Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu ir ką.. užbaigiau apačią. Vaizdas visai  nedžiugina. Reik pailsėt nuo šito mezginio. Ir iš viso- reik MĖ, kad nors kas nors pusiau padoriai atrodytų. 

Atsakyti

Niuma, nugi žinai, kad MĖ nėra panacėja. Ir ne kūnas kaltas, o mūsų smegenys. Tai pasuk jas ir sutvarkyk mezginį :D man atrodo, taip bus greičiau, nei su MĖ :mirksiukas: 

Atradau, kad anas dvi dienas buvo gan smarkios elektromagnetinės audros, todėl tokia savijauta. Ir galvos skausmai, ir nuovargis, ir širdies kalatojimaisi. Kaip gera, kai randi kaltininką visom savo bėdom :D 

Tai su nauja energija į naują dieną!

Atsakyti

Labas rytas :).

Katuk, tai ir apie tas audras vakar minėjau. Sakau gi, gerai, kai randi "pateisinamą" priežastį.

Vakar beveik numezgiau vieną bepirštę, o naktį sapnavau, kad labai greit nusimezgiau krūvelę kojinių ( Qqutės įtaka :). Ir dar sapnavau nėščią moterį ( serialo Ist Endo seserys poveikis) ir 2 milžiniškus ryžus katinus :D ( paroda). 

Atsakyti
Katukai, žinau, kad smegenyse. Bet ir faktą žinau, kad paskutinius du mėn buvo daug ĖĖĖĖĖ. O dabar reikia MĖĖĖĖĖ biggrin.gif
Bet kokiu atveju, kašmyras plonas ir tas susiaurinimas po pažastim buvo per greitas. Gavosi paprastas megztinis su durnai įmegztom rankovėm. Nemyliu.
Užsireginau eit į grupinę treniruotę šiandien. Tada vyras pasakė, kad nenueis pas Gytį į susirinkimus su mokytojais, kur planavau jį deleguot. Nu ir ok. Tinginiauju toliau.
O ryt į spektaklį planas. Bilietus gal sausio mėn pirkau, buvo paskutinės dvi vietos likę.
Atsakyti

Hm, bet siaurinimą turėjai pamatyt jau anksčiau, jei matavais.

Bet žinau, kaip ten būna :D  kai mezgi vieną, o gaunas kitas.

gal išskalbus pagerėtų? Patampius?

Atsakyti
Matavausi. Buvo platu. Pabaigus neplatu. Bet apačioj- neprigludę, laisva. Ai, nesvarbu, nepatinka.
Atsakyti

Skaitau skaitau apie Niumos megztinį ir suprantu, kad neįsivaizduoju, ką tu dabar mezgi :). Ką nors žalio?

Mano mintys nuo linų medvilnių sukasi prie vilnų - pirmyn atgal. Nes vasarinius siūlus megzti reikia, ir aktualu, o bet vilnonius megzti tiesiog maloniau, nors nebeaktualu. Ir net jau aš turiu prisimezgus megztinių, kurie dar geri, nebesunešioju, kitiems metų būtų sočiai. Darbas iš namų pataupo drabužius - pasensta jie nesudėvėti  :lol: . Aišku, naujų visada norisi, bet jau biškį kyla klausimas, kur juos sandėliuot :).

Paskaičiau, kad tos magnetinės audros net alergiją gali pastiprinti - tai vat vakar nei iš šio nei iš to šniurkščiojau, veidą draskiausi. Šiandien aplinkoj niekas nepasikeitė, o savijauta - pasikeitus.

Viena namuose :yu:​ . 

Atsakyti

niuma o kokio rezultato tu norėjai?

mano suopračiu tiesiog ne savo modelį pasirinkai

žinau kad nemyli laisvų plačių o šitas toks vistik mano supratimu turėtų būt

o jei norisi neplataus tada geriau reikėjo rinktis kokį tradicinį-statytom rankovėm arba apvalia kokete kokį

Atsakyti

Kas man pasakys, kokį modelį Niuma mezga? Nes atrodo, kad kitos žino, o aš ne :). Arba mano atmintis tokia trumpa  :oh:​ .

Atsakyti

Niuma, liemenuką kitą užsidėk :mirksiukas:  kartais tai pagerina vaizdą. Nu arba palauk savaitę-gal nuotaika pagerės :D​ 

Atsakyti

Kas man pasakys, kokį modelį Niuma mezga? Nes atrodo, kad kitos žino, o aš ne :). Arba mano atmintis tokia trumpa  :oh:​ .

Buvai kugelio valgyt ir nematei?

Jei aš gerai pamenu :D  tai a la avantiūrą. Biškį tik į apačią siaurintą. Nuo Patrės siūlai nusižiūrėtą :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2023 03 28, 10:59)
<p>niuma o kokio rezultato tu norėjai?</p><p>mano suopračiu tiesiog ne savo modelį pasirinkai</p><p>žinau kad nemyli laisvų plačių o šitas toks vistik mano supratimu turėtų būt</p><p>o jei norisi neplataus tada geriau reikėjo rinktis kokį tradicinį-statytom rankovėm arba apvalia kokete kokį</p>

Savo modelį. Nes turiu baltą siūtą bliuską, kuri idealiai man tinka. Bet siūlas tokiam modeliui netinka. Per plonas ir per minkštas.

QUOTE(katuks @ 2023 03 28, 11:04)
<p>Niuma, liemenuką kitą užsidėk mirksiukas.gif  kartais tai pagerina vaizdą. Nu arba palauk savaitę-gal nuotaika pagerės biggrin.gif​ </p>

O dabar jau balsu klykiu - jį iš viso reikėjo užsidėt, nes naktį matavausi.

Žodž, nieko aš dabar nemegsiu, nes realybė tokia, kad iki vasaros norėjau numest 5 kg, liko 10.
Prisipirkau prieš pora savaičių gražių marškinukų iš Reservdo ir vaikštau atsinaujinus į darbą. Ir laiko, ir nervų sutaupau daug.

Restar, žalią kašmyrą, kur per kugelį rodžiau, tuoj idėjos foto įmesiu.
Atsakyti