Restar, kaip matom iš tavo posto, žalos sau galima pasidaryt ir mokykloj per pamoką
mažiau baimių.
dėl pirštuko
viena maniškė ne tik mojytojoms, bet ir man nieko nesakė, tai dabar turi kreivą mažąjį pirštuką...
Apsiginsiu
. Aišku, kad neauginu tų minčių, bet jos vis užklysta - kolegė sakė, kad vienas vyrukas susivarė kelius daug su tuo dviračiu į kalnus lakstydamas ir pinigus kaldamas (maniškiui ir taip dažnai keliai paskauda, kašis, gymas, o be to - pas mus grįžimas tik į kalnus, iš kurios pusės bevažiuotum...), mokykloj - tai nusilaužt galūnę ar galvą prasiskelt maximum gali, o gatvėj biškį daugiau tos žalos gali būt, dar ir finansinių nuostolių. Svarbiausia, kad jis gi VISKĄ žino, beveik visais klausimais
. Sakė, manau, kad kelių eismo taisykles geriau už tave žinau
. Net neskaitęs
. Kad lėkdamas kokio vaiko neužkliudytų, šiaip kur užkliuvęs nesiverstų su visu maistu ir pan... 16mečiui gi jūra iki kelių
. Vienas volteris man vos po ratais nepakliuvo prie perėjos net nestabtelėjęs su savo elektriniu dviračiu... Taip kad ta savų pinigų kaina gali būti ir gana didelė. Na, bet tikiuosi, aišku, visko geriausio, kitaip gi neleisčiau, jeigu tikrai tiek bijočiau
.
O dėl dukros - reiškia, turi dar didesnę partizanę nei maniškė
. Džiaugiuosi, kad bent man pasakė. Šiaip daug ko nesako. Labai retai ką nors atsitiktinai sužinau. Aišku, klasikinis atvejis, kai ko nors pirmadieniui mokykloje prireikia sekmadienio vakare
.
Šilinge, pasirodyk, kai jau būsi visa graži
.
MsuM vakar pagalvojau, kad rečiau pasirodai. Fainai su draugėm
. O tavo draugės daugiau internacionalinės ar lietuvės? Panašu, kad ir tu turi pirmūnės ligą
. Kai kur ji gerai, kai kur - labai trukdo gyvenime
.