Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Remonto tema - mes kitais metais planuojam puse namo isgriaut… kaip as nelaukiu… dokumentu kruvos bus tvarkyt… norim priestata statyt kad pradidint nors kiek… nu ir aisku gyvent bardake teks..

Niuma lovos kampas labai grazus, lempos ir gi. O va jingtukai mane erzintu, masyvus tokie. Bet jaukus namai  :wub: smagu atsisviezint

Atsakyti
Sveikos,
šiandien metinė įmonės konferencija ir vakare - baras. Vaikštom visi pasipuošę biggrin.gif

Msu M, taip masyvūs, nes atviršiniai. Kai tapetavom, dar nežinojom, kokios bus spintelės (nes keitėm), dėl to negręžėm į sieną ir neįleidinėjo laidų. O vyriškis labai jau tų retro norėjo. Ir dėl grožio (keramikinės), ir dėl kainos santykio. Nes plasmasinės senukuose ne daug pigiau gautųsi.
Atsakyti

O, vyras ir sau pasijungė lempas. Atsiuntė galutinį vaizdą: 

MsuM, prieš tai irgi šitas kambarys buvo jau suremontuotas, - salonas/biblioteka, kuriame vyriausias vaikas gyveno, tai net šiek tiek gaila jo buvo, kad ne patys naudojomės  :D dabar pasidarėm miegamąjį Priedas  received_174896662003484.jpeg   117,45KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Penktadienis :yahoo: 

Gavau jau megztuką. Labai mielas prie kūno, gal galėjo kiek tamsesnio pilkumo būt.

Apie šluostes gal rytoj galėsiu daugiau pasakyt, laukia namų tvarkymas. Šiaip tai nustebino, kad jos tokios tvirtos, norėtųsi gal daugiau paslankumo, bet gal dar suminkštės. Nu ir džiūsta baisiai ilgai. O dėl valymo tai ką aš žinau. Pašveist reikia, bet kad chemijos nereikia tai pliusas. Mažai dar ką isbandžiau. 

O dar pirkau dulkėms šluotelę su teleskopine rankena, va čia tai gėris visokiems voratinkliams ir dulkėms nugaudyt nuo sienų ir lubų.

Atsakyti

Hm, aš tai siurbiu voratinklius ir dulkes nuo lubų :).

Mano būsimi pirkiai:

Alyvuogių aliejaus urmu

Gal viena kita šluostė

Mindful virbalai/ valas 2,25 ir 2,5.

Nusipelniau gyventi geriau :).

Ir jau maga lėkt prie savo bitučių :). Pagavau smulkaus žakardo kabliuką.

Atsakyti

Aš tai negaliu nustot galvot apie tuos oranžinius siūlus :D 

kito pirkinių sąrašo neturiu. Kaip ir nieko nereik.. norėčiau apsodint triobą visokiais medžiais, ir kad jau apaugę būt :D  bet realiai, kol tvoros nėr, tai nelabai verta tuo užsiimt. Gal užteks vienos kitos gėlės :D 

Voratinklius ir kitus gėrius aukštai siurbiu. Čia vonioj tai tokie permatomi vorai gyvena :D  nes mažai ką turi ten ėdamo. Tai iš gailesčio leidžiu jiems gyvent. LT turiu ir kažkokią paprastą šluotelę, bet tai ji tik voratinklius ir nurenka, dulkes tai tik sukelia :D 

Liniuka, o prasukai skalbiankėj tas šluostes? 600 apsukų. Nežinau, kur tu ten džiovini, bet aš ant virvių užmetu ir iki kitos dienos sausos. Ir apskritai, tik ta rožinė naudojama visiškai sausa, baltos šlapios, tai gali ir nedžiovint :D 

iR man tai visai patinka jų tvirtumas. Kaip pirštinė, įkiši ranką ir pirmyn.

Bus bloga tuoj nuo mezgimo :wacko:  taip noriu greičiau nuardytas dalis išmegzt.

Ai, aliejus. Panašu, kad man vienai šeimoj jis patinka.... 

Atsakyti

Sveikos. Manęs įkvėpimas sukninis dar neapleido. Damušiau kūną ir kišenes, liko rankovės ir kaklo apdaila. Kol kas patinka. Aišku radau laiką žiemines suknias megzt  :D 

Liniuka paroo megztuką

Atsakyti

Alyvuogių aliejaus esu uzsipirkus, o galiojimas iki vasaros, bet manau nieko jam neatsitiks ir kelis mėnesius po. Arba reikės daug spurgų virt :D

Šluosčių dar neskalbiau, o reikia prieš naudojant?

Qqte, maniakė tu :D

Va šitas megztinis. Dar norėčiau trikampiu kaklu.

Priedas  Screenshot_20230317_181410_com.android.chrome.jpg   108,02KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mano irgi jau atvyko. Varysiu pasiimt. Ryt bus matyt kas čia per pirkis☺️🫣🫢 

Atsakyti

gražus, toks bazinis visur tinka

nei aš manjake nei ką jau gerą gabalą po kišenėm gi turėjau sprindis gal likęs buvo :)

Atsakyti

Neįtikėtina. Šiandien pasijutau geriau  ir netgi atitrūkdama nuo darbo, pravaliau pora  seniai liestų kampų namuose ir dar darbui pasibaigus skalbinių krūvą išlyginau. Kiba ir man ta kovido atmaina, kur norą tvarkytis sukelia? :hm:  Galėtų ta komplikacija ilgiau išsilaikyt. :hihihi:

Atsakyti

Nu rimtai keistas tas kovidas, mano dičkis nuo pirmadienio su juo, vakar pareiškė norys malkų pakapot, sakau išsveik, palauk... Šiandie grįštu iš darbo, žiūriu ka darbuojasi išsijuosęs.

Grįžo, pavalgė, pasėdėjo, vėl išeina, dar bandžiau sakyt kažką, tai tik nuburbėjo.

Šiaip jau reikdavo burbėt, kad ką padarytų... 

Atsakyti