Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, man ta juostelė irgi nelabai. Bet baltos nenorėjau, o kaip kitaip padaryt apdailą nesugalvojau :D 

nu ir pačios rankenos pritaisytos biškį lievai :D  perfekcionizmo nerasta pas mane :rolleyes:  ypač kai nežinai kliento nuomonės. Sakė, jo, gerai, o ko toks mažas?  :lol:  nu kaip užsakei "noriu tokio", tai ir numezgiau tokį pat. Pardėj matmenys aiškiai parašyti. 

Atsakyti

Labas rytas! Grazios visoms savaites

as tokia laiminga kad pagaliau pas mus atsilo, su suknele i darba galejau eit.

atnesu grybus parodyt, nu tokie faini gavosi - pirma kart dariau tai tikrai ne paskutini. Viduj minkstuciai gavosi. Koreguociau tik citrinos kieki glajuje, man norisi rugstesnis kad butu, nors vyras sake jam pats tas 

Pridėta:

Atsakyti

nesupratau, rašiau, rašiau, o niekas neišsisiuntė...

Noriu pagirti Restar už labai gražią bliuzelę  :wub: , o jos fotografą- už puikias foto, kuriose matosi liauna mergikė..

Katuko terbukas irgi fainas, o ypač etiketė  :wub:  Koks ten siūlas?

Restar, kuo tavo vyrenėlis  dirbs.?Kažkada sakei , kad mokosi, bet taip ir neužfiksavau kur ir kuo...labai džiugu, kad puikiai sekasi. :wub: 

keistas oras, lyg karšta, bet vėjas šaltas.Vakarais net gana šalta...bet vis tiek -VASARA  :wub:​ 

Atsakyti

Labas, na, ką parsivežiau tiek saulės, sukauptos ant odos ir džiugesio širdy, kad... pamiršau signalizaciją įsijungt, įeidama į ofisą :D. Teko su apsauginiu susipažint :). Kadangi pirmas toks kartas, tai net nežinojau ką daryt. Ta prasme, paskui išjungt išjungiau, nemaniau, kad vis tiek atvažiuos :).

Prie gerumo prisidėjo puikus oras ir puikus nusiteikimas, nauji įspūdžiai, bet, kaip supratau važiuodama, o dar labiau - parvažiavusi namo, tai geriausia dalis buvo ta, kad buvom tik su 1 vaiku :). Tas vaikas dar visiškai pozityvus (nors tuoj bus 12) ir nekėlė nei menkiausios bėdos, nebuvo jokių nuomonių išsiskyrimų ar zirzimų. Grįžus, nors ir trumpą vakaro dalį, dar spėjau suprasti, kaip gerai BUVO :D

Vilmak, dičkis mokslus ir baigt spėjo, nes trumpus pasirinko :). Kompiuterių derintojo specialybė. Šiandien paskutinė darbo diena, nes pagal terminuotą dirbo suaugusiųjų mokykloje, kol žmogus pasveiks, o toliau taiko į Telia jaunesniuoju serviso inžinieriumi.  Nežinau, kuo jis ten sugeba sužavėt per pokalbius, gal savo paprastumu ir naivumu, kai nuoširdžiai pasakoja apie savo patirtį vaikystėje ardant ir sudedant telefonus :D. Šiaip jis labai kruopštus, kantrus ir labai domisi visom technologinėm naujovėm. Iš pirmos algos jau radom nusipirkusį kažkokį man nematytą žaidimų agregatą, apie kurį, pasirodo, seniai svajojo...

MsuM grybukai labai dailūs, neabejoju, kad ir skanūs, nors netikėtų spalvų galvutės :). Pažiūrėt gražu, o valgyt, tai šokoladines labiau mėgstu :).

Terbelė faina, mergina vasarai pasiruošus. Net mane Lace FB  parodyta jos "sietka"  kažkuo užkabino. Nežinau kol kas kam man jos reikėtų, nebent tuo, kad liną, kurio nebemegsiu, išnaudočiau :).

