Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man atrodo, mokytojams turėtų būt privalomos psichoterapeuto konsultacijos :D 

aš ką tik paklausiau PIN su Laurinaičiu, tai bais protinga :D  

Iš tikro, tai kažko labai naujo nesužinojau, bet buvo įdomu klausytis protingo žmogaus. gal kiek populistiško, bet gana logiško. Tai mokytojai daug galėtų prisitaikyt savo darbe :D 

Prisiskaičiau čia apie orą šaltą, apsirengiau, nu ir nebuvo taip baisiai, kaip tikėjaus. Net rankos nešalo, nes prištines pamiršau. O dėl to, kad vėjo mūsų krašte nėr.

Prisukau sušių, galima ir megztelt. Čia žiūriu Grei anatomiją, kuri prieinama iki kovo 31 d. Faktas kad nespėsiu, nes dar tik 7tam sezone...

Atsakyti

Aš šiandien auklėtojai pranešiau apie kūno kultūros mokytojos elgesį. Mažė grįžo su sutinusiu pirštu, krepšinio kamuolys pataikė. Bet mokytojai nesakė, nes bijojo, kad aprėks, sakys - pati kalta. Pasirodo, taip elgiasi dažnai, visi vaikai tos mokytojos nemėgsta. Vaikas mano pasakė pirmą sykį. Kantri, niekada nesiskundžia niekuo, sunku ką išpešt. Bet čia jau man nepatiko. Auklėtoja pažadėjo pasikalbėti su mokytoja ir gal su administracija. Mokytoja tik nuo rugsėjo dirbanti. Pradinėj irgi viena panaši buvo. Supratau, kad jaunos sportininkės su pedagogika mažai ką bendro turi...

Vyras nuvežė į Santaras. Nedidelė bėda, bet maža ką, paskui kad nereikėtų po poliklinikas tąsytis, jei greit nepraeis. Ką tik parašė, kad gal 10 žmonių prieš juos.

Atsakyti

Nelūžęs tas pirštas, tik subintavo su pagaliuku, grįžo prieš vidurnaktį. Jeigu nebūtų reikėję laukti, būčiau varius anksti miegoti. Kažkokie miegadieniai užgriuvo. Pamiegojau beveik iki 8, bet nesijaučiu išsimiegojus  :B .

Vakar mano vyrukas gavo visus Wolt atributus ir pasiruošęs kalt pinigus :D. Man smagi jo motyvacija ir entuziazmas, pasitikėjimas savimi, drąsa kažką pradėti, kad nebus laiko sėdėti prie kompo/telefo, bet aš bailesnė, visokių situacijų prisigalvoju, kad tik žalos kam nors ar sau neprisidarytų,na, ir mokslų neužleistų  :B

Atsakyti

Restar, kaip matom iš tavo posto, žalos sau galima pasidaryt ir mokykloj per pamoką :mirksiukas:  mažiau baimių.

dėl pirštuko :4u:  viena maniškė ne tik mojytojoms, bet ir man nieko nesakė, tai dabar turi kreivą mažąjį pirštuką...

Atsakyti

Labutis visoms  :4u: as dar vis gyva  :D 

Vaziuosiu ryt namo jau, tai tikiuosi gryzt vel i tema nes gerai pranykus buvau  :unsure: 

Vakar su panom buvom spa. Masazai, facial's taip smagiai pasibuvom su skania vakariene  :wub: Mezgimo paskutiniu metu mazai, vos vos paknibineju  :unsure: darbas ofise daug jegu atima, pradesiu ieskoti naujo. Labai viskas toxic darbe like...  :unsure: 

Mamos sunys sugriauze mano akinius, tai gavau naujus, siandien jau turetu but ready pasiimt  :rolleyes: kaip nemegstanti nesiot akiniu labai tokius 'in your face' issirinkau  :lol:  :lol: 

Daugiau gyvenime nieko naujo. Kiek lieka jegu tiek bandau pasimokyt, bet ir gi jau ziuriu pakrito rezultatai nuo nuovargio. Dariau antradieni test egzamina, 88%. Reik kazkaip iki 90% surinkt. Ten jau tada auksciausais score gaunasi. O man atrodo susideda nuo to score turimas, tai reik kazkaip iki to Distinction datraukti  :oh:  :ax: 

Bandysiu kazkada paskaitinet, paziurinet kaip cia gyvenat. Tikiuosi nepamirsot dar manes  :ax:  :bigsmile: 

Atsakyti

Spėkit, ką veikiu vidury darbo dienos???

