Aš turėjau kažkokio kapsulėm, bet dažniausiai nusiperku ekologiškos ciberžolės iš Livin milteliais, pasimalu pipiro ir suvartoju šaukštelį. Bet tik kai jaučiu kvarabą ateinant.
Nu jis pasrinko kažkur nuogirdų, jog prie visokių imuniteto pakrikimų gerai pavartot. Pas jį nuolat herpis išlenda, o dabar ir psoriazės bei reumatinio artrito yr užuomazgų, tai nori pavartot. Irgi geria ciberžolę. Bet kaip suprantu, dozės biškį ne tokios papilduose
Tai kurkuminas tikrai labai gerai. Tegu pasirenka didesnės koncentracijos. Jau toks gudras - pats gal atsirinks? Kažką man kolegė, visų tų papildų žinovė buvo minėjus apie 500 mikrogramų ar ko ten, kad būtų koncentracija, tai geriausia. Tiesiog maažiau reikės jų ryti per dieną.
Uf. Pirma savaitės diena atlaikyta. Su Emilio pykčiais, kad iš rungtynių išėjom anksčiau- Viliui dar kalnas pamokų ir kad kamščiuose nestrigtume.
Ryt- K. Smorigino koncertas. Treč.- Emilį į klasiokės gimtadienį vešiu, Ketvirtad- akių patikra plius padangų keitimas. Šeštad- Gyčio varžybos. Ir taip kažkaip reikės visur spėt ir viską atlaikyt.
As pasivazinejau i ofisa ir is jo. Gryzus jau jegu niekam nebuvo, bet vakar taip smagiai isimezgiau -
Pridėta:
Čia suknytės sijonukas? Gražu.
O aš ką-ryt važiuosiu iš darbo namo tai paruošiamieji darbai visokie. Kadangi paskutinė žiema buvo čia
tai pasikroviau visokių paltų/batų...kažkur reiks sukišt viską grįžus
Mezgiau pyniuotį sunkiai jis man einas, suprantu, kad į spintą mezgu, bent jau kol kas.
Labas rytas vajej kaip sunkiai keliausi....
miegot vakar ir anksti nuejau, bet jau taip akys lipo ryte
Čia suknytės sijonukas? Gražu.
O aš ką-ryt važiuosiu iš darbo namo
tai paruošiamieji darbai visokie. Kadangi paskutinė žiema buvo čia
tai pasikroviau visokių paltų/batų...kažkur reiks sukišt viską grįžus
Mezgiau pyniuotį
sunkiai jis man einas, suprantu, kad į spintą mezgu, bent jau kol kas.
Cia apykakle tokia, kaip suprantu dabar kaklo dalis mezgasi, o po to po lapeliais prades jau megztis kuno dalis ir rankoves
Sveikos, tai nuo ryto ir nešnekat? Aš darbe buvau, socializavausi, pietavau su kolegėm, smagiai brainstorminom, nespėjau kamuoliuko siūlų nuvažiuot... Kamščiuose pastovėjau. 10 val ryto . Su allegro.pl pardavėju bendravau, teks grąžint prekę, dėžė apdaužyta, paplėšyta, metalinės detalės palankstytos. Gal ir atlankstyt įmanoma, bet kas ten žino, kaip trankytas daiktas, gal užsilenks greit po to. Teks vaikui vėl laukt dovanos.
Ryt diena su renginiais: ir online, ir pusdienio gyvu. Pabendrausiu, praeis apkerpėjimas gal .
Šią savaitę nelabai bus laiko megzt. Nebent savaitgalį.
Kvartetas tai gal styginių, o ne simfoninis?
Labas. Dirbu, net pavalgyti pamiršau
Jo, styginiai
Kažkokia sulėtėjus jaučiuos. Tinginystė.
Labas rytas vakar tyluma buvo, pailsejom nuo SM
man siandien laisva. Bet susirgau tai jauciu diena veltui bus.. tik su suniu vaistu isgerus nueisiu pasivaikso toliau bus diena ant sofkes.
vakar spurgu varskes kepiau. Kokios skanios gavosi, net pati nustebau siandien bus pats tas nuotaika taisyt