Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš žiemos laiko žmogus tai man prieš atsukant rudenį pusę spalio sunku būna

Kai atsuka atsigaunu

Nu o prie šito vasarinio kažkaip prisitaikau nieko baisaus

Atsakyti

Aš prie dviejų gyvenimų gaunu ir dvigubą laiką :P  :D 

Pvz ryt kelionėj valandą sutaupysiu :D 

Apskritai, kai nesi priklausomas nuo kažkokių konkrečių dienotvarkės veiksmų, pririštų prie laiko, tai tas sukiojimas neturi jokios įtakos. Bet turbūt jo, rudenį, nors ir prideda valandą, bet būna sunkiau, greičiausia dar ir dėl šviesos/saulės.

Atsakyti

Katuk, tau kokie 9 gyvenimai priklauso :D.

Aš tai laikausi nuomonės, kad ko negali pakeisti, tai su tuo reikia susitaikyti ir dar privalumų paieškoti :).

Atsakyti

Hm, nu kartais nežinai, ar gali pakeist ar ne. Negali iškart pasiduot, kai ta stadija pereinamoji. Aš suprantu, kad tu apie laiko sukiojimą, bet vat klausimas, ar ta būsena dėl laikrodžio, ar dėl kažko kito. Tai biškį paieškai sliekų užpakaly, o paskui, kai nerandi, jau susitaikai :D​ 

Atsakyti

Jo, aš tik apie laiko sukiojimą. O su autoimuninėm - you never know.  Mane, būna, irgi pagauna nepaaiškinamas silpnumas. Ypač sunku man į savo kalnus kojas užvilkt , tai kai tokioj būenoj, turiu labai gerai pagalvoti, ar išvis kažkur noriu išeit...

Tai aš tik šiaip lengvai nurašyt suprantamesniems dalykams norėjau nurašyt visus negalavimus :). Mano smegenims lengviau, kai turi suprantamą, kad ir primtyvų paaiškinimą, pvz. - pilnatis, tai iškart pagerėja :). Skaitau dabar knygą "Smegenų gebėjimas gyti", prieš tai buvau skaičiusi "Save keičiančios smegenys". Labai įdomu. Tai va, ne tik placebas veikia, bet ir nocebas - deja, į neigiamą pusę. Aš renkuosi placebą  :). Ilga čia šneka, o aš, kaip žinia, visada labai tingiu diskutuoti :).

Atsakyti

A jo, žinau apie tą nocebą. Kartais netgi pritaikau tą teoriją. Tikrai veikia.

Atsakyti

Nu va ir dabar prisitaikiau, ką norėjau :D 

Suabejojau, ėjau pasitikrint, apie nocebą. Tai biškį ne tą turėjau momeny. 

Labiau tai, kad nenaudoti neiginių. Pvz - "nenaudoti neiginių" reiktų sakyti "naudoti teiginius" :D  tai irgi veikia smegenis.

Bet ir apie nocebą-pritariu

Atsakyti

O man tas pavasarinis persukimas kažkoks košmaras. Naktį blūdinau iki pusės dviejų. Ryte nesupratau, kas nakčiai žadintuvą užstatė. O po darbo -širdis užsikalatojo-  spaudimo su pulso pašokimu, nes man taip būna, kai miego trūkumas. 

Atsakyti

Tingiu pradėt 4as to paties modelio bepirštes... Nenoriu ir bile kokias kojines pradėt. Pati neżinau, ko noriu. Labiausiai tai kokio saldumyno ir miego. Beje, pirkau Katuko užrodytų saldainių - nu ir ne mano... Sudomino mangai ir bergamotė, o kad ten dar alkoholis ir cukraus storas sluoksnis - nieks nesakė :). Va, to cukraus ir nemėgstu. Tikiu, kad prie kavos turėtų būt super.  Su arbata ar šiaip - nedžiugina taip, kaip džiugintų kokia tradicinė Pergalė ar Veliuona. Ar Nomeda, tradicinė. Man net ananasiniai patinka ar Fortūna. Saldainius, tiesą sakant, itin retai perku. Močiutė aprūpina :D. Kalėdoms būna maišas, tada dvynių gimtadieniui dar įduoda maišą, aš paslepiu ir pamažu išdavinėju, savęs nenuskriausdama :D. Bet kai aptinka slėptuvę, tai parūksta :D.

Atsakyti

Restar-tai Sostinė yr Sostinė, ar su mangais,ar be, cukrus ir likeriukas niekur nedingo :hihihi: būtent jie ir yr šio saldainio bruožas. Tikrai paminėjau, kad Sostinė man ir šiaip patinka

Aš biškį į vakarą atsigavau. Birutės pagėriau, gal tas gaziukas su druskyte šiek tiek sutonizavo. Pasidėliojau čiumodanus, dabar jau mezgu, bet plano bent vieną rankovę "nuvežt" turbūt nebeįvykdysiu. Įsimečiau savo pyniuotį, kelioms kojinėms šio bei to, turėtų pakakt iki Velykų.

Atsakyti

Nieks kits čia nekalts  :oh: . Ar Sostinė, ar Vilnius man taigi vienodai  :oh: . Mėgstu aš šituos, apie jų modifikaciją ir galvojau :Dhttps://barbora.lt/p...ai-vilnius-1-kg. Sostinės gal nevalgius :), su tuo cukrum niekada nemgėstu.

Atsakyti

Aš biškį į vakarą atsigavau. Birutės pagėriau, gal tas gaziukas su druskyte šiek tiek sutonizavo. Pasidėliojau čiumodanus, dabar jau mezgu

Aš kalio citrato pagėriau, numigau tai irgi gyvensiu. 

Buvau pradėjus kašmyrą icordu užbaiginėt, bet per lengvas siūlas- riečiasi visa apačia. Išardžiau. Išvirkščiom akim baigsiu. Tada rankovių apačią permegsiu- negražu stulpeliai. Ir kaklą į viršų kažkiek pamegsiu. Su mano tempais dar minimum savaitei darbo.

Qqte, tavo turimo kiekio užteks kažkam :) , nes panašu  kad man liks gal 30 g ar daugiau :) 

Atsakyti