Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, ką megsi? :D 

Mane pažadino kregždutės po langu :B baidyklė nukritus...

o paskui... :bijau: pliam tokie garsai kažkur už durų, lyg kas liptų laiptais... jau širdis daužos garsiau už tas kregždutes, laukiu, mintys sukasi, kodėl signalkė nesuveikė... staiga kabarkšt kažkas, tuktuktuk!... ant stogo!!! Plę, varnos!!!! :oh:  :oh:  jau mąstau iš kur čia šautuvą gavus :B 

Atsakyti

Katukai.... nugi pirkimas ir mezgimas- du atskiri hobiai 🤣🤣 Vakar kalbėjom.

Nežinau ką- gausiu,mėginukus pramegsiu. Matysiu, ar megztuką, ar švarką. 

Atsakyti

Prajuokino Niumos siūlų pirkimo kaltininkas :). Aš tai susiradau Katuko reklamuotą medvilnę, norėjau susigundyt, bet kad nei viena spalva negundo, nu...

Vakar namie pilna jaunimo, vyrui mane bevežant sulaukėm sūnaus skambučio, ar galim pasiimt nuo stoties, paskui jau apie vidurnaktį vyras vežė dičkį su mergina namo į Karoliniškes. Dirbo už vairuotoją, mašiną išplovė, išsiurbė, keksą sugalvojo iškept, pamiegojo, žodžiu, darė, ką norėjo, ne ką tikėjausi :D. Buvo vakaras beveik su Auksiniu protu - mažoji sugalvojo klausimus, prisipiešė rekvizitų ir įtraukė mus, buvo smagu. Tai nieko nei pamezgiau, nei paardžiau :).

Katuk - atvaryk pas mane į sodą, galiu paskolint šautuvą :D. Orinuką, kurį paveldėjo dičkis, mirus mano tėčiui. Čia mes kažkada jo užgaidą pildydami padovanojom, baidydavo katinus, kaimynų vištas, kad neitų pas jį į kiemą...

Atsakyti

oras- kaip tropikuose, šilta, drėgna, rodos, lašai ore kabo...ir aš rasoju.. :) 

pasiilgau Kerpenos vaizdžių gamtos aprašymų....

medvilnes, Katuko užrodytas ,apžiūrėjau, ir net žinau, ko iš jų norėčiau-kažkada HM matavausi megztelį dryžuotą, bet pirkt negalėjau, nes sudėtis nelabai ir labai plačios rankovės ties rankogaliais- darbe būtų labai nepatogu..tai tie siūlai labai tiktų tam megzteliui...bet, kad nemezgu nuo kažin kada ir nežinau, kada vėl pradėsiu... :oh: 

gal kas kokį serialą Dautauno abatijos tipo užrodytų? :4u:  prie tokio tai tikrai tik megzti ir megzti.. :D 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20230618_172118.jpg   296,11KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Linuka, netilptume, kiek galėtų prigaudyti.  :lol: 

Išskalbiau, išnešiau padžiauti (vasarą kieme džiaunu skalbinius), pradėjo lyti, surinkau...po pusvalandžio vėl išnešiau...ir...vėl parsinešiau...namuose sudžioviau.

žolė tiesiog akyse auga  :blink:​ užvakar -trumpai nuskusta, išdžiuvusi, šiandien- jau pjaunama..

Atsakyti

Daržas bujoja, rodos jam ir vargo nebuvo. išskyrus agurkus šiemet.Vilniuje šiandien visai nelyja.

Atsakyti

Man šis savaitgalis labai moteriškas :) Be Kauno, dar šiandien turejom savo kaimo moterų pasisėdėjimą. Prisibendravau kokiam mėnesiui į priekį :rolleyes: 

Daržą pagaliau nusiravėjau, o tai kol buvo sausa visai nesinorėjo. Moliūgai su agurkais šoko augti kaip išprotėję po lietaus. O svogūnai šiemet visai nevykę.

Atsakyti

Mano svogūnai tai laikosi puikiai. Turint momeny, kad pirkau sėklos likučius už kelis centus, tai išvis stebuklas. Ir nei vieno žiedinio.

Braškės varganos. Nežinau, ar kas pagraužė jas, ar šiaip ko trūksta, bet uogos smulkios, lapai mažučiai...

Štai ir visas ūkis... ai, prisiminiau, reik moliūgus persodint. Buvau prikaišiojus sėklų tarp svogūnų, galvojau, jei sudigs koks, tai perkelsiu ant šiukšlyno :D  tai va, keli išdygę, kol neužgožė svogūnų, reik pernešt. Cukinijų, gaila, šįmet neturiu, man jos visad puikiai derėdavo..

O kaimynės pieva, aha, dar prieš kelias dienas geltonavo kaip ir mano, staigiai sužaliavo, galima sakyt per naktį :D 

Beje, ką Kaune pamezgiau-išardžiau. Nu vistik nėra šansų sukūst :D  pradėjau didesnį :rolleyes:  galvojau apie kelių sektančių žodžius, kad kvaila dalimis ir nuo apačios megzti, bet vistiek likau prie savo metodo :B​ 

Atsakyti

O man daugiadienės :D Šiandien draugai iš Anglijos parašė, kad grįžę į LT ir į Kauną atvažiuoja. Nuo pietų kaip susėdom pliurpt keturiese, paskui dar Laisvę pramarširavom (Emilio mokytoją susitikau, pasidžiaugė, kad labai patiko ir įspūdį paliko spektaklis, buvom čekį dovanoję. O mes į tą spektaklį su vyru eisim kt savaitę, žinojau, kad toks.. išskirtinis).

Ai, dar dieną Viliui į kambarį naktines užuolaidas Senukuose  išrinkau- viskas, kambarys pilnai užbaigtas 🥰

Atsakyti

Sveikos! 

as sugebejau apsipirkt dropsu is danijos  :rolleyes:  :D 

mano woolwarehouse neturejo reikiamos spalvos, tai as greit greit i google susivedziau. Ziuriu puslapis .co.uk ir kainos svarais. Nusipirkus kai pamaciau kiek laiko keliaus galvoju kazkas ne to - akurat ziuriu danijoj parduotuve  :B 

gerai, kad laiko turiu, galiu palaukt  :D 

Atsakyti

Katukas marias kantrybės ir užsispyrimo turi, pagarba :).

Mano 2 moliūginius (galėjo būti ir patisonai, cukinijos arba koks raritetinis moliūgėlis) nukneckino kurkliai. Radau begelstančius, pavirtusius. Patraukiu už lapelių, o stiebai nugraužti nuo šaknų :(. Atsodinau iš komposto pridygusiais moliūgais. Nemėgstu aš jų, bet tai ką daryt, gaila tuščią vietą palikt, gal vis kas užaugs. Jeigu ką, dar turėsiu kuo atsodint.

MsuM - kokie Dropsai tave suviliojo?

Atsakyti