Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ryte buvau poliklinikoj. Pirmadienį nuotrauką nosies darys dėl sinusito. Realiai, žymiai geriau jaučiuosi, bet sloga - mėnesį.... ir vis tiek nėra pilnai dingus. O kosčiu nuo rūgščių, pasirodo. 

Po mėnesio nuėjau į sportus.... nu ką aš galiu pasakyt- gerai, kad ant kilimėlių. Pagulėjau, pasidairiau 🤣🤣 jaaaaz, kaip nieko nepajėgiu. Bet dar piškom nuėjau iki vaistinės, vienus gavau, kitų- ne, dar kelių nepirkau, kol algos negavus. Ir grįžau pro Maximą. Čia kaip visada- užeisiu 'tik varškės', bet... Obuoliam nuolaida, bananam nuolaida, duonos, bulkos reik, na dar ir mėsai nuolaida, o ryt nesuplanavus ką šeimynai gamint... vakar vakare netikrų balandėlių prigaminus, bet ryt po darbo jau bus tuščia. 

Draugių turiu, vertinu 🥰 kai naudojasi- skaudu. 

Su mama ir sese, net ir anyta bendraujam nemažai, bet ne draugės. 

Kašmyrą vakar išskalbiau. Susiūsiu rankoves gal savaitgalį  (nes pirmyn-atgal mezgu) ir galėsiu vėl matuotis. 

Atsakyti

Jie ten pagal individualią veiklą, tai manau, kad patys visas rizikas prisiima. Galų gale - anas viską žino, o aš nieko  :B .

Jau pradėjom apie draudimą aiškintis, pirmos žinios - lyg tik kartu su turto draudimu galima. Na, laukiam pasiūlymo.

Atsakyti

Ergo ir taip draudžia.

Atsakyti

3 užsakymai, 8 eurai, vaikas laimingas:). Būtų daugiau uždirbęs, jeigu nebūtų pas draugelius pasigirt važinėjęs :D.  Na, ir iš pirmos algos jau keliems draugams kebabų prižadėjęs :). Mano pozityvukas :). Bus matyt, kiek ilgai euforija truks :).

Atsakyti

Lagaminai sukrauti, viskas sudeta. Po darbo varau namooo :yahoo:  :yahoo: 

Pagaliau vel kazkokia rutina gyvenime atsiras, nes jau nusibodo but varle keliauninke  :D 

Siandien ejau i darba su naujais akiniais  :flirt2: 

Atsakyti

susidubliavo :flirt2:

Mezgimo fronte ramybe buvo, tikiuosi galesiu pamegzti. Maciau issiunte jau kojiniu knyga antra. Ir pamaciau advento kalendoriu kurio noresiu siais metais. Reiks tyliai pasislepus pirkt nuo vyro  :blush-anim-cl:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 31 kovo 2023 - 09:18

Oho, dar Velykos neatėjo, o jau apie advento kalendorius mintys sukasi  :bigsmile: 

Nemezgiau jau keturias dienas. Kaip gerai, kad jau penktadienis ir vakare tikrai galėsiu stverti mezginį  :wub:​ 

Atsakyti
O aš dabar nusprendžiau ištaisyt klaidas visokių mezginių, kurie taptų dar geresni. Pvz- per laisvas rankogalis ir dėl to smunkanti rankovė (nes kartais mėgstu ilgesnes nusimegzt) arba sutrumpėjusias pailginti. Tai vakar pradėjau šviesų margą permezginėt, nes per savo neprotingą galvą- suskalbiau... Bet atnaujinsiu ilgom atnarom.
Atsakyti

Aš šiandien atsikėliau prieš 7 į WC, o tada ... migtelėjau iki 9.30. Baisu  :B . Vyras nežadino, užuolaidos užtrauktos, oras apsiniaukęs, miego trūkumas ir va... radau kalnus laiškų ir jau praleistą skambutį, bandau atsigriebt.

Atsakyti

Paskaičiau, kiek Šilingė nebuvo pas kirpėją, tai man iš vis tada patylėt reikia Nes nebuvau nuo kovido pradžios tikrai. Tai reiškia, kad buvau greičiausiai 2019 pabaigoj, o gal 2020 pradžioj. :blush-anim-cl:

Vakar atvažiavau pas tėvus vėlai vakare, Šiandien nuotolinis darbas , tai dirbu iš čia, Tėvas neseniai pečių užkūrė, tai sušalau kiek iki tol, Buvo kabary tik 13 laipsnių, tai sėdint prie kompo ne kas,

Atsakyti

Kerpena, pas mus lauke +11 :hihihi:​ 

Atsakyti

Jei viena kolegė mažiau dirbtų nuotoliniu, dar dažniau nueičiau į spoetus 🤣 Sumotyvuoja, nes pati į tą patį klubą vaikšto ir pasako, kuriose treniruotėse išgyvensiu nenumirus :D antra diena iš eilės buvau. Išėjau šlapia nuo prakaito, o grįžau ir kiaurai nuo lietaus šlapia. Kažkoks debesys parlydėjo. Betvjau pavasariškas, nesušalau.

Kašmyrą susiuvau. Skalbimas į naudą. Viskas kaip ir tinka. Tik pati per stora :D prie sijonų netinka. Prie juodų kelnių- ok. Pasidėsiu ateičiai.

Atsakyti