukia🫢 tas kas paskolino rodė daug eksperimentų su tom šluostėm ką valė. Man patiko kad kai valiau nenaudojamus laiptus visos dulkės (o ten jų nemažai☺️🫣) susirinko ir prikibo prie šluostės.
Dėl dulkių kaip ir rašiau susilaikiau, bet manau kad ją vistiek tikslinga sudrėkinti ir tada jau turėtų nuvalyt ir nekelt debesio . Man vaikų pianinas buvo kaip indikatorius. Nes yra vietų, kur paprastas skuduriukas nenuvalo. O ten tikėjaus pasieks.
Su universalia sakė gobelenai liks šlapesni, nei su kažkuria kita skirta gobelenams, bet irgi nuvalys. O man aktualu auto sėdynės. Kadangi dar šalta nebandžiau, bet atšils pabandysiu. Šiaip yra įdėjų ką galima dar valyt (kad ir šiltnamio pažaliavusią sieną)
Dar manau yra ir kitas faktorius. Gyventojai. Pas.mane katė, kuri šerias 24/4 365 dienas per metus. Tai nori nenori pūkų nuo jos pilna. 5 nuolatiniai gyventojai irgi neprideda švaros ir nesumažina dulkių. Aš pati nesu pedantė, kuri tvarkytusi. Bet jei tvarkausi noriu,kad būtų švaru🤣🤣🤣 nesu tas reklamos veidas. Kagi šiandien veikti? Davai nusivalom virtuvę!!!! Aš geriau fb ar ig paskrolinsiu🤣🤣🤣 žodžiu esu tinginė.