Nu tai nelšiok su juodom kelnėm, kam ten padėsi.
Ir dar mums pasirodyk🫤
Man tai begalinis silpnumas, šį padirbu, tą, tada paguliu ar pasėdžiu... Reikia pomidorus persodint, bet perdaug sušlapinau žemę, reikia laukt, kol vyras vėl parneš sausos iš rūsio . Kol sulauksiu, galiu ir užmigt, jei ilgai neš...Mezginio neturiu jokio pradėto, tai nervas ima.
Sveikos as kaip dziaugiuosi, kad pagaliau esu namuose
Siandien savo lovoj atsikeliau su katinu, viskas kaip reikia
Vyras vakar atejo i lova kaip issigandau, sokau lauk is lovos
atpratau per menesi
Siandien tvarkausi, skalbimo daug. Issivaliau vonia, virtuve. Dabar eisiu mezgini traukt is lagamino, gavau siandien laine 52weeks of socks vol2.
MsuM, vartei jau knygą? Faina?
Šokimas iš lovos pažįstamas, aš kartais irgi ne iškart iš miegų susigaudau, kuriuos namuos esu. Kartą taip panašiai išsigandau prabudus ir radus vyrą šalia
Restar, iš kur silpnumas? Skydliaukė sustojo? Šitam krašte jau viskas skleidžias, tai vis prisimenu Ingridušką, kai ji Labanore per karantiną tūnodama visokius žalumynus vartodavo..
Katuk, kas ten žino, nėra gi aparačiuko, kuris kaskart pasakytų. Kaltinu orą, gal žemas spaudimas.
Išsipikavau pomidorus. Prisiruošiau tik dėl to, kad sugalvojau šįkart per 2 žingsnius persodint. Šįkart tiesiog į plastikines stiklines, kol nenumirė mažose talpose. O tada pamažu susiruošiu savo dvilitrinius pieno butelius. Galėsiu ne viską iškart, o po truputį persodinėt. Dar gėlių pasisėjau. Nugara pavargo. Dukra uždėjo alginatinę kaukę, tai pagulėjau, atsipūčiau. Vyras vakarienę greit sumeistravo ( lašiša orkaitėj, ryžiai, salotos). Gyvenimas būtų neblogas, jei turėčiau ką megzt.
Restar, kojines
Aš tai optimistė- pusantro mėn sporte nebuvus dabar tris dienas iš eilės dalyvavau.. ryt turbūt laiptais nebenulipsiu. Šiandien vien kojom pratimai buvo. Po prakaitu visa.
Margo megztinio, kurį taisau rankogalius permezgiau. Dabar dar apačios atnarą ilginsiu.
Kojinių nenoriu, pirštinių nenoriu. Neįdomu man megzt, kai nėra aktualijos. Nežinau, kam megzt. Bet to, reikia pečius atsigaut. Kai mezgu tankiai, žiauriai tas petys įsitempia, tada neturiu kur dėti iš skausmo...
Pasiknisau podėliuose, pasirinkau siūlų, mėginukus mezginėju. Nežinau, kas ryt užšoks ant virbalų, keli norai kristalizuojasi, tik neaišku, ar siūlai tinkami bus.
Mano wolteris šiandien ilsisi - užpakalį nuo dviračio skauda . Normalu sezono pradžioj. Virš 20 eur jau uždirbo vos kelis užsakymus nuvežęs.
Aš kitą savaitę vėl ataujinsiu savo nugaros mankštas. Ne kažin kas, bet vis geriau negu nieko, jau vien privalomas kompo išjungimas 17 val, kas šiaip niekada nevyksta, ir išėjimas iš namų, jau tas daug duoda. Na, ir pratimai neprasti, tik kad didelėj salėj, su daug žmonių.
Aš irgi žiūriu, kai yra konkreti valanda (grupinių arba kai asmenines treniruotes lankiau), tai nueinu laiku ir spėju. O kai galiu bet kada, tai išsisukinėju, kad namie daug veiklos. Arba tingiu. Dar pas mus reik registruotis, o jei negali nueit- atšaukt. Jei kelis kart neatšauki ir nenueini- uždraudžia dvi savaites lankyt grupines. Salė maža, norinčių daug. Tai irgi kažkaip įpareigoja. Pirmadienį eisiu zoombą čia išbandyt.
Va, ir aš norėčiau normaliam klube ką išbandyti, bet kol kas per brangu man...
Mano draugė lanko zumbą, labai patenkinta.
Šiandien taip tragiškai miegojau, tai akurat - magnetinė audra vėl. Tam ir silpnumą nurašysiu, nes rašo, kad jis gali būt, spaudimas šokinėt ir pan. Ir dabar - pusę nakties prasivarčius pirma atsikėliau, o širdį lyg spaustų kas.
Prisapnavau visokių siaubų, kai užsnūsdavau...
Tęsiu mėginukų mezgimą toliau. Ir modeliai reikalauja storesnių virbalų, ir aš visai nebenoriu marytės plaukų megzt. Atrodo, kad gyvenimas tam per trumpas, kai dar tiek nenumegzta .
MsuM - namai namučiai patys mieliausi . Ir jų gyventojai
.
Aš gerą akciją užtaikiau, kad 24 eur ir už sporto klubą, ir grupinės įeina, nes standartinė kaina apie 34 su grupinėm treniruotėm arba 24, jei tik sporto klubas. Dar labai smagu, kad kolegė lanko ilgai ten, tai man susako, kurių pradžioje net nebandyčiau, nes tempas per didelis