Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vyriškiui- pribrendęs. Toks 6 metų reikalas 😄 o paskutinio pusmečio -intensyviai.  Tai va, kam reikia 3 aukštųjų, 2 kalbų, atsakingo ir sąžiningo darbuotojo-siūlau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 15 birželio 2023 - 06:47

Niuma - dviprasmiškai pasiūlymas nuskambėjo:). Bet jis kažkiek ir su remontais užsiima, ar ne, tai nebus taip, kad visai be pajamų, kol susiras ką?

Pievelė pataisys tikrai, kaip ir Palanga pataisė,tik kad trumpam :). Vaiko darbo sutartis rankose dar nudžiugins. O šiaip pagerės, kai bus atostogos ir pokytis, daugiau judėjimo. Nes dabar lyg kokioj pelkėj pašvinkusioj užstrigus ir piktybiškai nieko nedarau, kad ta pelkė bent kiek pagražėtų :D. Man tiesiog reikia kur nors ilgėliau išsiveržti, kad sugrįžus namai mielesni taptų.

Atsakyti

Pas mane tai nieko naujo... užstrigau šiapus, planai išplaukę kažkokie, nelabai sugaudau, kur kas vyksta, atrodo, kažkas be manęs dėlioja, bet praneša paskutinę minutę :D  nors iš tikro, tai nieks nedėlioja. Matyt mano pačios sprendimai kažkokie spontaniški, o gal atvirkščiai-uždelsti. Nėra jokio stabilumo ir perspektyvų. Kaip ten sakė Kulvinskytė-laimė, kai yra ko laukti, ką veikti ir ką mylėti. Tai panašu, kad pas mane tos laimės ir trūkumas. Nors ir turiu visų tų dalykų kažkiek, bet nu-nedžiugina nors tu ką.

Gal ir ta "nuplaukusi" pievelė (visom prasmėm) tokią nuotaiką kuria...žmonės, kurių nenoriu matyt, o neišvengiu.. ir atvirkščiai-kuriuos noriu matyt, niekaip nesigauna to...

Mezgimo fronte irgi kažkoks strigimas. Pataisiau dukros tinklą, žiūrėsim (sekmadienį?), kaip pataikiau.. prasimezgiau mėginuką, bet niekaip nesuskaičiuoju, o ir nenusprendžiu metodo (noriu palaidinės statytom rankovėm, su raštuotu priekiu). Išardžiau tokį vieną mezginį, norėčiau pakartot su papildiniu. Kas pamena, tokią žaliai mėlyną su "vėliavėlėm" nugaroj, siūlas buvo su elastanu, pasidarė maža, turiu pridėtinio siūlo, gal pataisytų šiek tiek tą elastingumą. Dar turiu vieną minty, raštuotą a la Brunelilo Cucinelli, su blizgiuku. Dar turiu tvidinės medvilnės, irgi toks paplaukęs planas...

Kas džiugina, tai gamta. Kaip man patinka tos trumpos naktys, kaimo ramybė (net ir varnų pulkai :D​ )

Atsakyti
Restar, po to ir pataisiau - 'darbuotojo' biggrin.gif

Katukai, o jei šįmet paliktum pievutę, kaip yra, kadangi dauguma nuo sausros nukentėjo, o po žiemos galvotum, ką daryt. Tarp kitko, vakar kolegės kalbėjo apie klojamus rulonus, nes viena labai intensyviai svarsto. Sakė, vieno aro apie 500 kaina.

Aš vieną rankovę numezgiau ir nuo šeštadienio nepajudintas mezginys.
Atsakyti

Niuma! Nebalamūtyk manęs dar labiau :D 

vIsų pirma, ne aš viena tos pievutės savininkė. Antra, procesas jau pajudėjęs, tai dabar viską mesti būtų ne pats geriausias sprendimas. Trečia, po žiemos aš jau planuoju tiek laiko neturėt laisvo :D​  Ir finansiškai, jei apie rulonus galvot. Pas mane ne mažiau 6 arai, turbūt prieš klojant irgi turi būt dirva paruošta. Tai kažin ar apsimoka :D matyt rulonus renkasi tie, kurie turi nedidelį plotą.  Aš planuoju maždaug į to 1a rulono kainą tilpt :rolleyes:  max du.

