Nieko labai idomaus - Drops Lima pirkausi lapciu megztukui. Ziurejau i Sandness Garn, bet bijau kad snipstas gali gautis tai pasirinkau pigesni varijanta pabandymui
Labas rytas,
Tai nei vienos foto iš susitikimo??
Vaikas mano šiandien dar vieną egzą laiko.
Savaitgalis buvo intensyvus. Vestuvės buvo gražios, purvynai šlapi, gavom lietaus, bet patiko vis tiek.
Tik vakar turguj nusipirkau agurkų ir pomidorų daigų. Tuos vakar ir pasodinau pagaliau. Pirkau ir gėlių palangėms. Tų dar nepasodinau. Gal šiandien.
Kažkaip be entuziazmo viskas.
Ai, dar pagaliau ir langus išsivaliau bent apačioj. Laukiau kol pušys nužydės, o paskui ir nebuvo kada.
Nusipirkom bilietus atgal iš Londono. Tai per aplinkui su persėdimais skrist pigiau nei tiesiogiai. Ir perkant tris bilietus ir vieną atskirai pigiau nei visus 4 iškart
Turėčiau daugiau laiko, tai Vokietijos traukinius būtume bandę. Ale kad ir taip nemokamas reiks imt.
Šiandien oras mano tipo Apsiniaukę, maloniai šilta, saulė nespigina, bet sodriai žalia ir jaučiasi ta vasara
kol į darbo kamūrkę neįlendu
Ačiū, niuma
Paveizėjau, papavydėjau biškį.. Tokie susitikimai kaip terapija
Aha, Limit, terapija, bet jaučiu, ir vestuvės, ir purvas tau terapija buvo . Man kažkaip be galo faina viskas tuo metu, bet vat tas terapinis poveikis ilgiau nei kiek nesilaiko pastaruoju metu
. Matyt, gerokai kiauras ąsotis, daug reikia, kad prisipildytų. Kaip tu sakai - be entuziazmo. Nes nu va - darbo savaitė baigsis ir atostogos, o nėra nei vieno plano. O be plano - žinau, kaip būna. Būnu dar nelaimingesnė, kai visi namie ir nėra ką kur pasiųst
. Vyro atostogų planavimo entuziazmas irgi išnyko kažkur
, o ir pinigų nėra susitaupęs normaliau. Aš irgi būčiau nesutaupius, jeigu ne pavasario premija. Viskas išeina kasdieniniams ir vaikų poreikiams.
Drops Lima man visai patinka. Kas jau ten tau gali nesigaut .
Aha, Restar, labai kaip apie mane - terapinis, bet ilgam neužtenka, reika dar ir dar.. Ir man dar, kai nėr su kuo pakalbėt, tai tik pusiau toks terapinis
Vestuvėse gavom kambarį tiesiai virš šokių salės
O man tądien dar galvą skaudėjo. Nuėjau miegot anksčiau, tai lova net šokinėjo nuo garso
kaip ant kokios vibro lėkštės padėta
Galvojau, kad visai neužmigsiu, bet net pati nustebau, kad visai šviesia galva atsikėliau. Matyt, tad liepsnojantis šotukas prieš miegą tikrai padėjo
Kai yr ko laukt, tai fainiau gyvent. Atostogų pavyzdžiui. Savaitgaliai tai man per trumpi. O dar Joninių diena šeštadienis, nebus išeiginės papildomos, gaila...
Niuma, aš turiu virš 40 dienų atostogų, galiu važinėt ne tik savaitgaliais . Vyras irgi. Konkrečiai pirmiausia man reikia užsienio kelionės, kad patirčiau visiškai naujų įspūdžių ir būtent kartu su šeima - tik taip persikrausiu, tada galiu vėl džiaugtis ir mažais dalykais. Išpindėjus aš, žinau. Tiesiog save pažįstu. O jau į keliones po Lietuvą tai tikrai nebevažiuos visi vaikai - vis kuriam nors reikalų atsiras kur nors kitur, žinau aš juos. Gi jau ir Palangą nevažiavo...
Planuosim dar su baidarėm paplaukt, gal su palapine prie kokio ežero panakvot.
Restar, o tavo vaikai jokių norų nereiškia? Kelionių atžvilgiu? Jau pakankamai dideli, kad planuotis pagal galimybes ir finansus.