Sėdžiu ir laukiu, kol kirpėja maišo dažus mano plaukams  :flirt2:​ 

Atsakyti

Šilinge! Pagaliau!

Kiek ten mėn nebuvai pas kirpėją? :hihihi: 

kIrpsi?

Atsakyti

Kaip fainai  :wub: 

smagu darbo diena lepintis, didesnis efektas nei savaitgali  :bigsmile: 

as vis dar neatsidziaugiu sprendimu nusikirpt plaukus. Taip gera ir lengva dabar. Ir pastebejau, kad daug leciau riebaluojasi :yahoo:​ 

Atsakyti

Aišku kirpsiu! Kur jau ten su tiek ataugintom kudlom, kiek galima... 

Paskutinį kartą savo kirpėją buvau mačiusi, nesmerkiam tik labai, rugpjūčio 2 dieną. Nerekomenduoju taip elgtis. Tikrai nerekomenduoju. Daugiau taip nedarysiu.

Atsakyti

Restar, kaip matom iš tavo posto, žalos sau galima pasidaryt ir mokykloj per pamoką :mirksiukas:  mažiau baimių.

dėl pirštuko :4u:  viena maniškė ne tik mojytojoms, bet ir man nieko nesakė, tai dabar turi kreivą mažąjį pirštuką...

Apsiginsiu :). Aišku, kad neauginu tų minčių, bet jos vis užklysta - kolegė sakė, kad vienas vyrukas susivarė kelius daug su tuo dviračiu į kalnus lakstydamas ir pinigus kaldamas (maniškiui ir taip dažnai keliai paskauda, kašis, gymas, o be to - pas mus grįžimas tik į kalnus, iš kurios pusės bevažiuotum...), mokykloj - tai nusilaužt galūnę ar galvą prasiskelt maximum gali, o gatvėj biškį daugiau tos žalos gali būt, dar ir finansinių nuostolių. Svarbiausia, kad jis gi VISKĄ žino, beveik visais klausimais :). Sakė, manau, kad kelių eismo taisykles geriau už tave žinau :). Net neskaitęs :D. Kad lėkdamas kokio vaiko neužkliudytų, šiaip kur užkliuvęs nesiverstų su visu maistu ir pan... 16mečiui gi jūra iki kelių :). Vienas volteris man vos po ratais nepakliuvo prie perėjos net nestabtelėjęs su savo elektriniu dviračiu... Taip kad ta savų pinigų kaina gali būti ir gana didelė. Na, bet tikiuosi, aišku, visko geriausio, kitaip gi neleisčiau, jeigu tikrai tiek bijočiau  :B .

O dėl dukros - reiškia, turi dar didesnę partizanę nei maniškė :). Džiaugiuosi, kad bent man pasakė. Šiaip daug ko nesako. Labai retai ką nors atsitiktinai sužinau. Aišku, klasikinis atvejis, kai ko nors pirmadieniui mokykloje prireikia sekmadienio vakare  :oh: .

Šilinge, pasirodyk, kai jau būsi visa graži  :4u: .

MsuM vakar pagalvojau, kad rečiau pasirodai. Fainai su draugėm  :4u: . O tavo draugės daugiau internacionalinės ar lietuvės?  Panašu, kad ir tu turi pirmūnės ligą :). Kai kur ji gerai, kai kur - labai trukdo gyvenime :).

Atsakyti

Restar, o dar kiek nesugalvojai :mirksiukas:  ko gali nutikti.

ir gintis nereik. Čia aš taip bandžiau tave palaikyt ir padrąsint :4u: su vaikais jau toks yr dalykas-bijom visada ir visur, nuo pat pirmų dienų. ir bandom apsaugoti nuo visko, tyliai ar garsiai.

Aš va irgi turiu kuo pasigirt iš vaikų pusės :rolleyes:  viena dukra, ta kur savarankiška, gavo pakvietimą studijuoti magistratūrą vienam iš 4 užsienio univerų, į kuriuos aplikavo. Karolinska, Švedija. Dar liko trys vėliau, bet ta pirmoji sėkmė būna tokia saldi :D  ir aišku, kad ir džiaugiuos ir šiek tiek neramu

Atsakyti

Daugiau mažiau tiek prigalvojau kol kas :D. Fantazija mano ir laki, ir ir ribota tuo pat metu :).

Aš tavo dvynių neskiriu, sorry, man jos abi savarankiškos :). Žinau, kad vienai tik labai sunkiai su rūbų rinkimusi būdavo :). Čia gal ta, kur labiau prie mokslų, nei prie kūrybos? O tai ką ji studijuoti nori toliau?

Atsakyti