Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oho kas per atmaina  :blink: . Mane tai saulė gal įkvėpė šį tą pasitvarkyt.

Qqute, bet kiek ta kišenėta pas tave gulėjo nejudinta?

Katuk - smagu, kai yra apie ką svajot :4u:​ . 

Atsakyti

Liniuka, o negavai popieriuko su instrukcija prie siuntos? 

Man rodos rožinės galima ir neskalbt, o visos kitos susiaktyvina pilnai po trečio skalbimo, NORS veikia ir neskalbtos. Nu ir baigus valyt su muiliuku paskalbt po bėgančiu vandeniu. Skalbt skalbiankėj po kiekvieno valymo nebūtina. Valymas efektyvesnis kokių nors purvų irgi pamuilavus tuo rudu muiliuku (ėmei gi?) Nu tik rožinei nieko nereik. Tik nusiurbt dulkes. Bet aš skalbiau jau pora kart ir rožinę, nes pasipurvino.

Megztinį perkamą iššifravau dar iki parodymo.  :D šis iš viso asortimento pasirodė artimiausias Liniukai. Kaip dydis? 

Atsakyti

Kažkaip buvo akivaizdu, kurį Liniuka pirko :D, aš nebent norėjau ant Liniukos foto pamatyt :). Man tai šiam gyvenimo etape ten trūksta spalvų pasirinkimo - pilka nebėra tarp norimiausių.

Atsakyti

Cha, Restar, gi sakiau, kad nuobodūs tie mezginiai :D​ 

Atsakyti

Kokios aiškiaregės :D 

Ai ant savęs tingiu fotkint. Dydis jo vienas, tai ant manęs mažiau oversize, bet ir neprigludęs.

Atsakyti

Būčiau stebuklingų skepetėlių prisipirkus, tai gal net didžioji namų dalis blizgėtų :lol:

Atsakyti

Oho kas per atmaina  :blink: . Mane tai saulė gal įkvėpė šį tą pasitvarkyt.

Qqute, bet kiek ta kišenėta pas tave gulėjo nejudinta?

Katuk - smagu, kai yra apie ką svajot :4u:​ . 

pradėjau pernai sausį, nu nebuvo kad visai nejudinta, kas kažkiek laiko vis po kelias eilikes pamegzdavau :)

Atsakyti

net man šian truputį įkvėpimas pasitvarkyt kilo

skepetėliu nepirkau, kažkokį valymo akmenį tik :)

Atsakyti

Cha, Restar, gi sakiau, kad nuobodūs tie mezginiai :D​ 

Man tai modeliai patinka paprasti, bet norisi daugiau kokių pastelinių arba ryškių spalvų.

Atsakyti

Pvz, kaip tas oranžinis :P 

Atsakyti

Įkalbėsi :D.

Atsakyti

Priedas  IMG_20230318_100215.jpg   196,93KB   0 Parsiųsta kartųAkurat apie mane :lol:​ .

Atsakyti