Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u: Salta... ryte masinos langas apsales buvo  :hmm: kur pavasaris?? :ax:  :oh: 

Keliausi siandien i darba, aisku visa nama kartu pakeliau  :lol: mersas kaip visada su savo nesamonem... vaziuojant ismete, kad reik oil kieki sumazint. Atvaziavau, uzgesinau varikli, vel isijungus rodo kad viskas ok, kiekis koks ir turi but  :lol: 

Ai pirkau kvepalus, sese parode kai buvau pas ja, pardei pauostinejom, ant rankos pasipurskiau, kaip man skaniai kvepejo  :wub:  :wub:  nusipirkau maziuka pabandymui ir pasilepinimui  :rolleyes:  :)  Replica Bubble bath  :4u: 

Atsakyti

MsuM, kvepalų pavadinimas labai pink skamba :D 

Kvepalų klausimu aš baisiai konservatyvi. Kai įsikandu vienus, tai ilgam. Vis dar Atomic Rose, jau kokie 4 metai. Nors kovidas buvo pagadinęs įvaizdį :D  bet lyg ir sugrįžo kvapai.

Dėl auto, nežinau, kas ir kaip, bet maniškė tai pradeda nesąmones mėtyt, kai laikas keist tepalus :rolleyes: 

Restar, reik eit pažiūrėt, dėl ko ten kankiniesi :D​ 

Atsakyti

Restar-to Rununculus išpildymų daugelio atnaros baisios. Pakeisk užbaigimus, ir bus visai neblogas.

Atsakyti

MsuM, kvepalų pavadinimas labai pink skamba :D

Kvepalų klausimu aš baisiai konservatyvi. Kai įsikandu vienus, tai ilgam. Vis dar Atomic Rose, jau kokie 4 metai. Nors kovidas buvo pagadinęs įvaizdį :D  bet lyg ir sugrįžo kvapai.

Dėl auto, nežinau, kas ir kaip, bet maniškė tai pradeda nesąmones mėtyt, kai laikas keist tepalus :rolleyes:

Restar, reik eit pažiūrėt, dėl ko ten kankiniesi :D​ 

Neee kaip tik toks svaros kvapas. Grynai kaip islipus is vonios. Ne saldus  :D  :rolleyes: Man tai Jo malone patinka, Byredo, turiu vienus is creme de la creme nusipirkus kai lietuvoj buvom, jau taip skaniai kvepia, bet brungus. Taupau  :D  :D 

Ai dar pasiskust galiu, vakar tvarkiausi spinta - iskalbiau savo white compamy cashmyro kostiumeli, nu ir nugaroj nuejo skylem bent per 4 vietas  :cry2: toks pukelis minkstas lengvas, bet jauciu, kad siulas per plonas, grynai sutruko vietom ir pasileido. Susiuvau aisku, galvoju bent su liemene kokia panesiosiu, blogiausiu atveju bus po namus. Kelnes va biski storesnes viskas ok. O virsus  :(  :(​ 

Masina kaip tik pries tris savaites is po pilno serviso. Jauciu durniuoja kazkokie sensoriai  :unsure: 

Atsakyti

Esminis žodis -KARTAIS :mirksiukas:

mano matyt šiandien išjungtas :hihihi:

O jei rimtai-žinai,ką megztum. Noras tvirtas?

Ir iš kur tos mintys apie persikėlimą ir emigraciją?

Žinau ką megzčiau, bet nežinau kada.

O dėl minčių. “Vakar buvau pas psichologą. Papasakojau savo gyvenimo istoriją. Labai verkė, vos nuraminau.” Kai ištinka gyvenimas, tai ir visokių minčių atsiranda. Aš pusantro mėnesio kaip našlė. Gyvenimas pasikeitė 180 laipsnių kampu.

Atsakyti

Restar-to Rununculus išpildymų daugelio atnaros baisios. Pakeisk užbaigimus, ir bus visai neblogas.

Čia atėjo Katukas ir tarė - viskas gi labai paprasta :). Tai aišku, kad padariau normalią atnarą. Ale - pabandyk įtalpint galvą į 60 akių, padarius normalią atnarą  :lol: , ypač iš siūlo, kuris pats iš savęs visai netamprus. Nesikankinu visai, nebent dėl to, kad vėl -niolika puslapių didelėm raidėm, tai pametu, kuriam puslapyje, ką pasižiūrėti, o dar youtube pasitikslinti. Dievinu receptų rašytojus, kurie sugeba viską sudėti į max kelis puslapius, taupo popierių ir mano nervus :D. Na, ir dėl to puslapių skaičiaus tingiu tose džiuglėse laviruot, kur galėčiau razumnai pradėt nuo reikiamo akių skaičiaus. Pvz. nuo 120 akių pradėjus - jau būtų praleistas vienas rašto grožis, o tų raštų ir taip ten nedaug. Tai aš savam stiliuje - klaidų ir bandymų būdu mokausi :). ir labai knieti pavaryt vis į priekį. gal per peitus leisiu sau pamegzt :).

Atsakyti

Ojej, Jurgitak, nuoširdžiai užjaučiu :console:​ 

Atsakyti

Jurgitak   :ohmy:  :console: . Kaip širdį suspaudė... Kas čia darosi su tais vyrais... Tu vis karts nuo karto prapuoli, nieko ir nežinojom... Labai užjaučiu... Gal jau gali pasakyti, kas nutiko? Tokiu atveju filosofinės mintys labai suprantamos...

Atsakyti

Jurgitak, o. Tiesiog, jei užkabinau žaizdą-atsiprašau. :4u:  :4u: Gaila, užuojauta. Aš kartais pagalvoju, ką daryčiau, taip pasisukus gyvenimui, bet taip iki galo ir nesugalvoju. Tokiem dalykam nepasiruoši. Laikykis, dažnai sprendimai ateina iš ten, iš kur mažiausiai lauki.

Atsakyti
unsure.gif Jurgitak, užuojauta... Nežinau situacijos- staiga, ne staiga, aišku, esmės tai nekeičia, bet jei kada kokios pagalbos reik, žinai, kad mes visos esam viena kitai atviros.. verysad.gif Laikykis.
Atsakyti

Ačiū už užuojautas! Specialiai neskleidžiau žinios plačiai, tik tarp giminių ir artimiausių draugų. Dabar jau ramiau, nors mirusio vyro vaizdą prisimenu kiekvieną dieną. Įdomu, kažkada pamiršiu? Nuėjo žmogus į tualetą ir daugiau neišėjo. Greitoji ir policija teigė, kad širdis. Oficialių skrodimo išvadų dar negavau, bet kažkaip nesitikiu, kad jie ten išsamiai tiria be specialaus užsakymo.

Atsakyti

Jurgitak  uzuojauta, laikykis  :4u:  is tikruju net nezinau kokius zodzius parinkt, tikriausiai tokiu nera kai nutinka tokie dalykai  :unsure: labai liudna, stiprybes Tau! 

Atsakyti