Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas. O aš laukiu atostogų, kad palėkt galėčiau :D. Nu rimtai, tas darbas iš namų užslopino, nusodino, kad sunku išsijudint. Tai prasidėjus atostogoms - niekas nepasikeitė, tik prasmės nebeliko. Kai kažką darai, padarai. Dabar - tik tvarkymasis, maisto darymas ir tingėjimas. Atgrasu  :B . Labai sunku sugalvot, ką valgyt...

Peržiūrėjau, ką išsisaugojus esu iš įvairių šaltinių, lėksiu atsiimt 3-ijų knygų, dar trijų eilėj teks palūkėt.  Galit dalintis rekomendacijomis, jeigu ką įspūdingo/gero skaitėt pastaruoju metu  :4u: .

Atsakyti

Kacumota, saulėgrąžos kaip spalvų derinys, ar tiesiogiai nersi saulėgrąžas?

Restar aprašinėja mano pastarųjų 4 metų gyvenimą :hihihi:  su individualiais nukrypimais.

Aš tai po biškį pakuojuos daiktelius, nedaug beliko, kažką išvežt jau galima.

Skaityt nesigauna, tai fiziniai, tai emociniai trukdžiai... megzu irgi minimaliai. Reiktų išmest telefoną, tas tai rijikas ir laiko ir proto vingių..

Atsakyti

Aga, telefonas- blogis :) kartais apsimetu, kad yra gėris ir skaitau parsisiųstą jame knygą. Bet tuoj vėl nugrybauju į scrolinimą :D 

Ieškodama paskutinio blizgio kamuoliuko radau vasarinius siūlus apie kuriuos buvau pamiršus :D Man net pirkt nebereikia- pas save visko atrandu.

Atsakyti

Restar, skaitei Amerikos purvą?

Tobuli gyvenimai liepsnoja skaisčiau dabar skaitau. Patinka.

Priminei, reiks ir man iki bibliotekos nueit. Ryt reik prisimint knygas atsinešt grąžint.

Atsakyti

Dar prisiminiau, ką vis norėjau parašyt - kur gi Kerpena dingo, jau seniai pasigedau  :hm: 

Atsakyti

Restar, skaitei Amerikos purvą? Tobuli gyvenimai liepsnoja skaisčiau dabar skaitau. Patinka. Priminei, reiks ir man iki bibliotekos nueit. Ryt reik prisimint knygas atsinešt grąžint.

Nea. Pažiūrėsiu, pasižymėjau. Man skaitymas bangom užeina, praryju kelias, tada labiau mezgu. 

Apie Kerpeną ir aš vis pagalvoju. Mąstau, kad lengviau suprast kito ilgalaikes nenuotaikas, kai pats į jas pakliūvi. 

Atsakyti

Vienuoliktas įsakymas labai patiko.

Mano atostogų aktyvioji dalis jau eina į pabaigą. Buvom palėkę iki Slovakijos tatrų. Kalnai labai gerai galvą išvėdina. Gyvenom nuostabioje vietoje kilometro aukštyje, visur kur pažiūrėsi kalnai, tik keli viešbučiai toje zonoje, turistų dar mažai. TO BU LA :wub: 

Dabar laukia netokia smagi dalis kelionė per Lenkiją :B​ Jei kas važiuosit ta kryptimi, tai labai rekomenduoju nakvynei PL rinktis Kielcy, labai fainas miestas.

Atsakyti

Liniuka!!  :wub: 

Bent porą foto neatostogaujantiems pasigoržėti??!!?!

Atsakyti

Aha! Ir aš antrinu Limit - pasidalink biškį daugiau, kur buvot, ką matėt - ar daug vaikščiojot? ( Mes su vyriškiu prieš vestuves keliavom autobusu į Slovakiją, dabar jau ne vienus metus bando ten planuot ir vis kažkodėl kitur nusuka, o aš labai tikėjausi šiemet ar Tatrus, ar Alpes pamatyt...).

Atsakyti

Tokios daugiau relax atostogos buvo. Į kalnus su keltuvais kėlėmės, įėjo į viešbučio kainą, nes šiaip tai brangu, 30 eur žmogui. Dar ir akvaparkas buvo mums nemokamas, tik pavažiuot iki jo 20 km, bet didžiulis. Na ir dar šen bei ten su mašina pavažinėjom, visur vaizdai kaip iš atviruko.

Priedas  Screenshot_20230628_141229.jpg   985,02KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20230628_141214.jpg   1,18MB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20230628_141113.jpg   551,09KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20230628_141229.jpg   985,02KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Apie viešbučio kainą tada neklausiu :). Puikūs vaizdai.Taip ir nuneša mintis ir sielą kažkur tie toliai  :wub:​ .

Atsakyti
Ooo Liniukos grooožiai wub.gif
Aš jau irgi dienas skaičiuoju iki jūros.
Šiandien darbuojuos iš namų tai ir visokius buitinius reikalus prasikrapštau, be va ir dabar dar prie darbų prisėsiu. Kai kas stresuoja, kad išeinu dviem savaitėm, tai reikės visą info suoruošt, paruošt, o pačiai atitrūkt nors kažkiek.
Atsakyti