Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na trenksmų pas mane didelių dar nėra be sausėjančios odos/plaukų, karščio bangų irgi ne, biškį nereguliarumas mm atsirado. Miegas dažniausiai labai geras. 

Vakar FB pamačiau, kad bendrakursė 50metį šventė. Oho, pagalvojau. O kad man jau kitąmet, tai neatrodo  :B .

Atsakyti

Viskas labai individualu. Vienom būna, kitom ne..

Atsakyti

Ir biškį skirtingu laiku, matyt, ir simptomai varijuoja. Drąsiai pasitikime savo likimą :D

Atsakyti

Su ta drąsa toks reikalas, kad irgi kaip simptomas :D liūdnoka, kai suvoki, jog tavo laikas jau į tą antrą pusę persirito, o tu taip ir neužaugai.

Man tai būdingas tas noras "pasitikrinti", ar pas mane kaip pas visus, ar biškį kažkokia išskirtinė :D  todėl skaitau, klausiu, lyginuosi. Biškį dar ir hipochondrijos matyt yra.

Iš linksmosios pusės. Man gi šiaip pastoviai šalta būdavo. O dabar... Šalta. apsirengi, apsiklostai. Šnai-karštis. Nusirengi vos ne iki apatinių. Aišku, kad po kiek laiko atšali dar labiau :oh: ir to sukontroliuot abosliučiai negali. Tai dar namie būdama gali renginėtis. O ne namie :oh: daug jausmų tuo metu maišosi.

Nu kažkada ir tai praeis..

Atsakyti

Man bangų nėra, bet labai jaučiasi sąnarių, sausgyslių, raumenų negerumai, kuriuos irgi siečiau su amžium. Bet dar turiu mintį, kad gal čia gali būti D vitamino kritinis trūkumas, tik vis neprisiruošiu pasidaryt. 

Atsakyti

Aš vit D vartoju praktiškai pastoviai. Ir ne tą mažąją dozę, didesnę. Ir be jokių tyrimų. Ai, kažkada dariau, gal rugpjūtį. Tai net vartojant, po vasaros, vistiek esu nepakankamumo zonoje.

Kaži yr šansų Turine, per tris dienas, pasipildyt :hmm:  pagal prognozes tai lietučio bus....

Jau kad visą istoriją apie siūlų pirkimą pasakojau, tai reik ir pabaigą deklaruot :D  nukeliavo mano mokėjimas. Bus man laimė, gaut devynis spalvotus :D  minkštus kamuoliukus

Atsakyti

Aha, man tie patys skausmai, kaip LIniukai ištinka, irgi sieju su vit D (panašiai ir pernai buvo), tai gerai, kad priminėt - lekiu susipurkšt :). Pasirodo, man priimtiniausia vartojimo forma, bet vis tiek retai prisimenu...

Atsakyti

Katuk, bus tos saulės, tik gausi su maudymke vaikščiot, kad D vitamino efektyviai gaut :D

Priedas  Screenshot_20230417_143806.jpg   102,29KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, o kaip tavo gražūs ryškūs siūlai iš Mados garažo?  :ax:  Jau nebedžiugina? :D

Prasiėjau truputį - tikslas buvo Rimi, bet ta proga prasukau pro Paupį - viena upės pusė nuėjau, kita grįžau, pagavau save, kad einu išsišiepus :). Daug mamyčių su vežimėliais, ech jau senoki tie laikai...

Atsakyti

O kad prirašiusios..

Buvau poliklinikoj, tai kol laukiau prie kabineto, telefone atsidariau ir niekaip nerandu, kur baigiau. Paskui supratau, kad turbūt nuo kokio trečiadienio nebuvau užsukus.  Darbe dvi dienas ne prie kompo dirbau, turėjom tokia dėžes sutvarkyti, savaitgalį tai tas, tai anas, o dar užsiskaičiau  truputį.

Man irgi buvo problemos su geležim po gruodžio problemų, kai buvau ligoninėj atsidūrus. Gėriau tardyferon, kurį gydytoja parašė. Tai šiandien patvirtino, kad viskas gerai jau.

Kad jau katukas nori pasilygint, tai pvz man tų karščio bangų nebuvo dar, o mano bendraamžei draugei jau kokius 7 ar 8 metus nebėra mmm ir sakė, būna baisios tos bangos. Aš net neįsivaizdavau, kad gali taip ilgai tęstis. Galvojau tik tuo pereinamu laiku, kai mmm dinginėja po truputį.

O kad sveikata pradėjo blogėti, tai prieš 1,5 metų pajutau. Tada sutapo keli dalykai. Vėl sustorėjau, po trumpam numesto svorio, skiepai , o po to persirgtas kovidas. Bet matyt ir amžius ne paskutinėj vietoj tam reikale

Atsakyti

Nu sako užtenka trečdalį kūno ploto saulei atkišt :P 

Bet tai nu. 26 ir 18. Biškį yr skirtumas. Aprangoj irgi.

Atsakyti

Ai, dar klausimas. Vyriškis mano labai nori gerti kurkuminą. Apie jį ničnieko nežinau, tik kad su piperinu būt neblogai.

Tai vat gal turit kokių rekomendacijų, reik nupirkt brangiausiajam :4u:​ 

Atsakyti