Oi tas MĖ koks aktualus.... Bet kaip nėr valios....
Planavau labiau tokį:
Screenshot_20230328_113907_Instagram.jpg 143,28KB
0 Parsiųsta kartų
Gavosi toks, tik dar be kaklo, bet turbūt jo ir nereikia.
Screenshot_20230328_113831_Instagram.jpg 133,39KB
0 Parsiųsta kartų
Niuma nu pagal tai ką čia rodai tai tas antras beveik gražiau
o realybėj tai išskalbk pirmiausia pasimatuok dar su ivairiom apačiom, nu ir jo katukas teisi, liemenuką bent jau reikėtų užsidėt

Nesuprantu, nu kas čia kitaip - nuleisti pečiai? Tai vienas iš būdų, man patinka.
Atrodo, kad dičkis gaus darbą. Ne svajonių, už minimumą, bet pagal specialybę, turės laisvo laiko, kaups patirtį ir jau nusprendė, kad mokysis toliau, nes, kad gautų daugiau - reikia aukštojo... Na, bent šiai dienai taip mano . Net nežinau, ar džiaugtis. Kaip ir turėčiau, aišku
. Bet aš jau taip noriu, kad greičiau nuliptų man nuo sprando... O tai iš pirmos algos už visus planuoja laptopą pirkt, paskui, jeigu mokysis, dar tikėsis išlaikymo... OI, stop, jau ta mano fantazija kad neša, kad neša. Užtenka kiekvienai dienai savo vargo, bus matyt, kas bus. Džiaugiuosi, kad atsirado bent koks judesys.

Qqte turbūt viskas su juo gerai ir yra, bet kai pirminė vizija buvo kitokia, tai ir kabinėjuosi.
Restar, taip, nuleisti pečiai ir trikampė rankovė, mezgama iš karto kartu.
Eigoje:
Screenshot_20230328_151246_Gallery.jpg 339,41KB
0 Parsiųsta kartų
Atrodė, kad platesnis, bet plonas siūlas, tai priglunda:
Viskas čia normaliai atrodo. Išplausi - dar kitaip bus. O gal pavyks kiek nors kg per vasarą kur pajūry bevaikščiojant pamest .
Dabar prisiminiau Kerpenos megztuką - gal jau numezgus? Ale pradingus .
Padariau konkrečius darbus, o dabar reikia "nueit nežinia kur, padaryt nežinia ką", tai taip sunku prisiverst...
Pasimatavau 'normaliai'. Su džinsais. Vaizdas kitas. Na, permegsiu rankogalius ir išskalbsiu. Dar be kaklo.
Laukiu mokykloj- su Gyčio mokytojzis asmeniniai pokalbiai. Registravausi į mažai. Nu, kad šoko negaučiau
Nu ar aš tau nesakiau . O dėl mažai pokalbių - gera strategija, aš per 3 vaikus sugebėjau į 1 pokalbį nueit ir tai neužsirašius
. Nes kur reikėtų - eiti nenoriu, kur nereikia - ai, gaila laiko, nors šiaip, kiek buvus, dažniausiai vienu ar kitu aspektu būdavo naudinga. bet kai padaro tik gyvus ir ne su itin normalia registravimosis sistema, kai iš pirmo aukšto turi nulėkt į 4tą per 0 minučių, susisuko galva, kaip čia geriau susitrateguot (per 2 dienas ir 2 vaikus), tai išvis nespėjau užsirašyt... Ai, nenoriu spręsti svetimų uždavinių, kai pati būnu pervargus. Užaugs tie vaikai ir bus žmonės, kaip nors...
Padariau ankstyvą vakarienę - kreminį lęšių karį, dičkė labai norėjo. tai nežinia kada grįš, tikiuosi, kad paliks jai kiti.
Jaaaz, kažkaip netikėtai prigyrė mano vaiką 🥰 Gabumų pilnas, tik draugystės trukdo.