Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kambarėlin įsidėjau  :victory2:​ 

Atsakyti

Restar, aha, ta kuri prie mokslų :D  o savarankiška dėl to, kad išlaikymo nereik, gyvena atskirai, ką uždirba, to užtenka :D 

konkrečių specialybių nepasakysiu, kažkiek skiriasi visuose univeruose, bet tęsia mokslus toliau, tai reiškia bus kažkokie genetiniai reikalai :rolleyes: iš kokio 100 pasirinko 4, kažkur reik dar anglų testą išlaikyt. Kur važiuos, paaiškės daugmaž birželį.

Atsakyti

Ne pirmunes liga, o labiau, kad jei sita datraukciau, tai jei kazkuri tema butu sunkesne tai galutiniam varijante, kad issilygintu pazymiai  :4u:

O spa buvau su mama, sese ir teta. Ne su draugem  :4u:

Atsakyti

Rašei su panom :), tai pagalvojau, kad su draugėm :)

Atsakyti

Rašei su panom :), tai pagalvojau, kad su draugėm :)

Joo paskui perskaiciau supratau kodel pagalvojot taip galejot.

ai man kazkaip panos tai savos gimines. Drauges kazkaip as laikau siek tiek toliau, neteko man dar sutikt nuosirdzios drauges  :hmm:  :rolleyes: 

Atsakyti

Na, tai tu laiminga, kad turi artimų moterų, tai gal ir draugių tiek nereikia ♥. Aš mamos nuo 15 m neturiu, sesės niekada neturėjau, tai draugės yra svarbios  :wub: .

Atsakyti

Restar, apdrausk vaiką civiline atsakomybe, kad daugiau ramybės būtų.

Atsakyti

Auksinė mintis! Gal žinai ką nors daugiau apie tai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 kovo 2023 - 17:11

Mano pačios geriausios draugės yr iš sektos :P 

Bet aš manau,kad neturiu tų draugių daug, nes pati neprisileidžiu :rolleyes: 

Mama niekada nebuvo drauge, nors kas ten žino, kaip būtų dabar (beveik 30 metų nebeturiu). Sesuo gal per didelis amžiaus skirtumas iš pradžių buvo, o paskui kažkokios nuoskaudos išlindo. 

Bet iš tikro manau, kad aš esu per didelė savimyla, dėl to draugystės nesigauna. Moku imti, savaime man suprantamas dalykas :D , bet vat duoti neišeina :rolleyes: 

Atsakyti

Tai va as daug kartu labai nudegiau nes atrodo atiduodu sirdi, darau stengiuosi, negaila man nieko buna o vis kazkokios savanaudes papuola. Tai tikrai galiu pasakyt kad artimiausios panos man tai mama, sese ir teta.  :wub: 

gal pavyks kada tikra gera drauge sutikt :4u: 

Atsakyti

O pats Woltas ar Boltas ar koks ten -oltas nedraudžia kaip darbuotojo? Tuo labiau nepilnamečio?

Atsakyti

Aš per draudimas.lt draudžiau dukrą, kai su citybee intensyviai važinėjo.

Atsakyti