Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Spalvos tai puikiai atitinka  :super: . Aišku, megzk, ypač, jeigu turi pagalio dydžio irklus :).  Gal ir antra dvynė užsimanys tokio paties?  O dabar klausimas ant mazolio: kur dėsi moherą? :D Jo plaukas klientei per ilgas pasirodė, ar tau?

Atsakyti
Katukai, spalvos idealios- liuks.
Turiu virbalus Nr. 25. Paskolint? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 03 gegužės 2023 - 12:00

Niaa, gal 25 dydžio nereik. :D 

Pati turiu kinietiškų medinukų ir ne tik, visokių ten 6 + dydžių. Tai manau man kaip laisvamezgei bus pritaikyta tinkami.

Restar- nežinau, kur dėsiu moherą. Gal sau prislopintą dryžių kada nors nusimegsiu, pritaikius pagrindo siūlą vienspalvį pvz. Plaukas pasirodė per ilgas abiems, o klientei dar ir spalvos neįtiko.

Nu bet a maža mano bibliotekoj siūlų :lol:  laukiančių nušvitimo.

p.s. jei kam prisireiktų to plauko, mielai dalinčiaus :rolleyes:​ 

Atsakyti

6884 puslapyje Katukas rodė Drops Kid Silk spalvas, kad nereikėtų sunkiai ieškoti :D.

Aš iš savo turimų moheros likučių irgi galvoju ką nors faino nusimegzti, dryžuoto. Bet įkvėpimas konkretus neateina, o ir tie kamuoliukai - kas kur. Ieškodami lagamino dukrai į stovyklą, nusikėlėm vieną nuo lentynų tamsiam kambary, o ten - ... mano siūlai :), per remontus paslėpti. Kaip tik buvau galvojus apie vienus, kad nebežinau, kur jie atgulė. Tai ten daug laukiančių nušvitimo. Bet džiaugiuosi, kai toks stebuklas nutinka, kad ir po kelių metų. Geras jausmas užsigulėjusius panaudot. Šiuo metu esu stipriai orientuota į atsargų naudojimą.

Atsakyti
Va, gerai, kad netingėjai surats smile.gif Pradėjau ieškot, bet neturėjau kantrybės.
Matau du megztukus- arba žaliai-mėlyną arba rūūūžavai oranžinį.
Abu gražūs, abu mano spalvų, ale šiai dienai jų mano planuose nėra. Jei atsiras..., jei dar siūlus turėsi- pypausiu smile.gif
Atsakyti

Priedas  received_1311238942764404.jpeg   273,19KB   0 Parsiųsta kartųTaigi galiu ir pakartot :D

Atsakyti

Sveikos, gal ką maišau, bet lyg ir kažkuri buvo užvedusi kalbą apie karšto oro skrudintuves, gal Restar :hmm: Dičkis, grįžęs iš vakarėlio pareiškė, kad ir mums reikia. Tėvas net negirdėjęs apie jas, bet pareiškė - nereikia, ir aš žinau kodėl, nes žino kad gilintis į visas smulkmenas, išrinkti ir užsakyti teks jam🤣 Gal kokių pastebėjimų turit, verta pradėt domėtis ar ne, kokio dydžio 4 asmenų šeimynai reiktų, o gal kuri labai savąja patenkinta. Seniau turėjau pasiteisinimą, kad per maža virtuvė, tai įrenginių buvo minimaliai, pvz. mikrobanges nesam gyvenime turėję, dabar reik naujų argumentų ieškoti :D

Atsakyti

Sveikos, gal ką maišau, bet lyg ir kažkuri buvo užvedusi kalbą apie karšto oro skrudintuves, gal Restar :hmm:

Dičkis, grįžęs iš vakarėlio pareiškė, kad ir mums reikia.

Tėvas net negirdėjęs apie jas, bet pareiškė - nereikia, ir aš žinau kodėl, nes žino kad gilintis į visas smulkmenas, išrinkti ir užsakyti teks jam🤣 Gal kokių pastebėjimų turit, verta pradėt domėtis ar ne, kokio dydžio 4 asmenų šeimynai reiktų, o gal kuri labai savąja patenkinta. Seniau turėjau pasiteisinimą, kad per maža virtuvė, tai įrenginių buvo minimaliai, pvz. mikrobanges nesam gyvenime turėję, dabar reik naujų argumentų ieškoti :D

Atsakyti

Mes turim paprastą iš Lidlo. Mūsų kaip  mini orkaitės tipo, du lygiai. Instrukcijas žino tik vaikai :D Man patinka. Nereik reibalų. Bet talpa dažniausia nedidelė. Nors nedaug domėjausi. Tai jie sau dviems pasigamina užtektinai. Man skaniausia ten keptas camembertas ar kaip ten jis, kur dabar iš Lidlo dingo, tai laukiu nesulaukiu, nes turėtų vėl atsirasti. Vaikai bulves fri ten pasigamina be papildomų riebalų ir greit.

