Niuma, tu tai turbo moteris... Tie duonos tortai - tikras gėris, praėjusį savaitgalį buvome gimtadienyje, buvo 3 saldūs ir duonos, aišku, kad duoninis krito pirmas. Prisišventėm tiek, kad šį savaitgalį laužysim tradicijas (o turim bent dvi progas) ir tyliai prabūsim (prasidarbuosim) namie😁. Dar ir nugriauta ir atstatinėjama terasa desidėjo. Tai sakėm, jei bus ūpo, perkelsim šventimą į rugpjūtį, kai visi susirinks pailsėję. Restar, tai kur jus neš atostogų vėjai? O aš šį rytą, taip fainai lašnojant už lango, megztelėjau kojinę. Bus kažkokia margalynė, bet taip nenoriu megzti megztinio...
Pas graikus neš vėjai. Gal neiškepsim. Pirmąsyk išsimaudžiau šiemet Pupojų ežeriuke. Atostogų sezonas atidarytas, tsakant. Vyrukas su draugais visądien prie Žaliųjų dviračiu buvo išlėkęs. Nesvarbu, kad įdaviau kremo nuo saulės, grįžo nukepęs, Sakė, kad lyg žmogus nuskendo jiems ten esant , bent jau gaivino, nežinia, kaip ten baigėsi galų gale... Kapseika tu tai irgi turbo - ūkyje, statybose, šventimuose, veiklos netrūksta.
Ai, Katuk, prasisuksiu jsu vasarą su turimom kelnėm, sijoną iki žemės turiu, dar kokią suknią išknisiu, šortai. Dar pora bridžų skuduryne po 2 eur paėmiau, tai ir užteks šism sezonui. Rudeniui darbinių rūbų reiks būtinai.
https://www.beatosvi...-duonos-tortas/- čia tekstinis receptas.
Dariau šiek tiek pagal save. Pesto padažo turėjau, su majonezu sumaišiau, bet papildomai česnako netarkavau ir citrinos sulčių nespaudžiau. Ir paprastos juodos duonos dar pakepiau kartu.
Kapseika, gaminimo laikas ne per ilgas, nes orkaitėj visą duoną iš karto išsikepi.
Dėl kompozicijos- maloniai Žalia stotelė nustebino, nes už viską tik 23 eur sumokėjau- nuolaidos.
Gavosi taip:
received_252557017476647.jpeg 368,49KB
0 Parsiųsta kartų
received_568416425460542.jpeg 534,55KB
0 Parsiųsta kartų
Labos
Katuk, čia gal greičiau pamatysi kiek i rankine sunėrei ?
Pamačiau tik dabar😀 pirkau po 150 abiejų spalvų. Realiai sunėriau viską, tik kad rankenos turėjo pagal idėją būt mėlynos, tai reiškia pasiskirstymas netolygus.
Jau nubridau per tema ir radau.
Ačiū
Šiandien panike apziurejo kad pardese daug nertu terbų visokiu.Dar be aiškios vizijos, bet..
Primink, tiko užsakovei?
Tiko, tik pasirodo biškį didesnės norėjo, o aš padariau gryn pardės išmatavimų
Atostogos. Lovoje vis dar. Sode. Miegojau, pabudau, skaičiau, prisnūdau, vėl skaičiau. Kol kas keistoka knyga. Išalkau - vyras išvažiavo sviesto, nes vakar iš šaldiklio išėmiau namie, o kur padėjau - neaišku .
Toks apie nieką ištojimas . Nieko nenoriu, nieko gero nedarau ( puodelius visus išsišveičiau vakar ir pora palangių nusivaliau
), nieko neplanuoju. Nepatinka man ta būsena, bet gal praeis.

Tu nieko ir neprivalai norėt ir veikt

Dvi dienas važiavau su savo vyrais maudytis. Emilis su tėčiu mokosi plaukt. Aš pasėdžiu ant kranto (man per šalta net nečiupinus vandens

Labas,
Restar, tiesiog atsipalaiduok, nieko negalvok, vis tiek viskas kažkaip bus
Nors aš kaip tu, nuotaikos panašios, tik dar į darbą reik eit
Mano vaikelis laiko paskutinį egzą. Nuvežiau, tai prie mokyklos durų vien tik bernai Gal merginos vėliau prisijungė. Nors didysis vaikas kai laikė fiziką, lygiai dvi merginos jame buvo.. Man fizika vienas mėgstamiausių dalykų mokykloj buvo. O vieną semestrą universitete, net pats mėgstamiausias
Eidavau korepetitoriaut labai entuziastingai savo noru
Aš dar šiemet nesimaudžiau
Oho, Limit, nežinojau šito tavo pomėgio . Tavo vyrukas daug egzaminų pasirinko laikyt, kaip suprantu.
Tiesa, kai su Lace kalbējomės, nustebau, kad ir jos dukra abiturientė. Iš foto man ji užsofiksavusi kaip paauglė nuolatinė . Salė, jau įstojusi studijuoti užsienyje.
Turiu pripažinti, nepatinka man nieko nenorėjimo būsena. Nes kai nieko nenori, niekas ir nedžiugina. Nebaisiai smagi buvo ir tradicinė birželio 24 d Trakuose. Faina, kad vaikai dar norėjo kartu, vandens dviračiu plaukt, maudytis. Bet jau ne tai, ne tai...Ilgiuosi to visaapimančio laimės jausmo, juoko pilna krūtine, šypsenos be liūdesio šešėlio...
Ai, šiaip iš tikro stengiuosi perdaug ir negalvot. Bet vis tiek norisi ką nors su malonumu daryt, ne tik valgyt : D. Net ir mezginys netraukia, knyga so so, telefono scrolinimas išsekina . Eisiu pomidorų pažastėlių pagenėt geriau, nors ir jie nedžiugina, nes hibridų vis vienas kitas, o veislės mėto žiedus, boro purškalas visur išpirktas