Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, bet tu greitaeigė taip ir nesupratau kada tas bepirštes numezgei.

Suvokiu, kad mažas darbelis jei lyginant su kokiu megztuku, nu bet man net tokie mažmožiai kažkaip pasiima laiko.

Žodžiu, man jos fainos, tikrai smagi detalė👌

Apie šluostės stengiuosi negirdėti, kažkokia neviltis toje srityje. Jau ir taip plotai sunkiai aprėpia į, o dar kai vienam gale paremontuoja ja, žiū jau kitame malą. Savaitgali taip džiaugiausi išvalius viena statybvietę, pirmadienį grįžtu jis jau laiptų aikštelę išgriovęs🙈

Greičiau atšiltų orai, mažiau po tą vidų malsimės.

Beja, negražu bumbėti, nes šiaip žmogus ten mano mezginiams kertelę remontavo, liko dar padažyti ir galėsiu kraustytis. Bet kad beveik nebemezgu😁

Atsakyti

Katuk juokingi 11km. Bet kai iki darbo 120m. O vaikščiot be tikslo aš negaliu, tai kažkaip ir užsisėdėjusi. 🫣☺️ 

Atsakyti

Freke, žinau :oh:  aš per tas dvi savaites, kai prisioperavus buvau visus galus, niekur nosies nekišau. Tai plę, +3 kg. O padaryt minus taip paprastai nesugebu :D  nors ir vaikštau čia atvažiavus. Nes reik ir MĖ. O vat su šitu sunkiau, ypač kai visokie likučiai akis bado :rolleyes: 

Kapseika, kai statybos, tai dar ne taip neviltis ima, o kai virtuvė :oh:  šiandien jau tris kart tvarkiau, o vistiek netvarka.

nemezgi tai nemezgi, bet darbo priemones reik kažkur surikiuot :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Freke, kad nelabai juokingi :) Saug kas ir nuo avalynės priklauso. Vieną kartą Palangoj ėjom 12,5 km- viskas ok. Kitą kartą dviese pasivaikščiodami pavasarį, pakrante irgi apie 12 km, bet aš su žieminiais batais- tuom kart nejaučiau, o abiejų kojų nykščius atsidaužiau iki mėlynių, nuėjo nagai po kelių mėnesių.  Vienas iš viso tik po 2 metų tvarkingai ataugo, po dviejų medicininių pedikiūrų. Na čia va toks lyrinis nukrypimas gavos..

Atsakyti

Reik, tai reik, bet net gėda kam sakyt, kad MB labiau užsidegęs, jau ir lentyną atitempė, sako va čia siūlus galėsi susistatyti, o man tokia apatija, o ir nenoras po tuos senus siūlus knistis, daugelis jau ir atgyvenę, kol dėžėse ir nematau, tai nors pyktis neima, kiek visokio Š... kažkada prisipirkta :oh:

Bet viskas bus gerai, ryt darbe turėčiau užbaigti viena šūdiną projektą, kuris beveik 6 sav. kraują siurbė, gal ir namie ne tokia išklerus būsiu 

Atsakyti

Reik, tai reik, bet net gėda kam sakyt, kad MB labiau užsidegęs, jau ir lentyną atitempė, sako va čia siūlus galėsi susistatyti, o man tokia apatija, o ir nenoras po tuos senus siūlus knistis, daugelis jau ir atgyvenę, kol dėžėse ir nematau, tai nors pyktis neima, kiek visokio Š... kažkada prisipirkta :oh:

Bet viskas bus gerai, ryt darbe turėčiau užbaigti viena šūdiną projektą, kuris beveik 6 sav. kraują siurbė, gal ir namie ne tokia išklerus būsiu 

Atsakyti

Į remontų temą: panašu, kad (laikinai) baigėsi ir pas mus. Laikinai, - nes jau vyras galvoja, kaip dviejų vaikų kambary su minimaliom išlaidom sukurt kiekvienam savo erdvę prie lovos...