Ai, tiesa, palangoj net pafotkinau kažkurią pievelę, kad Katukui parodyčiau, kad taip nesigraužtų dėl savo pievelės, nes pilna tokių, tik saulės išdegintų. O grįžus į Vilnių supratau, kad ir čia tas pats, tai nieko naujo neparodysiu. Atrodė, kad išvažiuojant dar taip baisiai nebuvo. 

Skaičiau lengvabūdišką knygą prie jūros, o mezginį, tipo, pasiėmiau - kojines pradėti. tai šeštaidienio vakarą bandžiau pradėti :D. tai dar neišardžiau, kiek numezgiau miegodama stulpelio :D. Mašinoj megzt visai nenorėjau - arba dairiausi, arba snaudžiau.

Atsakyti

Terbos siūlas štai šis

https://www.ilge.lt/produktai?s=Round

Labai smagus, lengvas, švelnus, nesipašo. Manau, kad idealus vasariniams kardiganams, tik reiktų bent dvigubą dėt.

Atsakyti

Katukas reklamos duoda , iš kelio veda  :D​ 

Atsakyti

Aū, kaip tylu, tai aš pastūgausiu :). Vieniša jaučiuosi, trūksta bendravimo man :)

Tas liūdesys, kai beveik visi namie jau ir pašnekēt nėra su kuo... Šiandien bent telefonu papliurpiau ilgokai su esama, o neseniai su buvusia kolegėm. 

Vakar kelias eilutes pamezgiau prieš miegą juodulio, be įkvėpimo...

Atsakyti

Va, kad būtų veiksmo, eikit į FB po Vincio klausimu pasisakyt :) nes FB nerodė, jog pranešimas yra. 

Atsakyti

Nu bet tikrai tyluma kokia.

Mes Verkiuose pasivaikščiojom. Kažkoks apleistas parkas pasirodė :B Bet reikėjo galvą pravėdint. Sunki savaitė išpuolė, du pareiškimus išeiti iš darbo gavau :B Dar viena po mėnesio į dekretą išeina. Tuoj pati viena dirbsiu :D​ 

Atsakyti

Toks laikas turbūt.

Vyras irgi šiandien pareiškimą padėjo.

Aš vakar su šefu pasiaiškinau.. Jaučiusi neteisingai užkabinta kito asmens. Kad neliktų neaiškumų ir nuosėdų, pasisakiau, ką galvoju. Ir net be didelių dramų, bet kad suprastų, jog neleisiu pilt purvą.

Ką tik iš lauko grįžom. 

Atsakyti

Liniuka, ar čia griežta vadovė išgąsdino :D, ar šiaip jaunimas ieško kur geriau, nes žino, kd ir čia galės sugrįžti už daugiau vėliau?

Niuma - o taviškio čia pribrendęs sprendimas buvo, ar impulsyvus? Ką veiks?

Aš tai keistai jaučiuosi, keistai gyvenu, kaip žiemą, tingiu kur nors po darbo eit  :B . Baisiausiai nervina, kad neturim sprendimo dėl atostogų kelionės, o ir vyras šiemet be entuziazmo ją planuoti :(. O aš nežinau, ko norėt... Kažkoia be energijos, svajonių, norų ir pan...

Ryt grįžta praktikantė nuo pajūrio. Dičkis išėjo šiandien. Kitam dičkiui (tik ūgiu) pavėluotai kažkaip paauglystė stuktelėjo, subjaurėjo, kad neįmanoma žodžio ištart  :B .

Mezgu juodulį ir stebiuosi savim - nu grynai žiema dūšioj, atrodo...

Atsakyti

Restar, gal Vincio pievelė įkvėps vasarinės nuotaikos.

Jaunimui sparnai labai greitai užauga. Pabūna metus ir jau jaučiasi baisiai kieti, eina ieškot kur daugiau, geriau. Nu gal ir ta vadovė nesupratinga dar :D Vaikų darželio auklėtoja  :D​ 

Atsakyti