Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, nu džiugu, kad šiandien tos magnetinės audros ne tokios aktyvios :D 

Gytis čia vyriausias? Ar vidurinis? Aš visada tik mažiuką atsimenu, kuriuo vardu :D 

Restar, ir apie tave visai geros naujienos.

Nu ir aš jau kitam gyvenime. Čia pasirodo ir pūgų buvo :D  važiavau ne viena, su plepute, tai galva dūzgia ir nuo kelio ir nuo kalbų :wacko: 

Ai, ir rankovę vakar baigiau. Reik eit primatuot

Atsakyti

Vilius-vyriausias.

Gytis- vidurinis. Modelis mano :D  Kuris jau mane praaugo. Dabar septintokas. Nuo rugsėjo karate pradėjęs lankyt, labai subrendo ir pasikeitė per metus. Tai ir lietuvių mokytoja, ir anglų, kuri daugiausia pastabų rašo, gyrė gabumų ir pasikeitusio elgesio, ir kad šiaip fainas vaikas. 

Aga, šiandien bangos ramesnės :) 

Atsakyti

Išėjau po kelių kokių 3 mėn tingėjimo sąmoningai be tikslo pasivaikščioti. Tai kaip išējau, tai ir pravaikščiojau su kapišonu, paskui jau net laikiau, nes ir kepurės neužsidėjau, ir baktusas plonokas po ranka pasitaikė...

Faina, kai vaikai džiugina. Su mokslais tai pas mus linksmieji kalneliai pas visus, jokio nuoseklumo, jau ir 1-etų atsiradę...

Einu biškį pamegzt.

Atsakyti

Aga, Vilius irgi pavarė- chemijos 1 :D 

Atsakyti

Mano istorijos. Puikiai mokėsi. Mokytoja normali. Tai sakė, kad pirmadienį buvo labai pikta, ne jam vienam įpylė. Nes paliko sąsiuvinį namie, o ten konspektas, kuriuo gali naudotis, pakviestas papasakoti temą. Tai be konspekto atsisakė atsakinėt :B​ . Arba melavo, kad padarė ir paliko, arba geriau būtų ėjęs atsakinėt, vis būtų ką papasakojęs, ne 1etui, jei tikrai darė. Negi jau taip nieko galvoj nelieka. Bet mokslai neaišku, kurioj vietoj, svarbiau sportas, draugai, noras užsidirbt ir smėlio pilys kažkur ateityje.

Atsakyti

Va va. Tas pats Viliui. Krepšinis, sporto klubas, draugai....

O Gytis dailės -2 :D Irgi lapus ir penalą namie palikęs buvo. Vietoj to, kad pasiskolintų kažką, tai nieko neveikė pamokoj. Nu neverda dar tiek galvelės. Arba paaugliškas užsispyrimas ne vietoj. 

Atsakyti

Kas geresnio?

Mano numegzta rankovė netiko :(  dar neišardžiau, mezgu antrą. Negali žinot, kuria variantas bus geresnis :D​ 

Atsakyti

Dabar prisiminiau Kerpenos megztuką - gal jau numezgus? Ale pradingus  :hmm: .

Nenumezgus dar . Yra kūno iki liemens, gal kiek daugiau, viena rankovė užbaigta ir kitos  gal pusė. Nepradingus, skaitau, šiaip nekalbadieniai.

Į vaikų pokalbius nelabai vaikštau. Dar kai vyriausias mokėsi, tai ta mokykla organizuodavo irgi susitikimus su mokytojais, bet ten būdavo gyvos eilės, jokių užsirašymų. Tai tada nueidavau ir apeidavau nemažai mokytojų. Tai būdavo pakalbi, jei viskas gerai pasako, kad gerai, jei kokios problemos irgi pasako. O maniškis problemų turėjo daug kur.  :) O dabar tai kai reikia registruotis, tai net nežinau, ar čia reikia, ar tik jei kokių problemų turi. Nes kažkada pabandžiau į vyresniosios dukros vienos mokytojos susitikimą nueit, tai ta stebėjosi, ko čia aš atėjau, nes dukrai viskas gerai. Tai daugiau ir neinu. Dar paklausiu dukros, gal jai reikia, kad aš su kokiu mokytoju dėl ko nors pakalbėčiau, tai ta tik perlieja žudančiu žvilgsniu. :)

Atsakyti

Žudantis žvilgsnis :).

Kas geresnio - fainas, teisingas renginys įvyko, gavau sau gerų įžvalgų pykčio valdymui ir šiaip bendravimui su vaikais, nors ne apie tai buvo :).

Vakar, kai parašiau, kad einu megzt, tai parašiau dar kaimynei, ar ir pas juos sugedęs domofonas, ta paskambino, tai jau tiek prišnekėjom, kad ėjau tik miegot, net nepajudinus mezginio :). pasidžiaugiau, kad susitaupiau abiejų serijalų po seriją gal šiandienai (nors 4 nespėsiu per vakarą sužiūrėt), gal savaitgaliui.

Lauke dubakas, koks nemalonus šaltis ir vėjas.

Atsakyti
Aga, labai labai šalta, vėjas smegenis išpūst kėsinasi. Ką gero sakė pykčio valdymui?
Užlipau šnd ant svarstyklių po kokio mėnesio-pusantro, sakė - sėsk 2 (kg pliuso). Nu bet kadangi vis po mažą pliusą buvo, tai bendras skaičius nenudžiugino.
Aš vakar vieną rankovę pakeičiau, pasiilginau. Šiandien vakare spektaklis laukia, tai kažin ar antrą turėsiu kada sutvarkyt.
Atsakyti

sveikos 

vaikis jau šian i mokyklą keliavo, aha sakė šalta

aš dar iš lovos išlipt jėgų neturiu, vakar pramiegojau visą vakarą, nei megzt nei valgyt pasidaryt, nors temperatūra nukrito gerklės neskauda, bet kosulys  :unsure:​ 

priedo dar uoslė dingo, nu bet covido testas neigiamas ir vaikui keli net neigiami buvo

užtat gavau pora nauju matkiukų opalo :)

Atsakyti

Aš irgi į mokytojų konsultacijas nevaikštau. Su M mokslais viskas tvarkoj. O kai kuriems mokytojams gal ir turėčiau ką pasakyt, bet kas iš to. Jei nėra meilės darbui, tai po mano pasakymo jos irgi neatsiras.

Per tėvų susirinkimą leidau sau pasakyti auklėtojai, kad galėtų informaciją vaikams greičiau ir sklandžiau perduot, nes viską sužino iš kitų mokytojų. Tai sakė nepriima šitos pastabos ir apskritai yra šokiruota tokios nuomonės. Kiti tėvai tylėjo. Bet išeinant man sakė, kad jų vaikai irgi tą patį sako. Tai ko blyn visi uodegas pabrukę tyli :B Liežuvis mano priešas, bet kaip nervina kai turi savo nuomonę pasilaikyt sau :B​ 

Atsakyti