Kambarėlin įsidėjau
Restar, aha, ta kuri prie mokslų o savarankiška dėl to, kad išlaikymo nereik, gyvena atskirai, ką uždirba, to užtenka
konkrečių specialybių nepasakysiu, kažkiek skiriasi visuose univeruose, bet tęsia mokslus toliau, tai reiškia bus kažkokie genetiniai reikalai iš kokio 100 pasirinko 4, kažkur reik dar anglų testą išlaikyt. Kur važiuos, paaiškės daugmaž birželį.
Ne pirmunes liga, o labiau, kad jei sita datraukciau, tai jei kazkuri tema butu sunkesne tai galutiniam varijante, kad issilygintu pazymiai
O spa buvau su mama, sese ir teta. Ne su draugem
Rašei su panom , tai pagalvojau, kad su draugėm
.
Rašei su panom
, tai pagalvojau, kad su draugėm
.
Joo paskui perskaiciau supratau kodel pagalvojot taip galejot.
ai man kazkaip panos tai savos gimines. Drauges kazkaip as laikau siek tiek toliau, neteko man dar sutikt nuosirdzios drauges
Na, tai tu laiminga, kad turi artimų moterų, tai gal ir draugių tiek nereikia ♥. Aš mamos nuo 15 m neturiu, sesės niekada neturėjau, tai draugės yra svarbios .
Restar, apdrausk vaiką civiline atsakomybe, kad daugiau ramybės būtų.
Auksinė mintis! Gal žinai ką nors daugiau apie tai?
Mano pačios geriausios draugės yr iš sektos
Bet aš manau,kad neturiu tų draugių daug, nes pati neprisileidžiu
Mama niekada nebuvo drauge, nors kas ten žino, kaip būtų dabar (beveik 30 metų nebeturiu). Sesuo gal per didelis amžiaus skirtumas iš pradžių buvo, o paskui kažkokios nuoskaudos išlindo.
Bet iš tikro manau, kad aš esu per didelė savimyla, dėl to draugystės nesigauna. Moku imti, savaime man suprantamas dalykas , bet vat duoti neišeina
Tai va as daug kartu labai nudegiau nes atrodo atiduodu sirdi, darau stengiuosi, negaila man nieko buna o vis kazkokios savanaudes papuola. Tai tikrai galiu pasakyt kad artimiausios panos man tai mama, sese ir teta.
gal pavyks kada tikra gera drauge sutikt
O pats Woltas ar Boltas ar koks ten -oltas nedraudžia kaip darbuotojo? Tuo labiau nepilnamečio?
Aš per draudimas.lt draudžiau dukrą, kai su citybee intensyviai važinėjo.