Nebent Lemon gyme tokios kainos Vilniuje. Nenoriu prisirišti metams. Ten, kur man būtų patogu ir įdomu, tai kainos negražios . Pvz, 15 eur už treniruotę ir jokios kitos galimybės. 40 eur mėn man būtų pigu, bet už tiek nerandu. Dar įsijungia laikas, vieta, parkingas. Šiuo metu ir nebeieškau, pasportuosiu nemokamai, tada vasara, o rudenį gal vėl bus batutai. Labai noriu. Nors geriausia trenerė Naujojoj Zelandijoje apsigyveno
, su naująja ne taip, toli gražu.
Labutis visoms Pasigirsiu - nusipirkau advento kalendoriu, dabar laukiu vasaros ir tada iskart galim skipint i gruodi
gavau pasa nauja, aisku nuotrauka kaip visada
MsuM, vartei jau knygą? Faina?
Šokimas iš lovos
pažįstamas, aš kartais irgi ne iškart iš miegų susigaudau, kuriuos namuos esu. Kartą taip panašiai išsigandau prabudus ir radus vyrą šalia
Nu tai vyras kirptis buvo - tai aisku kazkoks zioplys pasitaike, nepaziurejo koks uzdetas dydis ir pradejo skust, tai trumpi trumpi plaukai, dar nepriratau, galvoju kas cia lenda prie manes
knygos dar nevarciau, turejau daug darbu namie, dar dirbau. Nenorejau pribegom, siandien ramiai vartysiu ir issirinksiu kojnes sau megzt is asventines sruogos likusios
MsuM - namai namučiai patys mieliausi
. Ir jų gyventojai
.
Tikrai taip. Tik turim bedele, suo isigudrines nakti islinkt i lova atsikeliam o ziurim jau ir suo lovoj
kazkaip reik atpratint. Nezinau ar lova pirkt statyt jam miegame, ar duris uzdarinet. Katinas megejas nakti atsikelt, iseit ir vel pareit
draskys duris…
Tas pats Gym pliusas, kur einu- tau toli pagal adresus? Ten mėnesinės neprisirišant apie tiek kainuoja.
Man gerai, kad nuo namų piškom už 10 min, nes aikštelė mašinų visada pilna šalia jos.
Sporto klubuose pagaudžius akcijų visai neblogom kainom gali abonementą nusipirkt. Bet tos grupinės kur 20+ žmonių man nelabai patinka. Dabar kur lankau, tai labai patinka. Esam 7, kineziterapeutė trenerė visus sužiūri, pataiso. Moku 70 eur už mėnesį, t.y. 8 treniruotes. Aišku individualios treniruotės patiktų dar labiau, bet gaila mokėti už klubą, plius dar po 30 eur už kiekvieną treneriui Galiu, bet nenoriu.
Toks oras š visą savaitgalį, nieko nesinori veikti. Tai taip po namus ir trinamės. Pomidorus ir čiliukus pagaliau pasisėjau. Lauke sodinsiu, tai manau ne per vėlai pasėjau. Rudenį sodinti krokai pražydo
Ai, aš atsistoju per vieną žmogų prieš trenerę, tai ją matau ir dar pasako ar gerai ten salė, kad tik dviem eilėm rikiuojamės, bet aš prie centro laikausi. Nemažai senbuvių eina, kaip suprantu.
Pagal savo galimybes ir atsirenkam kiekviena
Rami diena. Ryte buvau Verbų mišiose. Grįžus pažaidėm kažkokį naują ilgą kortom žaidimą visi. Na, 4 žmonių reikia, tai Emilis vis pypavo, kad nori vienas žaist. Kai Gytis supyko, jog pralaimi, gavo ir Emilis vienas pažaist. Pamezgiau, pamiegojau. Tuoj užsitepliosiu drėkinančią kaukę ir iki galo pamegsiu atnaujinimą megztinio.
Pas mane šiandien visai graži diena, bet jau šaltis vėjas toks šiaurinis, viską košia kiaurai. Vakar dar ir drėgna buvo, tai taip nušalau, kad reikėjo biškį iš vidaus laipsnius pakelt
O visa kita nuobodžiai standartiškai taip pat
Dar nuo gruodžio siūlų nepirkau, bet jaučiu vieni nauji woolio kodą nulauš. Palinkėkit man stiprybės.
Jurgitak, aš berods - nuo spalio. Laikomės ;)
Jėėė megztinio pataisymas pavyko 🥰 rankovytės supėr ir ilgį čiut pailginau. Viskas kaip priklauso dabar.
Liko vienas, kur reik tik rankogalius permegzt- patrumpint, pasiaurint.
Kitas- beveik pusę megztinio permegzt- žemyn nuo krūtinės. Papalatint ir rankoves iš 3/4 padaryt ilgas. Ten iš Vincio dažytų siūlų, gaila palikt spintoj. Summerio tipo. Turiu balto tinkamo siūlo- kažkaip dryžuosiu. Jam reik daugiau darbo- išardyt, išskalbt, sugalvot spalvų išdėliojimą. Bet nenoriu tiesiog palikt ar perleist, nes fainas siūlas
Sotus alkano neužjaučia aš pirkau, ir ne kartą. Bet... kažkaip jokia sąžinė negraužia
Sąžinė, kaip sąžinė, bet sveikas protas kartais įsijungia - nu kada tiek sumegsti. O jei reiktų persikelt, o jei reiktų emigruot. Nu blin, ten gi tūkstantis, jei ne daugiau.