O šiaip FB tema yra apie jas. Ten daug ir visko, kartu ir receptai.

Atsakyti

Aš norėjau :D 

dAbar biškį primiršus, bet gal vėl reik prisimint. Net modelį buvau išsirinkus...aišku, kad nepamenu :D  bet gal kur užsirašiau :hmm: 

Instrukcijų ten minimaliai, jei kokia geresnė, tai viskas jau suprogramuota pagal kepinio rūšį. Tik mygtuką paspaust. Žmonės ten ir duoną kepa...

Paaugliams tai superinis reikalas, nes greitai ir skaniai gali pasigamint visus pietukus, o mamoms irgi ramiau, nes čiut sveikiau :D​  Didesnė talpa daugiau ir kainuoja, kiek pamenu. 

Atsakyti

Limit, Katuk, va tas, kad jaunims perims šiek tiek virtuvinių reikalų, pakankamas argumentas pereit į sūnaus barikadų pusę  :B

Nes nu atrodo, kad ta virtuvė - visas mano gyvenimas... 

Atsakyti

Aš turiu beveik net  3 :).

Nr. 1 - Zyle, ~ 130 eur, stalčiaus tipo, pirko vyras man kažkada netyčia užsiminus, kad gal noriu, tik buvau pradėjusi domėtis ir nusprendusi, kad nėra vietos :). Jis išgirdo pusę sakinio, pats išrinko, nupirko, su tikslu kepti kartus sušius :). Kepė juos vieną kartą, bet mes dažnai naudojam. 7,5 litro, daug neprigaminsi, bet kam naudojam mes: avinžirnių skrudinimui, kai neturiu jų pilnai orkaitės skardai, keptai duonai, bulvytėms (tik skrudintuvės proga ir pradėjau naudoti kartais pirktas šaldytas alkanumo gaisrui gesinti), Kijevo kotletams iš šaldiklio kepti, karštiesm sumuštiniams, kai skirtingu laiku keliasi, burgerių bandelėms paskrudinti, Ikėjos šaldytiems kukuliams, šaššlykams, visokioms vištos dalims, burgerių kotletukams kepti, kai grįžta koks 1-2 vaikai namo, skaniausiai iškepa vištos krūtinėlės - baisiai sultingos, kitokiu būdu niekaip nemoku jų taip apkepti (pridarau bliūdą salotų, išdėlioju į lėkštes, o ant viršaus papjaustau tos karštos krūtinėlės), obuoliams kepti (mėgstu labai rudenį ♥).  Namie man nei orkaitės, nei puodo nepakeičia, bet tokioms visokioms smulkmenos pagaminti, vienai kitai porcijai maisto pašildyti, kažkam dasidaryti - labai gerai. nes tne iškart kepa, nereikia kaitinti kaip orkaitės.

Nr.2 CalmDo 25 litrų mini orkaitės tipo (siunčiausi per autobusus iš Marijampolės, ekspozicinė, ~ 70 eur). Nebandžiau dar, stovėjo užgrūsta tamsiam kambary, savaitgalį išvežėm į sodą. Nes ten neturiu jokios orkaitės, o man jos trūksta. Tai ką nors kepsiu, kai tingėsim šašlykinę kurt. Anksčiau turėjau konvekcinę krosnelę, labai patiko joje lašišą kepti, b galo sultinga, bet jaunuolis sunaudojo tą krosnelę, kai buvom išvykę :D. Tai dabar turėsiu platesnes galimybes, gal net kokį pyragą sode išsikepsiu :).

Nr.3 - kažkokia Proscenic 15 litrų (lyg), mini orkaitės tipo, galėčiau pažiūrėti specifikacijų, siunčiausi iš allegro.pl, ~ 97 eur su siuntimu. Vieną sykį gavau su defektais, nusiunčiau atgal, gavau jau tvarkingą. Padovanojau dičkiui sūnui, nes tam mažam butuke, kuriame gyvena, neturi jokios orkaitės, o baisiai mėgsta picas. Tai vakar jau kepė ir labai džiaugėsi, sakė, kad labai skaniai gavosi (ne šaldytą, o visą nuo iki savo gamybos). Žinau, kad ir bulvytes jau kepė. Mes su juo dabar daugiausiai apie maisto gamybą bendraujam. Per messengerį :)

Tai va - geros tos, kurios atitinka poreikius, apie firmas baisiai daug nežinau, nebūtina permokėt. O daiktas tampas naudojamu, jeigu ... naudoji :). Mes ne kasdien, bet tikrai naudojam ne vieną sykį per savaitę.

Atsakyti