Bet šiaip jo, kuo daugiau žmonių, tuo daugiau derinimosi
Ir jo, papindėjus tokia biškį mūsų Restar
Aš tai nežinau, kas man terapija. Atrodo ir to ir ano noriu, bet kai vyksta, tai vis kažkas ne taip, kažko pritrūksta, nusiviliu savim, nors ir džiaugiuosi. Gal kad amžinos atostogos ir reikia tiesiog darbo
Mano gyvenime labai daug buities. ir darbas namie. Ir namai tokie pavargę... tam man mirtinai reikia atitrūkt. Džiaugiuosi, kad imu save pažint. Ir dėl to žinau, nuo ko praeis. Jau pradeda akyse šviesėt, nes lyg imam pamažu išsigrynint, kur gal realu.
(Dabar netyčia prisiminiau, kad kažkada namai buvo oazė, kur visada norėdavau grįžti ir būti. Bet senokai nebėra tokie. Nėra nei vienos vietos, kur būtų galima kažką ilgėliau išlaikyti tvarkingai. Per daug daiktų... na, ir žmonių tokioj erdvėj. kažkada toks buvo miegamasis, dabar ten savo bardakus mažė rengia . O tvarkingumo nebuvo iš ko paveldėt
.)
O vaikai... vienas nori tik į Vokietiją . Kitos nori tik prie jūros šiltos. O mes su vyru norim už protingą kainą, bet būtinai pasibastyt. Gulinčios savęs neįsivaizduoju ilgiau kaip porą valandų vienoje vietoje
. Na, max 1-2 dienas biškį lėčiau, susipažįstant su apylinkėmis. Tai, kadangi pinigai mūsų, ir norai bus mūsų bus lemiami. Pora metų buvo tik ilgos kelionės mašina, šįkart gal kas keisis.
Man tai per keliones labai gaila laiko praleidžiamo mašinoj. Ta prasme to ilgo važiavimo iki kažkokios vietos.
Jau nuvažiavus išsinuomot mašiną, tai taip, ir aplink ten suktis nedidelius atstumus.
Bet tai, Restar, aik tu sau, kiek tu dienų turi!!!
Dabar pavyžiu visiems, kurie atostogų dienų tiek pritaupė
Man tai ir Lietuvos ežeras gerai būtų, kad tik laiko jam būtų Bet užsienis jo, kažkiek kitaip tada atostogos jaučiasi. O šiaip tai pradėjau galvot iš vis apie kelionių prasmę, kokio velnio kažkur trenktis. Parvažiuoji namo, ir kaip nebuvęs
O šiaip turiu svajonę kur nors toli vien tik viena važiuot. Ir dar svajonė nereali - grįžt atgal į laikus, kai man apie 30 ne dėl amžiaus paties, bet dėl nuotykių ir visokių kvailysčių
jaučiu jų buvus per mažai
Na bet tada ir be vaikų, ir vyro, ir visokių reikalų buitinių, ir pinigų, kad nereiktų skaičiuot
Na vat tokia nesąmonė
Ir realiai pagalvojus, tai nekeisčiau aš tos šeimos ir vaikų į šitą reikalą, jei vėl rinktis reiktų
Oi, Limit . Sekiau tavo minties vingius ir tik linksėjau
. Tų 30 ir aš noriu, nežinau, kvailysčių gal ir dabar nepadaryčiau, bet būčiau daug drąsesnė visokioms avantiūroms, su dabartiniu protu ir ana jaunyste
. Faktas, kad tikrai daugiau keliaučiau. Bet faktas, kad šeimos irgi nekeisčiau
.
O tos kelionės vis tiek kažką pakeičia viduje. Nori ar nenori, suvoki tai sąmoningai ar ne. Bendras akiračio plotis keičiasi.
Man mašina visai patinka keliauti, visai kitoks vaibas, pasiilgau to jausmo, kai tik iškeliauji, bet ne tiek, kiek pernai . Ta prasme, kad iš mūsų Lietuvos visos kelionės jau gana tolimos... Ir jau grįžti būna sunkoka... Tai vat ir norim nuskristi ir ten pasibastyti.
Dar labai noriu keliaut su draugėm. Tai pasiliksiu atostogų, jeigu ką .