Viliaus kambario pilnas vaizdas (ai, dar bus tamsios naktinės užuolaidos):

Baltas trikampis stalas dar už kėdės liko, ne vietoj :) 

Priedas  received_733406761647781.jpeg   101,47KB   0 Parsiųsta kartų

Ir kita pusė

Priedas  received_741972390865937.jpeg   90,65KB   0 Parsiųsta kartų

O mums prie lovos pagaliau šiandien pritvirtino lempas :) Galėsiu ir vakarais megzt:

Priedas  received_596597909152960.jpeg   188,32KB   0 Parsiųsta kartų

Šitie jungikliai kainavo turbūt daugiau, nei lempos, bet labai norėjo vyras :D 

Priedas  received_225650469874489.jpeg   259,69KB   0 Parsiųsta kartų

Kraiposi visaip :) 

Priedas  received_210169358333873.jpeg   178,46KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gražios lempos ir Viliaus kambarys.

Va tokios pat mintys apie visokį kauptą š iškilo kai svarsčiau ką su tom šluostėm daryt. Vienas iš durnų pirkių buvo pelargonija už 30€. O ji pypt per žiemą užlinko🤣🫣 bet kaip man jos reikėjo. 🤣🤣🤣🤣🫢🫢🫢🫢☺️☺️☺️☺️ Arba knygos. ***** lyg ne bibliotekoj dirbčiau. Vistiek perskaitau ir nunešu į komplektavimą, kad užpajamuotų ir man atvežtų į biblioteką.  

Planavau daug lentynų darbo kambaryje. Dabar čia gi tuštinau. Per covidą sugalvojau, kuprinę pasiūt vėl visokių š pakampės pilnos.  Šian dar furnitūros nusipirkau ir diržinių juostų. Reikia gi baisiai🫣

Ir tie remontai.... Amžini.... Tiksliau įsikėlėm ir nieks toliau nebejuda rimčiau. Pradžioj dar nervavaus, o dabar kažkaip jau dzin. Yra kaip yra ir gerai

Atsakyti

OMG kaip Niumos vaikščiojimai suskambėjo skaudžiai. 

Atsakyti

Skaudžiai, bet keisčiausiai, kad einant atrodė viskas ok. Mėlynės atsirado tik kitą dieną, vidury centre  nago, toks mažas rutuliukas. Paskui tuk kuo toliau, tuo blogyn. Nu ir su batais reikėjo jau derintis, kad būtų laisvesni. 

Po dviejų savaičių šiandien atsirado viltis, kad mano sloga- ne amžina. Dar šniurkščioju, bet nors miegot įmanoma. Gelomyrtol, vitC, vonios su visokiais kvapais, dienos miegas. 

Atsakyti

Freke, nemažai tikrai. 10000 žingsnių apie 8 km ir greit vaikštant maždaug per 1,5 val nusieina. Baisu, kaip nebevaikštau, nejaučiu motyvacijos ( va va - negaliu be tikslo eit..), na, ir jaučiu nevaikščiojimo pasekmes...

Parsivežiau atsispausdinus schemučių, bėda tik, kad tai liemenei, kurią noriu megzt, tai megztinis dar neišardytas, nėra iš ko :D. Siūlas geras, megztinis nebeaktualus tapo, o liemenės reik būtent pilkos. Nenoriu jai naudot naujų, nes yra 6 matkeliai moheros, išeis ir megztinis naujas. Jau buvau pasišovus viržių spalvos moherą pagaliau sunaudot, bet sveikas protas įsijungė - prie ko derint tokią liemenę :oh: .

Eisiu bandyt žakardines bites išmezginėt.

Netikėtai vyras anksti darbą baigė, tai greit be didelių planavimų prisidarėm žemaičių blynų, be keiksmų :D ir tikrai skanūs :).

Atsakyti

Labas rytas  :4u: buvau viena ryta uzsukus parasius zinute, 20 kart bandziau ja ikelti - nu niekaip  :oh: supykau ant SM ir vel dingau uzsisukus darbuose ofise.

Siandien is namu ir tada vyras atvaziuoja paimt manes namoo savaitgaliui :wub:  :yahoo: 

mezgimo visai nepajudinu…  :unsure: taip man darbe istarso galva, vakar taip skaudejo galva gryzus, nuejau miegot po 8  :hmm: 

Atsakyti