Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u:  

laukiu siulu - savaitgalio planas pabaigti kojnytes ir gal pradet kombi arba suknute leliukui.

del mamos kaip geriausios drauges - tai kekviena savaip ta geriausia drauge dar supranta  :D  :D  ai man tai mama gera drauge, moralu neskaito, man smagu su mama islekt sampes isgert ir pasijuokt dazniausiai labiau nei su drauge kokia  :D 

nors mano drauges beveik visos vaiku turi, tai del to turbut smagiau iseit su mama sampes nei drauge su vaiku tystis, nebe tas buna  :D 

grazaus savaitgalio visoms  :wub: pas mus saule islindus - eisim su suniu i parka vaiksciot, visa savaite lijo tai bus smagumo po purvus brist su botais tiek man tiek jam lakstyt per juos  :D 

Atsakyti

Kas,esat užsakinėję iš Siūlų dama :hmm: kas ten pas juos su apmokėjimu? Lyg ir viską suvedžiau, kodų prašė ir po to pranešė jog nepavyko, nors banke mokėjimas kabo. Sako, reik rankiniu būdu pavedimą padaryt. Banke atmest negaliu. Tai jei padarysiu rankiniu, o po to pirmadienį (nes kažką ten apie darbo dienas keisto rašo) ir tas nueis, bus du kartus?  Gal kam yra buvę taip?

Palauksiu pirmadienio, nėr skubu, bet tik siūlo gali nelikt. Nors perku gan keistą rinkinį, tai gal liks.. Žodžiu, vėl gavau dukros prašymą. Kuriam reik 9 spalvų moherio :D

Originalas pusė tūkstantuko :D  aš tikiuosi vieną nulį nubraukt :rolleyes:

Priedas  Screenshot_20230414_173856_Instagram.jpg   141,76KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš iš Damos perku, tiktai virbalus, tai niekada nebuvo problemos per el. bankininkystę apmokėti.

Šiandien ir rytoj viena namuose, tik su šuniu. Nuobodu. Buvau nugaros ir kojų masažo, pasivaikščiot miške su ciuciku. Reikia gal siūlų reviziją pasidaryti?

Atsakyti

Katukai, pirkus esu. Kažkada gal ir buvo strigimas. Gal negalėjau paštomato rinktis. Palauk darbo dienos. Susirašysi laišku, ar mato pavedimą. 

Atsakyti

Tai man ir banke ir prie užsakymo rodo, kad pinigai greičiausiai bus įskaityti tik pirmadienį. Bet užtat gal tris laiškus gavau su raginimu rinktis kitą mokėjimo būdą. Dėl to ir nesuprantu-laukt ir tikėtis, kad to vienos spalvos kamuoliuko kažkam kitam neatiduos, ar bandyt dar kokius tris kart susimokėt :D 

Atsakyti

O koks bankas?

Atsakyti

Mokėjau per Revolutą

Atsakyti

O, koks fainas spalvotukas, bus smagu megzt. O kokią moherą perki?  Kokios spalvos bijai pritrūkt? 

Niuma, faina, kad daiktas tarnauja. Neblogas modelis tikrai.

Išviriau šviežių barštelių sriubos, turguj radau jau burokėlių su lapais. Papirkau mėsos.

Labai tingiu bet ką daryt :B​ . Megzt bijau dėl peties. Nedaug ir liko, gal iškalbt dar su virbalais, būtų aiškiau, kaip elgiasi siūlas, ar traukiasi, ar tempiasi. Per tą laiką, kol džius, ką naujo pradėt. Bet norai aprimę, dėl peties :(.

Atsakyti

Dropsų Kidsilk. Vien dėl to, kad visas spalvas, daugmaž atitinkančias, susirinkau vienoj vietoj. Tai Kidsilkas neturi tokios gražios geltonos, ėmiau vanilę, kurios buvo tik 1 vnt. Tai jei ir nebus šitos, imsiu kokią panašią. Bet rast gražiai geltoną beveik neįmanoma. Tai plaukas, tai storis vis netinka. O ir šiaip, tokios citrinos ir neužtikau

Atsakyti

Citrinos turėčiau turėti, bet nedidelį likutį ir plonos. O tu iš viengubo planuoji megzt? Nes modelis lyg storesnio siūlo prašytų. Tai arba iš dvigubos moheros arba cotton wool tobulai prie moheros tinka, daug spalvų būdavo, lengvas, skalsus. Geriausia kaina Drops kid-silk vis siulumiskas.lt būdavo, bent jau aš ten susipirkus daugiausiai. 

Atsakyti

Apsipirkom maisto, sumerkiau kulseles i kefyra, vakare su pako dziuveseliais kepsiu. 

Su suniu pasivaiksciojom, happy dog check  :D

bet va seimininke visai ne happy. Siulu taip ir nepristate pastas :unsure:

Pridėta:

Atsakyti

Koks švarus dog :D 

Restar, nežinau ar iš dvigubo, reik pasibandyt. Turbūt taip. Bet akys tai didelės ten, tinklas toks, tai virbalai tokie neploni turėtų būt. Jei koks likutis būtų citrinos :rolleyes:  meilai priglausčiau, jos ten nedaug ir reik iš vaizdo.

o pridėjimui jau pritrūko man kanrybės rankiot spalvas :D  sakiau, jeigu ką, tai kokį nors vienos spalvos, pvz kūno, pridėčiau visoms

Atsakyti