Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, bakalauras 3 metai. Jei su magisttru - 4. Jei magistras atskirai, dar 2.

Nebenori mokytis :D Sakė, gana!

Tikiuosi, piniginei mano irgi lengviau bus :D

Ojej, katuk  :unsure:​  Reik ieškot dabar kokio babyborno :D

Atsakyti

Aha, bakalauras 3 metai. Jei su magisttru - 4. Jei magistras atskirai, dar 2.

Nebenori mokytis :D Sakė, gana!

Tikiuosi, piniginei mano irgi lengviau bus :D

Ojej, katuk  :unsure:​  Reik ieškot dabar kokio babyborno :D

Atsakyti

Nu aš tą palaidinę nešiojau kaip vasarinę, ir įsivaizdavau, kad tai medvilnė. Negryna. Tai vat klausimas, kas ten per priedas..

Atsakyti

Bet tai kai jėga - ten su magistru tik 4 metai. Šaunuolis, manau, nesunkiai ras darbą. Lietuvoje planuoja ieškotis? neabejotinai piniginei bus lengviau :D, su kuo labai nuoširdžiai sveikinu! Ar tik nebus tau taip, kad tik po 1  studentą vienu metu turėsi? Labai patogu :).

Atsakyti

Kokie tie vaikai jau dideli :wub: 

Mums tai šiemet jokio streso (nu nebent kad buvom netikėtai informuoti, kad į 11 klasę naujas stojimas, o mes taigi sugrįžę į rajoną :B bet priėmė), jokių egzaminų. PUPP tik laikė, maloniai nustebino matematikos 10, lietuvių 9 :rolleyes: 

Kaup laukiu lietaus... Šiandien darbe kažkoks dušniakas, tai sėdėjau kaip musė išleipus. Bet jaučiu nebus to lietaus, reikia kelti uodegą nuo sofos ir eit laistyt :B​ 

Atsakyti

Kauną jau laisto nuo 17h  :) vėsoka jau :D

Atsakyti

Kaune lyja. Ir šeštadienį lietų su žaibais rodo. Gal ir iki jūsų ateis. 

Atsakyti

Ooo kaip pvydžiu...

Atsakyti

Neateis. Biškį nukrapino, bet tai net nesušlapo nieks.

O programėlė rodo tik paryčiais pora valandų. O ji pas mane gan tiksliai informuoja.

Nors oras tai toks pritvinkęs, net kvepia lietum

Atsakyti

Tai va palaisčiau daržą ir gėles. Niekur nedingsi.

Iš kaimyno pievutės pasišaipiau :D Pasidarė laistymą stacionariai nesisukinėjančiom čiurkšlėm, tai visa pievutė žvaigždėta :D​ 

Atsakyti

Sveikos. Katuk, o kur tu orus gana tikslius žiūri?

Atsakyti

Telefone😀 nežinau, kažkoks apsas uždėtas ant pagrindinio ekrano, man rodos buvo jau kartu su Samsungu.

The Weather chanel?

Tai kur bebūčiau, pakankamai tiksliai rodo pagal valandas. Aišku, artimiausiu metu. Trijų parų prognoze jau nebelabai verta tikėti, nes ir po keletos valandų atsinaujina ir pasikeičia :D​ 

Atsakyti