Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien dienos reziume:

Manikiūras+pedikiūras (be lakavimo) + kirpykla.

39 darbo skambučiai (Suskaičiavau dabar) ir n laiškų.

Rytoj dar viena diena darbe ir atooooostogos 🥰

Gaaaal net pamezgimas bus (artėja finišo tiesioji) ir kokia šampo taurė, nes pavargau. 

Atsakyti

Ohoho, niuma :blink:  :blink:  :blink:

Ir labai teisingai pastebėjai - greito vartojimo pasekmė. Aš net video iki galo negaliu išžiūrėti,  prasuku pagreitintai. Jei klausau ką, tai visada pagreitintai. Labai reti atvejai, kai mėgaujuosi ir neskubinu.

Tuo pačiu - seniai beskaičiau įtraukiančią knygą, kad galėčiau per naktį varyt. Labai pasiilgau tokių...

Pastaruoju metu tai iš vis betikslis reelsų spoksojimas.. Ir tai iki galo retą išžiūriu..

Problemos darbe su vienu projektu.. nemiela kažko šiuo metu... Na, bet praeis.

Išleidom jau šiandien savo keliauninką. Lauksim įspūdžių. 

Vakar iš darbo vėlai grįžo, naktį daiktus krovėsi, tai tik paklausiau ar pasą ir piniginę turi :D Visa kita kaip nors :D

Kerpena, na, smagu, kad užsukai!! :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 29 birželio 2023 - 17:58

Jooo. Čia man tokie pokyčiai darbe nuo gruodžio. Kai būdavo gal per savaitę toks užimtumas. Na, taip, dar prieš atostogas natūraliai daugiau veiksmo, nes noriu kuo mažiau darbų palikt.

O va čia į mezgimo temą :)

Priedas  received_1016200323088676.jpeg   469,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man smarkiai sumazejus meile  skaitymui nes nu nematau.

Taip akinius turiu, alebettačiau....kiekviena kart kai reikia iziuret kazka o ten tik rūkas, tai toks liūdesėlis  skausmingas spusteli.

Katuk, saulėgrąža viskuo..nori paprastos kampiotos terbos viena grazia puse.kita lygi.

Priedas  received_782310143593554.jpeg   347,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Super! Graži saulėgrąža!

Niuma, te  :4u:  visai nepasiilgus to zvimbimo..

Nors zvimbiu, ir kažkokie hormonai išsibalansavę-verkti norisi. Dėl savo... visko-neveiklumo, neorganizuotumo, nejudrumo, nesausumo (po dušu lendu tris kart dienoj, atrodo,kad visi kūno skysčiai mane palieka per visas poras, kiek tik yra...)

Žiūrėjom šiandien vyro darbe keistą filmą. Dokumentinį, vadinas Gunda. Jokio žmogaus, jokių žodžių, jokios muzikos. Bet istorija yra. Ir tokia... nu daug minčių. Šiaip, labai gerai padarytas, viskuo. Nu bet keistas :D 

Bet galva tai dūzgia, verda nuo visokių planų, reikalų, kurie neranda savo vietos. Reik eit pasikartot, kas ten ką yr sakęs, kaip nuraminti minčių audrą..

Atsakyti

Pagalvojau, kad niekada nieko nesu klausius pagreitintai. Paskutiniu metu iki atostogų pastebėjau, kad irgi beprasmis reelsų žiūrėjimas įtraukdavo. Dažniausiai pradedi nuo ko nors naudingo, o po to sekantį, dar vieną ir supranti, kad jau kurį laiką žiūri kažkokias nesąmones.

Grožinės knygas tebeskaitau ir įsitraukiu, jei tik knyga patinka. Bet šiaip kokius straipsnius, žinias irgi  kartais metu nebaigus. Taip pat kartais nutinka su negrožinėmis knygomis, kokiomis gyvenimo išminties ar psichologinėmis, nors gal čia kaip tik reikėtų iki galo perskaityt😊

Aplink tėvų namus tiek privise kovų, tai kai ima kranksėti, o taip garsiai tą daro. Kai čia gyvenau vaikystėje, nebuvo jų.

O rytais žadina kaimynės gaidžiai.

Atsakyti

Labas rytas, 

Pas mus irgi rytais taip garsiai kranksi. Bet nežinau kas, vyro reiks paklaust. Aš net atsibundu nuo to garso.

Aišku, reiktų ir keltis su saule ir visokius gerus dalykus daryti, beeeeeettt....  Paskui link vėlesnio ryto jau  nutyla.

