Labas, na, ką parsivežiau tiek saulės, sukauptos ant odos ir džiugesio širdy, kad... pamiršau signalizaciją įsijungt, įeidama į ofisą
. Teko su apsauginiu susipažint
. Kadangi pirmas toks kartas, tai net nežinojau ką daryt. Ta prasme, paskui išjungt išjungiau, nemaniau, kad vis tiek atvažiuos
.
Prie gerumo prisidėjo puikus oras ir puikus nusiteikimas, nauji įspūdžiai, bet, kaip supratau važiuodama, o dar labiau - parvažiavusi namo, tai geriausia dalis buvo ta, kad buvom tik su 1 vaiku
. Tas vaikas dar visiškai pozityvus (nors tuoj bus 12) ir nekėlė nei menkiausios bėdos, nebuvo jokių nuomonių išsiskyrimų ar zirzimų. Grįžus, nors ir trumpą vakaro dalį, dar spėjau suprasti, kaip gerai BUVO
.
Vilmak, dičkis mokslus ir baigt spėjo, nes trumpus pasirinko
. Kompiuterių derintojo specialybė. Šiandien paskutinė darbo diena, nes pagal terminuotą dirbo suaugusiųjų mokykloje, kol žmogus pasveiks, o toliau taiko į Telia jaunesniuoju serviso inžinieriumi. Nežinau, kuo jis ten sugeba sužavėt per pokalbius, gal savo paprastumu ir naivumu, kai nuoširdžiai pasakoja apie savo patirtį vaikystėje ardant ir sudedant telefonus
. Šiaip jis labai kruopštus, kantrus ir labai domisi visom technologinėm naujovėm. Iš pirmos algos jau radom nusipirkusį kažkokį man nematytą žaidimų agregatą, apie kurį, pasirodo, seniai svajojo...
MsuM grybukai labai dailūs, neabejoju, kad ir skanūs, nors netikėtų spalvų galvutės
. Pažiūrėt gražu, o valgyt, tai šokoladines labiau mėgstu
.
Terbelė faina, mergina vasarai pasiruošus. Net mane Lace FB parodyta jos "sietka" kažkuo užkabino. Nežinau kol kas kam man jos reikėtų, nebent tuo, kad liną, kurio nebemegsiu, išnaudočiau
.
Ai, tiesa, palangoj net pafotkinau kažkurią pievelę, kad Katukui parodyčiau, kad taip nesigraužtų dėl savo pievelės, nes pilna tokių, tik saulės išdegintų. O grįžus į Vilnių supratau, kad ir čia tas pats, tai nieko naujo neparodysiu. Atrodė, kad išvažiuojant dar taip baisiai nebuvo.
Skaičiau lengvabūdišką knygą prie jūros, o mezginį, tipo, pasiėmiau - kojines pradėti. tai šeštaidienio vakarą bandžiau pradėti
. tai dar neišardžiau, kiek numezgiau miegodama stulpelio
. Mašinoj megzt visai nenorėjau - arba dairiausi, arba snaudžiau.