Atsakyti

Dar apie sausrą ir pievutes. Ir nuodus.

Sausra ne pirmus metus. Pievutės dėl to nemiršta. Gaus lietaus ir ataugs. Nuaeruosi kitais metais šienui išrinkt. Na, trašų pabersi, kad rimčiau ataugtų. Jei mirė, tikrai ne visa, atsėsi nedidelius plotus (turiu momeny namų ūkius, ne ūkininkus su hektarais). 

Deja, gavusios nuodų, pievutės neatauga...

Atsakyti

-laimė, kai yra ko laukti, ką veikti ir ką mylėti. Tai panašu, kad pas mane tos laimės ir trūkumas. Nors ir turiu visų tų dalykų kažkiek, bet nu-nedžiugina nors tu ką.

Va, va - labai taikliai apie mane. Darbo sumažėjo, ir to nebenoriu daryt, atostogų niekas nesuplanavo - nežinau, ko laukt, mylėt kaip ir yra ką, bet kad tos visos meilės savo kompuose, telefonuose sulindę arba išvis nėra, arba nešneka su manim :). Tik katinas daug meilės rodo ir pats reikalauja :), bet man jo kažkaip negana :).

Kai būnu gamtoj - laimės padaugėja, bet iki jos reikia nusigaut  :B .

Pabudau šiandien nuo trimerio :B . Pažiūriu pro langą - nu blyn, nėra ko pjaut, geltonuoja, o vis tiek skuta, dar to svietas nematė, kur dingo sveikas protas... 

Atsakyti

Labas dienas, 

Apie tas nuskustas nulpikusias pievutes Vilniuj, tai siaubas. Kaip taip sveiko proto neturėt. Gi galima lanksčiau atsiželgt į orus :hmm:  Ar jei suplanuota, tai ir varom...

Mano irgi galva užtemimuose, nuotaikos nebuvime. reik kokios nors geros žinos ar plano kokio.

Ryt varom į vestuves, bet kaip visada pasiruošimui laiko nepakankamai, nors kvietimas  nuo Kalėdų :rolleyes: 

Kaip tik paskambino makiažistė, kad susirgo, tai net nebesitikiu rast kitos... Pasižvalgiau aplink per Treatwell, tai viskas užimta rytojuj. Kažkur toli važiuot nėr kai. Nu bus kaip bus.

Vaikas kelnes pametė išeigines, reik naujas pirkt. Vakar tik pasieškot sugalvojo  :oh: 

Bent jau šonius pradėjau lankyt. 1 min nuo darbe Artotekoj. Po darbų būna minčių neit, bet kai nueinu, tai džiaugiuosi :D Moteriški tokie šokiai, pilvą pakratyt :D

Atostogų šiemet vasarąneturėsiu, tai ir nesvajoju. Nuvarysim tik į diplomo įteikimus didžiojo vaiko. Vis dar atgalinio bilieto paieškose esam  :rolleyes: 

Birželis jau įpusėjo, o vasaros nepajutau dar :unsure:​ 

Atsakyti

Mano irgi galva užtemimuose, nuotaikos nebuvime. reik kokios nors geros žinos ar plano kokio.

Vaikas kelnes pametė išeigines, reik naujas pirkt. Vakar tik pasieškot sugalvojo  :oh:

Bent jau šonius pradėjau lankyt. 1 min nuo darbe Artotekoj. Po darbų būna minčių neit, bet kai nueinu, tai džiaugiuosi :D Moteriški tokie šokiai, pilvą pakratyt :D

Nuvarysim tik į diplomo įteikimus didžiojo vaiko. Vis dar atgalinio bilieto paieškose esam  :rolleyes:

Birželis jau įpusėjo, o vasaros nepajutau dar :unsure:​ 

Ale tai kai panašiai viskas  :bigsmile: . Man irgi plano ar žinios kokios reikia... na, bent jau glaustukė pakeliui namo, tai oksitocino nuo glaustymosi gausiu :).

Su tais vaikais ir jų paskutinėm minutėm - labai pažįstama  :oh: . Gerai, kad jokių vestuvių bent nesišviečia, nes nieko išeiginio neturi niekas iš mūsų :) ... Nu ir aš panašiai "mėgstu" rūpintis drabužiais ir pan. Va, vyrui 50 šią vasarą, mintyse noriu ką faino sugalvot, bet žinau, kad jis švęst nenori, tai reikia galvą pasukt, o ji nesisuka labai be didelių pinigų...

