Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

beje o taigi aš šetlando turiu dar po babinukę

gražių spalvų-geltonos prigesintos tokios ir oranžinės melanžinės

klausimas kada ir ar iš viso iš jos megsiu nu bet...drakius taupo :D

Atsakyti

Man labai raudona, oranžinė ir balta Šetlando patiko, dar yra kažkokių likučių - tuoj į bepirštes reikia surast ir suvaryt :). Ai, dar žalsvos gražios biškį turiu. O mėlynos turiu daugiau, bet ta bjauri. Nes, va mėlynas dažas kažką tokio padaro negero...

Kutena tie moheros/alpakos plaukai :). bet man kaip kada, ignoruoju ir praeina.

Atsakyti

Man žiūrint koks rūbas ir kaip kokia mohera dar. Pvz turiu liemenę raudoną su mohera ir nieko jei kanda nei ką, arba movą ant kaklo su baltu šilkmoheriu ir irgi ant kaklo ramiai nešioju. O va kardigano su mados garažo šilkmoheriu negaliu net ant maikės ir nesuprantu kodėl o taigi spalvos tokios  :wub: 

Oj drakius gi ir dundagos sruogą turi..moherų ir tvidų visokių. Reiktų kada imt reviziją padaryt ir atlaisvint truputį dėžes

Atsakyti

Oi, kai kas net ne vieną sruogą turi ir net ne 3.... Kas numegzta - megztinis, skara ir šalikas. O daugybė idėjų liko nerealizuota, nes - pasikeitė skonis, tingiu... Buvau užsikepusi net suknelę megzti karantino pradžioje entrelac būdu, nusibeždžionavus nuo vienos lietuvės mezgėjos. Bet vėpla siūlų pardavėja supainiojo siuntas, man atsiuntė skarą, mano siūlus - kažkur, tai kol sulaukiau, įkarštis imti ir pradėti dingo ... ir negrįžo  :B .

Atsakyti

ai tokią kaip ir aš buvau nusimezgus? maniškė atsidūrė pas kolegės dukrą kažkurią kaip ir dauguma mano dundaginių rūbų 

nes kažkaip man jie ar susitraukė ar aš pati atsiganiau tada ar tiesiog laisvesnius pamėgau

Atsakyti

Turbūt. Buvau įsikliopinus, o dar kaip tik tuo metu buvau po entrelaco kursų :). O tu su ilgom rankovėm mezgei ar labiau kaip sarafaną?

Atsakyti

Man atrodo ta ėriuko vilna turėtų būt panašiai kaip šetlando. Dantų atžvilgiu :rolleyes:  o mohera mane irgi jau kutena. Bet ten kidmohera, gal sakau, mažiau kutulio. 

dėl to ir noriu gyvai pamatyt, kas tę do žvėrys, kaip derasi ir kaip elgiasi. Gal išvis, atšils per kelias dienas taip, kad į vilnas nė pažvelgt nenorėsiu :D​ 

Atsakyti

Gerai, kad kojos dar ne tokios jautrios :).

Pas mane naujas lygis- jau ir kojinės graužia. Praeitą savaitę vienos erzino, kitos ne. O tos kur erzino- naujausios ir spalvos gražios 🥰 jeigu neklystu,  ar ne Alize siūlų. 

Atsakyti

nu kojinės man nekanda :D nors net jei ir kąstų turbūt dėmesio nekreipčiau

bet yr yr jautriakojų pas mane kolegė tokia, jai net stulpeliai trukdo, ypač jei kulną sutvirtini :)

Atsakyti

antra diena mezgu kišenėtą tos knitty suknelės įkvėpta, nu aišku maniškė nepanaši net bet esmė kad suknelė :D

atsiverčiau Ravelry paieškot įkvėpimo, pažiūrinėt ilgių užbaigimo kaklų įdėjų

ir ką galiu pasakyt, pačios gražiausios man mano pačios ir kitų sektančių megztos  :lol:​ 

Atsakyti

Jau po žygio. Kas daug vaikšto tiems nieko. Aš kai sofos draugė, tai jaučias iš kur kojos auga🫣

Atsakyti

Kiek km?

Mano viens vaikas Paryžiuj daba. Vakar 21 km, šiandien panašiai

Atsakyti