Koks gražus raštas Ir net neįsivaizduoju, nunuo kurio galo reikėtų pradėt
Screenshot_20230318_111420.jpg 1,45MB
0 Parsiųsta kartų
Koks gražus raštas Ir net neįsivaizduoju, nunuo kurio galo reikėtų pradėt
Screenshot_20230318_111420.jpg 1,45MB
0 Parsiųsta kartų
Kažkada irgi buvau susižavėjus šiuo modeliu ir netgi nagrinėjau projektų nuotraukas, galvojau gal pavyks suprasti bent principą, kaip ten numegzta. Supratau, kad ten daug sukiojimosi (net recepto autorė iš karto rašo), sumezginėjimo, ir vėl akių surinkinėjimo, tai gal ir ne pats maloniausias mezgimas. Ir didžiąją dalį grožio vis tik siūlų spalvos sukuria.
Darbinga diena. Ryte apsipirkau, turguj ir parduotuvėse. Tada pietūs. Lauke truputį pasikrapščiau, vynuoges nusigenėjau, sušalau kaip ciucikas. Tai kitus medžius atidėjau šiltesniems orams. Tada dar kelias gėles persodinau. Norėjau daugiau, bet pritrūkau žemių. Nusipirkau didžiulį maišą, o užteko tik keturiems vazonams. Rytoj važiuosiu dasipirkt.
Tai dabar jau tik su vyno taure sėdžiu.
Ir dar kurmiai užpuolė... Kaimynų visą veją per žiemą iškilojo ir pas mane į daržą atėjo, jau 5 kupstai iškilo. Kažin kaip jūs s išgyvendint
aš bele kiek miegojau, paskui truputi namus pasitvarkinėjau, šimtą kart pasimatavau suknią pamasčiau ardyt kaklą ar ne, su vaiku pasitariau sakė viskas ok neardyt
paskui i miesta išsibeldėm nes vaikis steiko norėjo o aš iškept nemoku žmoniško
dabar jau sėdžiu rankovinu
Laba
Vakar diena keista. Su superduper šluoste apėjau namus. Išleidau mazgę pas draugę nakvoti, sulaukėm dičkio po treniruotės ir važiavom į Kauną. Pirk bucų. Sportsdirekcte daug nuolaidų. Nusipirkau spec skysčio kavos aparatui. Reiks šiandien išsiplaut.
Šiandien jau nuo 7 gyva. Reiks eit ridikėlių pasisėt į šiltnamį. Radau labai greit augančių, bandysiu. Nes senieji, kad ir dideli bet ilgai augdavo..... Ir pomidorus reik pasėt, nes mirksta kelios dienos.
Kurmį vyras su spąstais pagavo.
Sveikos, aš vakar po įmonės renginio miegojau... tada vėl miegojau...
Vyras su Emiliu į miestą važiavo pramogaut, Kaziuko mugė pas mus dabar. Su mezginiu pasėdėjau, Forestą Gampą ntąjį kartą psžiūrėjsu ir vėl ėjau miegot Ai, dar dieną varškės apkepą iškepiau.
Šiandien vakarop į filmą Sūnus, o dieną gal reikėtų į lauką išlįst. Tingiu, bet suprantu, kad saulės reik.