Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano programėlė nemeluoja :D 

Lietaus buvo kažkokia parodija. Paviršių pašlapino tokiais pro retą lašiukais.

Ir dabar mano kaime rodo tik ryt ryte 30 proc tikimybės. 

Bandžiau vakar pradėt palaidinę, tai tris kart akis dėjau. Nieko nesuprantu, pagal mėginuką paskaičiuota gaunas toooookia platybė :oh:  kažką ne taip matyt ar matuoju ar skaičiuoju... tai va, įkvėpimas toks prievartinis sakyčiau.

Ardyt sekasi geriau. :D  Išardžiau dar veiną seną megztinį. Dėl spalvos. Na, ir modelis toks ne itin vykęs buvo. Toks su trim pynėm prieky tamsiai žalias. Tai pamačiau kažkada pardėj mėginuką pamegztą tamsiai žalios su mini blizgiuku auksiniu paporuota. Sužavėjo. Ir įsijungė suvalkietiškas taupymo režimas :D   pirkau tik blizgiuko, nes nu galima panaudot ką turi :rolleyes: 

Tik mezgu tai tamsiai mėlyną :rolleyes:  dabar

tUoj parodysiu, kas įkvėpė.

Ir ką iš žalio planuoju

Atsakyti

Rodyk, rodyk, smalsu. Nepyk, bet man labai juokinga, kai matematikės nesuskaiuoja :).

Vakar daug glėbesčiavomės su dukra, kažkaip smagiau patapo, kai ji grįžo. Nors ne ji šeimoje kalbiausia. Bet šiuo metu labiausiai randam bendrą kalbą. Kūrė stovykloje animacinius filmukus, pasidarėm visų peržiūrą, buvo faina susipažint su vaikų kūrybingumu, minties vingiais,

Atsakyti

Iš tamsiai mėlyno (kuris toks su violetiniu atspalviu) bus kažkas panašaus į tokią. Tik raštas kitas.

Priedas  Screenshot_20230616_102227_Samsung Internet.jpg   241,15KB   1 Parsiųsta kartų

O iš tamsiai žalio su blizgiuku kažkas panašaus į tokį. Modelis iki galo nesugeneruotas, bet raštas turėtų būt toks

Priedas  Screenshot_20230616_102612_Pinterest.jpg   320,12KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20230616_102731_Pinterest.jpg   369,61KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

o mane irgi sujuokino Katukas.. :D "Tuoj parodysiu, ką mezgu" ir...." Šitas tai toks, bet kitokios spalvos ir kitokio rašto"...

Nelijo ir pas mus, anei lašo. Ir giedra giedra...

Katuk, kokį ten superduper akių tušą pirkdavai?

Atsakyti

Ne tik aš pirkdavau. Restar yra man užrodžiusi, kur pirkt.

https://yoko.lt/prod...ge-stop-mascara

Nu, juokinga joms :D  aš net ne Olaiva, kur iš idėjos likdavo tik koks nors kraštelis.

aš gi nemezgu pagal gatavus receptus :P  retai gal nebent. tai kaip parodyt idėjas :D 

ir patikslinu: pirmas tokia pat forma, faktūra, tik spalva kita ir raštas, panašus bet  ne toks

Antro raštas ir faktūra tokia pat, net forma tokia, tik dar galvoju dėl kaklo ir rankovių.

Atsakyti

ne, tai aišku, supratau, ką nori pasakyti.. :4u: 

Bet vyrai, net. manau, dauguma jų , tai visai nesuvoktų..Kai aš saviškiui apie ką nors tokiu būdu paaiškinu, tai net iki piktumų kartais būna...Nes jam niekaip-o-niekaip nesuvokiama, kaip gali būti toks, bet kitoks.. :oh:​ 

Atsakyti

Aha...

"Nusipirkau.."

"Taigi tokį jau turi.."

"Taigi kitoks.."

"Taigi spalva tokia pat.." :D 

Tai va, aš tą pirmą bliuskę turiu nusipirkus, spalva vos rusva. Nu ir baisiai ji man smagi. Kad nepirkt tokios pat :D​  bandysiu kažką pasigamint panašaus

Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Katukai, man taip buvo, kai savo šviesią su žaliu Kopą nusimezgiau, sako- taigi turi tokią pat. Ir ne vieną... Aga, sakau.....
Atsakyti

Jau kad šventė mieste tai ir lietaus šliukštelėjo

Spejom su dukriuku pasipuošt

Priedas  received_5815613968544337.jpeg   170,8KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Beveik gyvatės :D​ 

Atsakyti

Na žinai....ant kriaušės obuoliai neauga  :D 

Ko norėt 

Atsakyti

Sveikos :) Mesengery pasidžiaugėm, koks fainas buvo susitikimas tai tikrai taip. Dar galvoju, gal nebuvo super daug klykavimų, bet buvo tie tikri, gryni, iš dūšios pokalbiai. Myliu 🥰

Naktį dičkis nepristūmė šaldiklio durelių, o tada kai atšyla, šaldytuvas pradeda pypt,kaip signalizacija. Išsibudinau. Žodž, vaikas kaltas, kad vidury nakties siūlais apsipirkau (nieko mandro, bet spalvaaaa):

Priedas  Screenshot_20230618_085317_Gmail.jpg   41,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti