Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, kaip tave suprantu. Ne man irgi :)

Nu ir ką megzt? Bliuskę plausiu, nes nesu tikra, ar atnarą pradėt, ar dar ne. Bepirštę pamezgiau, kol supratau, kad antrai siūlo neužteks, reikia laukti, kol Qqutė dukterėčiai megztuką numegs ir gal man liks kokių 15-20 g :D.

Norimai megzt liemenei niekaip neatitaikau reikiamo storio norimų panaudot siūlų... Kitos mintys nusigaravę. Tiksliau, nenoriu megzt megztukų žiemai dabar. Visskas, liūdesys. Eisiu va anksti miegot...

Atsakyti

Restar, nu ir gerai, kad nuėjai miegoti. Anot neurologų, pagal visus miego ciklus būtent tarp 23 ir 2 val. nakties atsistatinėja organizmas. Jei tuo laiku nemiegi, jau miegas neturės šitos svarbios fazės.

Atsakyti

Bet jau kaip keistai ir blogai miegojau, neatsimenu kada taip buvo... keisčiausi pojūčiai, skausmai kažkur, o dar baisiai plaukai trukdė, niežėjo ir galvą, ir veidą nuo jų...

Labas, pirmadieni :B​ .

Atsakyti

Man tai visada buvo labai įdomu, kai persukam laiką, ar tos miego fazės irgi persisuka :D  manyčiau, kad svarbu yra tavo asmeninis ciklas, t.y. kada keliesi.

O plaukai miego metu... jau senokai susirenku ir susirišu ant pakaušio. Labai pajautrėjus oda. Man dažnai ir dieną jie trukdo ir kandžiojasi :D  bet kirpėja prieš trumpus, tai tenka kankintis :D​ 

Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2023 04 17, 08:52)
<p> bet kirpėja prieš trumpus, tai tenka kankintis biggrin.gif​ </p>

Nea, tada reikia keist kirpėją biggrin.gif

Sveikos. Kažkaip labai ilgai iki darbo važiavau. Vėlai išsikuičiau, bet vis tiek mašinų nemažai, o dar visi kiek buvo šviesoforų - raudoni.
Atsakyti

Susirišti neturiu ką :D. Apskritai vargstu su plaukais, nežinau, ko griebtis - išsausėję, išplonėję, pašiūšę. Nusipirkau kažkokio šampūno, tai pirmąsyk gyvenime prasidėjo spuogiukai ar kas ant galvos rastis, niežėti baisiai, mečiau, niekada tokių bėdų nesu turėjusi nuo bile kokių šampūnų.

Bent jau diena žada būti nebloga, saulutė kol kas, gal prisiversiu išeiti dienos metu. Na, ir vaikai iš namų išėję, galima atsikvėpt bent pusę dienos :D.

Mažei mezgimas mokykloje per technologijas prasidės. Įdomu, ar tik pasibandymai, ar gaus ką nors numegzti. 

Atsakyti

Restar, plaukams pagalba iš vidaus gal padėtų :hmm:  šiaip skaičiau, kad feritino trūkumas labai ant plaukų matosi :mirksiukas: 

nu ir aišku-kalogenas :lol:  žvengiu, nes jau pačiai juokinga, kaip aš jo galia įtikėjus

Niuma, bijau, kad toks drastiškas pasikeitimas gali kitų problemyčių pridaryt. Ne faktas, kad man patiktų dieną su tais trumpais plaukais :D 

Atsakyti

Turiu problemų su geležim, bet va Ecosh šiuo metu esu  įtikėjus, tai geležį neįtikėtinai tvarkingai geriu. Išskyrus vakar  :B , nes nuėjau per anksti gult, tai ir visos automatiškai atliekamos prcedūros susipainiojo :D.

O kolagenas - ką kolagenas... nu guli apdulkėjęs lentynoj. Kažkaip nesugalvoju, kada man čia patogu jį į rutiną įterpt būtų. Dar ir Biosil esu nusipirkus, tas tai išvis kažkur pradingo, nerandu  :B .

Ir šiaip - amžius, matyt, čia problema ir su tuo susiję reiškiniai  :B . Atrodo, kad šiemet pradedu jausti pokyčius :(.

Atsakyti
Aš, kaip trumpų plaukų nešiotoja, tai pakeičiau kalną kirpėjų, kol pagaliau atradau, kuri supranta, ko noriu smile.gif Buvo visokių kirpimų, bet laikausi tos nuomonės- plaukai ne ranka- ataugs.
Atsakyti

Gerai, kai žmogus žino, ko nori. Aš nežinau, nei ko noriu, nei kas tiktų. Nueinu pas kirpėją ir nieko nesakau. jeigu kartais paklausia, kaip nukirpt, tai atsakau: „Gražiai“. Ramiai jaučiuosi pas savo ilgametę kirpėją, žinau, kad nesąmonių nepridarys. Bet ir pokyčių nepadaro...Aišku, man dar pirmoj vietoj groja patogumus, tai bet kokie trumpesni, ar kirpčiukai jau būtų velniava, kai kasryt reikėtų kažką su ta galva daryt. Na, nebent nudažyt kitaip. Bet ir čia nenoriu, kad šaknys nuaugę matytųsi, tai tik tonuoju kol kas. Na, ir, deja, nebeatauga taip greit, kaip kadaise...

Atsakyti

O Restar, sveika įstojus į pagyvenusiųjų klubą :D  man šitie hormonų pokyčių požymiai matyt prieš metus pradėjo taip akivaizdžiau rodytis.. sunku susitaikyt/prisitaikyt. Va, tris ar keturis :hmm:  mėnesius pagėriau hormonų, buvo visai neblogai. Bet baigiau, tai grįžo su trenksmu. Karščio bangos tai gal kas kokį pusvalandį :lol: miegas irgi nesuprantamas, oda suplonėjus ir sujautrėjus irgi nebūdingai man. Dar ten visokių reikalų, į kuriuos nelabai dėmesio kreipiu. Eisiu vėl pas ginę, žiūrėsim, ar verta tęsti vaistus. Aišku, man patiktų :D  bet nežinau, ar kokių kitokių negerumų neužsidirbsiu

Siūlų dama man paskambino... bet kažkaip jokio spendimo ir paaiškinimo neturi, apart apmokėt antrą kart. Sutarėm, kad pažiūrėsim/palauksim šiandien, ar vyksta judesys banke, o tada jau iš naujo mokėsiu. Bet ar man vaidenasi, ar Revolute turi gavėjas patvirtinti įeinantį mokėjimą :hmm:  kas turit, gal kažką žinot? Aš jai paminėjau šitą, bet ji sakė, kad lyg ne. Tai nesuprantu, kodėl man vis su tais mokėjimais kažkoks š. Pati visata mane saugo nuo siūlų pirkimo :lol: 

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u:  gavau vakar siulus. Pabaigiau batukus/kojnytes.

dar mezgu suknute is medvilniniu siulu, reik sunaudot siulu biski  :D 

radau laine uzrasuose kad galima siulu pirkinius vestis. Tai bandysiu rasytis siais metais. Vis idomu kiek tie siulai man kainuoja per metus  :D  :rolleyes: Kaip buhaltere vyras sake net siulus susiskaiciuoja  :D  :D 

Atsakyti