Nu ir ką.. užbaigiau apačią. Vaizdas visai nedžiugina. Reik pailsėt nuo šito mezginio. Ir iš viso- reik MĖ, kad nors kas nors pusiau padoriai atrodytų.
Niuma, nugi žinai, kad MĖ nėra panacėja. Ir ne kūnas kaltas, o mūsų smegenys. Tai pasuk jas ir sutvarkyk mezginį man atrodo, taip bus greičiau, nei su MĖ
Atradau, kad anas dvi dienas buvo gan smarkios elektromagnetinės audros, todėl tokia savijauta. Ir galvos skausmai, ir nuovargis, ir širdies kalatojimaisi. Kaip gera, kai randi kaltininką visom savo bėdom
Tai su nauja energija į naują dieną!
Labas rytas .
Katuk, tai ir apie tas audras vakar minėjau. Sakau gi, gerai, kai randi "pateisinamą" priežastį.
Vakar beveik numezgiau vieną bepirštę, o naktį sapnavau, kad labai greit nusimezgiau krūvelę kojinių ( Qqutės įtaka . Ir dar sapnavau nėščią moterį ( serialo Ist Endo seserys poveikis) ir 2 milžiniškus ryžus katinus
( paroda).

Bet kokiu atveju, kašmyras plonas ir tas susiaurinimas po pažastim buvo per greitas. Gavosi paprastas megztinis su durnai įmegztom rankovėm. Nemyliu.
Užsireginau eit į grupinę treniruotę šiandien. Tada vyras pasakė, kad nenueis pas Gytį į susirinkimus su mokytojais, kur planavau jį deleguot. Nu ir ok. Tinginiauju toliau.
O ryt į spektaklį planas. Bilietus gal sausio mėn pirkau, buvo paskutinės dvi vietos likę.
Hm, bet siaurinimą turėjai pamatyt jau anksčiau, jei matavais.
Bet žinau, kaip ten būna kai mezgi vieną, o gaunas kitas.
gal išskalbus pagerėtų? Patampius?
Skaitau skaitau apie Niumos megztinį ir suprantu, kad neįsivaizduoju, ką tu dabar mezgi . Ką nors žalio?
Mano mintys nuo linų medvilnių sukasi prie vilnų - pirmyn atgal. Nes vasarinius siūlus megzti reikia, ir aktualu, o bet vilnonius megzti tiesiog maloniau, nors nebeaktualu. Ir net jau aš turiu prisimezgus megztinių, kurie dar geri, nebesunešioju, kitiems metų būtų sočiai. Darbas iš namų pataupo drabužius - pasensta jie nesudėvėti . Aišku, naujų visada norisi, bet jau biškį kyla klausimas, kur juos sandėliuot
.
Paskaičiau, kad tos magnetinės audros net alergiją gali pastiprinti - tai vat vakar nei iš šio nei iš to šniurkščiojau, veidą draskiausi. Šiandien aplinkoj niekas nepasikeitė, o savijauta - pasikeitus.
Viena namuose .
niuma o kokio rezultato tu norėjai?
mano suopračiu tiesiog ne savo modelį pasirinkai
žinau kad nemyli laisvų plačių o šitas toks vistik mano supratimu turėtų būt
o jei norisi neplataus tada geriau reikėjo rinktis kokį tradicinį-statytom rankovėm arba apvalia kokete kokį
Kas man pasakys, kokį modelį Niuma mezga? Nes atrodo, kad kitos žino, o aš ne . Arba mano atmintis tokia trumpa
.
Niuma, liemenuką kitą užsidėk kartais tai pagerina vaizdą. Nu arba palauk savaitę-gal nuotaika pagerės
Kas man pasakys, kokį modelį Niuma mezga? Nes atrodo, kad kitos žino, o aš ne
. Arba mano atmintis tokia trumpa
.
Buvai kugelio valgyt ir nematei?
Jei aš gerai pamenu tai a la avantiūrą. Biškį tik į apačią siaurintą. Nuo Patrės siūlai nusižiūrėtą
Savo modelį. Nes turiu baltą siūtą bliuską, kuri idealiai man tinka. Bet siūlas tokiam modeliui netinka. Per plonas ir per minkštas.

O dabar jau balsu klykiu - jį iš viso reikėjo užsidėt, nes naktį matavausi.
Žodž, nieko aš dabar nemegsiu, nes realybė tokia, kad iki vasaros norėjau numest 5 kg, liko 10.
Prisipirkau prieš pora savaičių gražių marškinukų iš Reservdo ir vaikštau atsinaujinus į darbą. Ir laiko, ir nervų sutaupau daug.
Restar, žalią kašmyrą, kur per kugelį rodžiau, tuoj idėjos foto įmesiu.