Esminis žodis -KARTAIS
mano matyt šiandien išjungtas
O jei rimtai-žinai,ką megztum. Noras tvirtas?
Ir iš kur tos mintys apie persikėlimą ir emigraciją?
Beje, aš seniai seniai, kai pirmą kart išvažiavom į Klngrd, neturėjau triobios, tai visus turtus išvežiojom po gimines. Siūlų dėžutę nedidcką tokią turėjau, ji pateko pas sesę. Tai praktiškai ir liko ten. Nu faktas tas, kad tuo laiku apie kašmyrą net nesvajojau, išvis nežinojau, kad toks yra. Bet turėjau užsieninių siūlų secondhanduose dažnai rasdavau fainų nemažais kiekiais. Ir Vilnonio iš Gariūnų
Sveikos,
Gym+ nelabai man pakeliui. Ir jo - patirtis būtų panaši, kaip poliklinikoj , tik kad ten nemokamai, ir saugiau jaučiuosi tarp savo "pensininkų" (kolegėm vis juokauju, kad lankau pensininkų maništelės, iš tiesų, tai ten visokio plauko publika - nuo jaunų iki pagyvenusių). Noriu artimesnio ir labiau butikinio sporto, kas ir kainuoja, deja, deja. Na, bet nedejuoju, džiaugiuosi, kad išvis yra noras sportuoti, kurio nebuvo visą gyvenimą. O kai yra noras, tai rasiu ir būdą. Kad ir namie.
Vakar lauke nebuvau, atrodo, kad tik ploviau kažką ir valgyt gaminau, nors nėr ką parodyt . Wolteris "kalė" pinigus ir savo pristatymų istorijas pasakojo. Nelengvai uždirbami tie pinigai, ypač, kad tas Vilnius toks kalnuotas, bet vis tiek kokia nuostabi galimybė jaunimui užsidirbti, pačiam planuojantis savo laiką ir uždarbį. Keli išvažiavimai ir jau virš 60 eur. Dar ir arbatpinigių užsidirbo.
Aš pagaliau vakare dėjau ėjimą va bank - pradėjau mezginį, neįsivaizduodama, kokio dydžio. Rununculus. Mano tankumas visai neatitinka, na, bet ir nenorėjau tinklo regzti 6 nr virbalais, kurių ir neturiu. Turėjau kažkur gal bambukinius, bet nežinau, kur rast. Man ir 5 nr buvo per retai, tai pasiėmiau Nr.4. Galvojau, vis tiek kažkaip nusireguliuosiu, paėmusi didesnį dydį. Bet pradžia visiems dydžiams vienoda. Tiksliau - 2 būdai pradėti, abiems reikia 60 akių . Radau tips'ų, kad žmonės nuo 90 pradeda, kad būtų platesnis kaklas, bet ne toks išpleręs, kaip siūloma. Užsidėjau 90 akių, numezgiau kaklo atnarą, galvoju, visai pusė bėdos tas plotis, neplatu, bet gal ir nepersiaura. O kai jau reikėjo pereiti prie trumpintų eilių - kažko skaičiai neatitinka. Pirmą sykį gyvenime man toks šposas nutiko - pasirodo, kad 110 užsidėjau
. Ardyt gal nebūtų sunku, bet tai ką aš su tom 90 akių daryčiau
. Ai, galvoju, mezgu toliau, o tada bus matyt, kaip čia man su tais raštais išsilaviruot, vis tiek ką nors nuimdama ar pridėdama kurioj nors vietoj pataikysiu į raštą. Tai apie 1 val ir padėjau mezginį, "išėjusi ant" tinkamo akių skaičiaus, kad jau galėčiau tęsti pagal raštą. Bet didinimas vis dar visiems dydžiams vienas, tai tas mano mezginys gal kaip 4 metų vaikui atrodo
. na, bus matyt, ar kažkas doro išeis. Eksperimentuoju. nes tarp 17 000 to modelio realizacijų tai daugybė bele ko, bet yra ir gražių. Mezga ne po vieną kartą. Tai ir bandau suprasti, kas ten tokio kabinančio gali būti. geriau jau gautųsi kas nors nešiotino. O siūlus paėmiau, kurie pirkti prieš 100 metų, kai dar buvo ta Lana Mama parduotuvė. Buvo man graži spalva ir turbūt gera kaina, o pirkau nerti sijonui
. Aš ir nertas sijonas
. Sudėtis - medvilnė, viskozė ir 10 proc kašmyro.
Svarsčiau, ar šitą pradėt ar liemenę pilką su mohera, bet su norimais siūlais irgi nepataikau į tankumą ir nesu tikra, ar bandyt persiskaičiuot ir megzti daug ploną siūlą, ar dvigubint (neaišku, ar užteks siūlo) ir pasismagint su storais virbalais. Kažkokie neatitikimai tarp norų ir realybės . bet pirkt naujų siūlų iš principo labai nenoriu. Labiau noriu gatavų rūbų. ir sau, ir vaikams reikia. Mažei pora megztinių nupirkau, užmerkusi akis, kad akrilas. Jai patiko, tegu turisi. Vieną atssiakiau pirkti, nes sakiau, kad galiu ir numegzt. Kada nors žiemai
.