Kas per šokiai? Gali asmeniškai nuorodėlę? kai nebeturiu savo batutų, tai ir liūdna :(, nes nor išėjimas koks, chebrytė, pajudėjimas smagus.

Kaip tą sakinį apie atgalinį bilietą suprast? :bigsmile:  Kažkur į priekį jau nusipirkot, ar čia kažkas perkeltine prasme?

Kaip sektos abiturientams matematikos egzaminas?

Mano dalis melancholijos ir yra apie tai, kad jau pusė birželio, o nieko nemačiau gero, nu gerai gerai - nieko pati beveik nenuveikiau gero, tik tas pajūrys buvo gėris :wub: .

Atsakyti

Restar, labai brangūs bilietai vasarą į Londoną. Tai į priekį nusipirkom, o atgal dar neturim. Bet gal iki liepos vidurio ką nors sugalvosim. Didysis mokslus baigia, grįš paskui su mumis, tai bilietų atgal vienu daugiau reik :)

Šokiai čia:

https://www.facebook.com/AureDance

Aš einu dažniausia trečiadieniais nuo 18:00. Viską skelbia toj savo paskyroj. Būna dukart per savaitę.

Matematika, sakė, sunkoka buvo. Panašiai kaip pernai.

Atsakyti

Ale tai visai sužioplėjau :oh:  :oh: 

turėjau tokią Ristinos megztą palaidinę. Kažkada su Liniuka burtus metėm, kuriai atiteks.

Nepamenu, kaip anksčiau skalbiau, bet buvau įsitikinus, kad tai medvilnė su kokiu tai sintetiniu priedu. Įdėjau skalbt į skalbyklę įprastai, 30 ar tai 40 laipsnių, apsukų tik 800. Ištraukiu...., viena sau balsu žvengiu :lol:  lėlės dydžio veltinis. Nu total košmar. :oh:​ 

Atsakyti

Restar, labai brangūs bilietai vasarą į Londoną. Tai į priekį nusipirkom, o atgal dar neturim. Bet gal iki liepos vidurio ką nors sugalvosim. Didysis mokslus baigia, grįš paskui su mumis, tai bilietų atgal vienu daugiau reik :)

Šokiai čia:

https://www.facebook.com/AureDance

Aš einu dažniausia trečiadieniais nuo 18:00. Viską skelbia toj savo paskyroj. Būna dukart per savaitę.

Matematika, sakė, sunkoka buvo. Panašiai kaip pernai.

Nu gražiai gražu - aš tai perskaičiau, kad didysis vaikas, bet įsivaizdavau tai tą, kuris šiaip pas tave didesnis, nes gi baigia tai tikrai :). Negalvojau, kad jau ir vyresnėlis baigia. Ar ten bakalauras trumpesnis? Ką toliau planuoja?

Ale tai visai sužioplėjau :oh:  :oh:

turėjau tokią Ristinos megztą palaidinę. Kažkada su Liniuka burtus metėm, kuriai atiteks.

Nepamenu, kaip anksčiau skalbiau, bet buvau įsitikinus, kad tai medvilnė su kokiu tai sintetiniu priedu. Įdėjau skalbt į skalbyklę įprastai, 30 ar tai 40 laipsnių, apsukų tik 800. Ištraukiu...., viena sau balsu žvengiu :lol:  lėlės dydžio veltinis. Nu total košmar. :oh:​ 

Palaidinė buvo vilnonė? Aš tai naminių kelnių kišenėn šiandien mėginuką savo mezgamo megztinio įsidėjau. Tipo, panešiosu, pavoliosiu, kad suprasčiau, kaip elgiasi. Ir bedėdama skalbinius į skalbyklę, sugalvojau ir kelnes nusimaut ir įmest, netikrinus kišenių, aišku. Tai ištraukiau tokį pasivoliojusį, bet gerai patampius, tai visai išsitiesė tas mėginukas. pagrindo siūlas medvilnė, apveltas alpaka. tai galėčiau ir skalbyklėj, matyt, skalbt, ant rizikos :D, jeigu pritrūks aštrių pojūčių.

Atsakyti