Šiandien visi pirmo aukšto langai buvo smarkiai aprasoję iš išorės. Turbūt nuo drėgmės po gausaus lietaus.

niuma, gražus tas tavo mezginys :wub:  Ir spalva labai  :wub: 

kacumotos kvadračiuką pamačiau ir atsiminiau, kad turiu prinėrus kažkiek iš likučių kažkokiam ateities projektui. Aišku, kad jau net nebežinau, kur ir padėti jie :rolleyes:​ 

Atsakyti

Niumos 39 skambučiai nuskambėjo kaip baisiausias kankinimo aparatas :B Kaip nenekenčiu skamint kam nors ir apskritai telefonu kalbėtis :B Chatai yra jėga :D 

Katuk, grįši namo, į darbus, atsiras rutina ir savęs realizavimas ir dings tos nuotaikos :4u:​ 

Atsakyti

Nu tai va kad iki tos rutinos dar reik kažkaip ištraukt :D ten irgi dar viskas tik svajonių stadijoj. Ir šiaip, pas mane rutina niekada nekvepia :B jei pwr daug ramu pasidaro, prisikuriu problemyčių :rolleyes:​ 

Aš tai visus tuos juodus didelius triukšmaujančius paukščius varnom vadinu :D  pas mano kaimynę stogo plyšiuose lizdų prisisukę, tai oj kiek triukšmo paryčiais, pasirenka visokių kaulų pakampėse ir įsitaiso pusryčiaut ant mano stogo ventiliacinių kaminukų. Garsai kaip iš siaubo filmo :lol: 

Atsakyti

Labas, pas mane panašiai kaip pas Katuką, tik tiek neprakaituoju ir reikalų tiek neprigalvoju :). Stengiuosi sugalvoti, ką padaryti, kad kuo mažiau reikėtų ką nors daryti :). Nevažiuoti, nepirkti ir pan :). Kažkaip verkimas dėl neveiklumo ir verdanti galva nuo reikalų kiek prieštaringai skamba :). Beje, vakar aš realiai nuverkiau savęs gailėdama. Pasijutau vieniša ir niekam neįdomi, negirdima.

Prisivertėm su vyru iki Gariūnų šiandien pavažiuot. Nes nežinau, kur jo dydžio šortų ir maikių ieškot, pardėse nelabai. Nu tai apipirkom biškį. Dar ir sau dirželį suknelei, liemenėlę, džinsus bilekokius nusipirkau. Dukrai akmenukų apyrankėms verti.

Aš jau geriau telefonu skambinsiu, nei apsipirkinėsiu :D. Anksčiau būdavo baisiau skambint, dabar dažnai mieliau paskambinu, užuot rašius, jei reikalas skubesnis. Jei lėtas ir ne tiek svarbus, tai rašau.

Saulėgrąžos labai gražios, bus nereali terbelė, net neįsivaizduoju kaip  spalvotai nerti, kur galus padėti. 

Limit, aš jau pamiršau, arba nesakei - tavo abiturientas kažkur iškeliavo? kur?

Triukšmas rytinis pas mane nuo griaunamų laiptų link stotelės. Nutrupėję, nubaisėję, kokių 50 m atitarnavę, pagaliau bus nelopomi, o iš esmės pakeisti. Pagal tai, kiek triukšmo, galvojau, kad visi nuardyti, bet net trečdalis dar ne. Nereiks bijot, kad vaikai nusivers lėkdami į mokyklas...

Atsakyti

Restar, turbūt sakiau - laimėjo tą galimybę EU projekte 18mečiams nemokamoms kelionėms po Europą traukiniais.

Jei kas dar turėsit 18mečių, tai info čia:

https://youth.europa.eu/discovereu_lt

Gal jau ir dalinausi, pati nepamenu, tai persiprašau :rolleyes:  :D 

Man irgi į Gariūnus reikia. Esu girdėjus, kad ten pigiau roletus galima užsisakyt. 100 metų Gariūnuose nebuvau.

O apie skambinimą, tai aš kaip Restar - skambučiais daug greičiau reikalai tvarkosi. Bet reik rašyt laiškus mano darbe, bo kitaip žmonės pamiršta, ką ir kaip užsako  :rolleyes:  :oh:  :D 

Atsakyti

Arba nesakei, arba seniai sakei :). O tai vienas keliauja? Kokie planai kur pabuvot, kaip ilgam?

Mano 16 vėl man pasakoja savo planus, kaip keliaut pagatavas  vienas dar šiemet. Tik va dirbt nesidirba daug :). Tai pinigai ant medžių neauga, plius 16 metų, jūra iki kelių, man baisoka :). Į Vieną bent jau ne vienas skris, ir nakvos pas draugą.

Beje, gal kokių idėjų pasiūlysit, ką draugo mamai nuvežt?  Lt ambasadorei Austrijoje? Rankinis bagažas tik, vasara, bus patys neseniai grįžę iš Lietuvos... Bet būtent mama sutinka priimt tuos bernus, kažkiek rūpinsis, turiu kažką įdėt. Kojinių, jaučiu, nespėsiu numegzt, o ir dydžio nežinau, nebent apie 39-40 megzt ir tikėtis, kad tiks...

Viena pažįstama patarė gal kokio gero rankų darbo muilo, hidrolato... Tipo, mama mamai. Bet kur to kokybiško muilo gaut gyvai, ne internetu. Gal dar kokių idėjų? Katukas tuose ratuose sukasi, kas ne per prasta ambasadorei?

Atsakyti