Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pagalvojau, kad mūsų Limit čia :).

Atsakyti

Net grįžau pasižiūrėt :D

Vieną megztuką ir aš koncerte šalia nužiūrėjau🥰 moherinis su pridėtiniu siūlu, lygiai toks ir tokios spalvos kaip aš noriu :wub: 

Graži pusamžė pora buvo :wub: 

Ir koncertas labai patiko :super: 

Atsakyti

Langų valymas tęsiasi. Šiandien- išimami įstiklinto balkono 3 langai. Jau.

Beliko- mano ir Viliaus. Abiejuose po didelį langą ir balkoninės durys. Vyras užsiėmęs buto atnaujinimu-kosmetiniu perdažymu visokiose nusidėvėjusiose vietose. 

Atsakyti

Pas mane si savaitgali veiksmo yra - labai norejau vis isbandyt meduolinius grybukus - nu darbelio yra - bet labai smagiai krapstinejuosi 

Pridėta:

Atsakyti

Niuma, kada tu į DE, į Heide park? Ar žinai kad būna kuponai, 2 už vieną, jei reik pabandysiu parūpinti. Mes jau tiek atsisupę, tiek Heide, tiek Hanse, kad praktiškai važiuojam tik kai svečiai atvažiuoja ir visad naudojamės kuponais😉

Atsakyti

Oj, Kapseika, per vėlai parašei. Jau turiu nusipirkus visiem bilietus internetu. Nežinojau apie kuponus. Iš viso - pirmą kartą penkiese pajudam iš namų ne LT ribose. 

Atsakyti

Ripsas turės personalinę močiutę :D prižiūrėtoją.

Atsakyti

Nu va, kaip gaila, būtumėt biški sutaupę. 

Ar ilgam liksit tame gale, ką dar apart Heide Park suplanavę?

Aš visiškam atitrūkime, regis niekur nespėju, darbai, daržai, statybos... Kiemas baisus po terasos nugriovimo, jau vienu metu buvo apėmus panika, kad padarėm nesąmonę, tokie kalnai betono vidurį kiemo... Bet panašu, kad viskas bus OK iki rudens, gal jau ir turėsiu kur prisėsti su mezginuku😊

Atsakyti

3dienos tem krašte, iš kurių viena pilna parke. Viena-Brėmene. Ir dar kažkur. Daug nesigilinu, nes vyriškis keliones planuoja ir organizuoja. Jis istorikas, tai įtraukinėja ir derina visiem įdomias ir pritaikomas veiklas. Dar neapsisprendžiam ar grįžtant Lenkijos vandens parką įtraukt. Dėl finansų ir mano atostogų dienų trūkumo. Pirmą savaitę planuoju viena Palangoj paatostogaut. O antrą-duoklė šeimai. 

Atsakyti

300 gr. Rankenos mano baltos, nes pirkta abiejų spalvų po 150gr , bet nebuvo numatytas tas faktas, jog mėlynos reiks daugiau, bo nes šonai. Visumoj gavos gerai, nes mano siūlas plonesnis ir dryžių daugiau. Siūlas 74% mako medvilnė/26% poliamidas Priedas  20230611_231345.jpg   181,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, gera firma “Mezgė mama”!!! Super! :D

Atsakyti

Katuk, nu labai fainas krepšas :wub: Gal tik prie rankenų sujungimo iš gerosios pusės tos mėlynos juostelės nebūčiau darius. Bet daugiau tai viskas liuks.

Šiąnakt sapnavau, kad valgiau MsuM grybukus. Tik kažkodėl jie buvo iš mėsos :D 

Atsakyti