Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Va, mano žybsniai :) kažkaip fainai siūlus susiderinau, nes trys skirtingi, o jokio melanžo nėra:

Priedas  received_6067869473249357.jpeg   181,25KB   0 Parsiųsta kartų

Šnd vyrai batus nuporko, gražius. Kepsnių prikepiau. Pietukų pamiegojom. Lauke prisivaikščiojom- Ąžuolyne ir Laisvėj. Gerai, kad vyras iš namų iškrapštė. Dar įdomesnio sidro išsirinkom, vakarojam su Kauke. Tuo pačiu dar pamegsiu. 

Atsakyti

Koks švarus dog :D

Restar, nežinau ar iš dvigubo, reik pasibandyt. Turbūt taip. Bet akys tai didelės ten, tinklas toks, tai virbalai tokie neploni turėtų būt. Jei koks likutis būtų citrinos :rolleyes:  meilai priglausčiau, jos ten nedaug ir reik iš vaizdo.

o pridėjimui jau pritrūko man kanrybės rankiot spalvas :D  sakiau, jeigu ką, tai kokį nors vienos spalvos, pvz kūno, pridėčiau visoms

Reik ieškot. Po spintos perkėlimo kai išslapsčiau viską, tai taip ir nežinau kur kas, nesisigrąžinau dalies, nebeliko tarpo tarp spintos ir komodos, tai neliko ir geros slėptuvės. Tamsiam kambary liko daug kas. O cotton wool pas mane daug visko likę dar - ir nuosavų likučių, ir Liniukos. Mažu tiktų kas.

Niuma - blizgėsi puošniai. Apvalia kokete megzi ar kaip kitaip?

Dalį pomidorų persodinau, bet pritrūkau ir žemių, ir talpų, ir nešikas isvažiavęs buvo, ir rūsio raktas su Wolt'eriu. Tai teks ryt ir sodint, ir sėt kokių agurkų. Draugė paskambino, kad atlikusių paprikų turi, tai gavau 4 labai gražias, nepalyginti su mano. Vyras jos maniakas, ypač aitriujų, visokius raritetus augina, pats padažus fermentuotus daro, gavau net su etikete ir logotipu.

Visai vėlai atsipaipaliojau, prisiminusi, kad reikia dovanines riešines megzt. Atsirado tikslas - atsirado ir noras. 

Atsakyti

Restar, reglanu, tokį, kaip nuorodoj:

Ir iš nuotraukų matyt ir pati išbandžius, kad man geriausios proporcijos- kas 2 eilės pridėt kūnui, kas 3 eilės pridėt rankovėms akis. Aišku, užrašų knygutė visada šalia, bet verta- gerai gula viskas: 

http://womanknits.ru...bGsDICue2eG4Ryk

Atsakyti

Gražus bus :4u: 

Siūlų dama nesiliauja linksmintis :D  vėl laiškas, kad rezervuoja 15 minučių! mano krepšelį ir dar siūlo nuolaidos kodą. Nu. Susitvarkytų plę tuos savaitgalinius mokėjimus...nes man įtarimas, kad jos bankas tiesiog nedirba savaitgaliais.

Nu jei neliks, tai vadinas ne likimas tiesiog. Gal pvz gražesnių rasiu :D 

Yra šansų iš 9gijų, bet ten sunkoka su atranka. Nea man reiktų vienodos rūšies ar bent jau storumo, bet atsirūšiuot taip neišeina. Nebent laišku prašyt paslaugos, jiems ten vietoj geriau matyt, ko ir kiek turi

Atsakyti

Agam, tikiuosi, kad bus gražu. Pakolkas ir mezgasi smagiai. Labiau bijojau tamsios spalvos, bet nesudėtinga.

Katukai, dėl 9ių gijų visai gera mintis. Man atrodo ar ne pas juos ir matydavau miksuojant meriną su mohera. O gal kokiuose patrės siūluose.

Atsakyti

Man reik 9 spalvų, Karlai, devynių!

Kiek šansų, kad turi tiek vieno metražo, vienodo plaukuotumo ir sudėties. O dar jei meriną prie jų :oh: 

Beje, merinas tame megztuke būtų biškį per riebu :D  jis yra skirtas pajūriui ant maudymkės. Tai visai būt neblogai koks lengvesnis miksiukas. Aišku, jei merinas marytės plauko, tai gal ir nieko.

Nu dabar suprantu, kodėl jis toks brangus :D nors sudėtis siūlo ir ne tokia blizganti

Kojines baigiau. Mirgu margu. Grįšiu gal prie pyniuočio. Kaip tik atvėso...

Atsakyti

Pomidorų plantacija balkone persodinta, paprikų biškis irgi. Šiemet pirkt nebereiks. Tik agurkus tingiu jau sėt, atidėsiu kitai dienai. Viską apsijaukiau, žemių prisidrabsčiai, kol susitvarkiau.

Pietums balandėlių padariau, skaniai suvalgėm, tik šviežias kopūstas mažas, tai antram kartui nedaug liko...

Dabar vyras sušius suka. Tiesa, pusryčiams kepiau ryte pirmąsyk bandutes Vandutes.  Su tepama varške ir ridikėliais valgėm. Mūsų šeimai iš pusės kg varškės - per mažai...

Atsakyti

Priedas  IMG_20230416_195033.jpg   316,91KB   0 Parsiųsta kartų

Gal kam idėjos megztiniui? :D

Atsakyti

Katukai, taip, Marytės plsuko merinas ar pusvilnė. Dar gali būt viskozė. Bet - 9gijos turi ir ne šilkmoherio, o moheros su sintetika, kuri yra pigesnė,nei 5-7 eur/ kamuoliuką. Čia tiesiog reikėtų jiems rašyt ir klaust :) 

Atsakyti

Ant maudymuko mohera... Save tai sunkiai įsivaiduoju... Na, bet jaunimo norai - šventi :)

Atsakyti

Nu ne ant maudymuko-ant bikinio :D saulei leidžiantis. Madom demonstruot, ne maudytis.  :D 

Šiaip faktas-būt geriau kaip originale- apie 30 proc moheris, visa kita kažkokia sintetika. Viskozė gal per sunki. 

Nu bet viskas vėl atsiremia į spalvų įvairovę.

Turiu mintį ant kokio nors neutral spalvos siūlo visas kitas sudėt. Nebus taip ryšku, aišku, bet gal faktūra bus nebloga

Niuma, būtent siūlų damoj daba šits moheris po 3.99. Kitur ir mažiau biškį, bet spalvų praktiškai nėr. 9gijose rinkausi po 2.20. Keleto spalvų trūksta.

Atsakyti

Fainas tas dryžius ant smulkios merginos bus :wub: 

Buvau judesio ir meditacijos užsiėmime. Pradžioj apmokė, kaip negalvoti, atsijungti, klausyt tik muzikos. Nu bet kaip kita dalyvė pasakė, per tą laiką visos savaitės darbus susiplanavau :D Nu ne man tokios veiklos. Dar ta trenerė veda kantienikos užsiėmimus. Tipo daro stebuklus visokiom problemom su nugarom pvz. Bet sakė reikia pirma dvi knygas perskaityt, tada 8 individualios treniruotės ir tik tada galima suprasti, kas tai. Nu tai irgi ne man :D 

Niuma, gražus bus :wub:​ 

Atsakyti