Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, jei butu nerankinis, o normalus bagazas, sakyciau, kazka is keramikos gaminiu.
Man dar labai pasiteisino linines staltieses ar siaip lietuviskos staltieses, bet idomesnes - nepigios. Gal koki linini ranksluosti graziai apsiuvineta ar issiuvineta.
Ranku darbo kojines irgi labai gera ideja.
Atsakyti

Laba 

Kai kalba apie knygas tai ir aš pasakysiu. Skaičiau Karo nuotaką. Vieno sekmadienio knyga. Yra nustebimų yra keistenybių. Bet man lengvoka. Kodėl ją visi taip liaupsina nežinau. 

Ilgokai neįleido į SM, o paskui nebelindau.... Daug puslapių neskaitytų, bet jau nebeskaitysiu. Reik paskutines braškes sutvarkyt....

Atsakyti

Bet jei ambasadorė lietuvė, iš LT, tai kažin ar kokia ten dovana lietuviška ją nustebins. Dažniausiai ambasados pačios turi neblogų lietuviškų dovanėlių :rolleyes: 

Tai gal tiesiog kažką ūkiui, kadangi suteiks apgyvendinimo paslaugą :D  muilas būtų puiki dovana, ta pati lininė staltiesė, lininiai rankšluosčiai (virtuvei pvz) kokia nors žolelių arbata, gal medaus (nors jei skrydis, tai kaip ten su skysčiais...). Jei spėtum kojines, būt visai gerai, standartinis dydis tikrai kažkam tiktų

dažnai tokių suvenyrinių dalykų visokio plauko didesni knygynai turi į valias...kažkur mačiau tipo namų kvapą, kuris kvepia Lietuva  :D 

Tikrai aš ne žinovas...

Atsakyti

Katuk, tu tikrai žinovas :). Aš tai už ūkinius suvartojamus dalykus, ne suvenyrinius ar atributinius. Būtent, kad lietuvė :), tai tiesiog kažkas nedidelio, bet faino, kokybiško, iš dėkingumo. Žiemą skridęs draugelis vežė Šokolado meistrų didesnę dėžutę. 

Frekė tarp ūkio ir knygų sukasi :4u: .

Neišvažiavom vakare į sodą, nes jaunuolis žadėjo važiuot, bet tik ryt... Šiandien pasitikinėjo tą draugelį oro uoste grįžtantį su chebra, nusipirko Dekathlone kamuolį, ten kažkur pažaidė, Ikėjoj pavalgė :). Woltui nebeturi jėgų , tik kompui :).

Aš visai s sukuosi tarp skrolinimų, bandau kažką daryt, kad nepaaiškinamą nerimą užmiršt... Vakarienei bus ramenas.

Atsakyti

Joa, aš ir labiau už ūkinius. Bet iš tikro tie knygynai turi ir gerų dalykų, ne tik nesąmonių. O jei kažką įdomesnio, tai kažin ar yr tokių parduotuvikių gyvai. Pvz kad ir to muilo. Esu pirkus knygyne labai fainą, levandinį, bet ne lietuvių gamybos, deja. 

O kokia nors uogauoga neturi tokių bendro pobūdžio gaminių :hmm: 

Atsakyti

Mugėse visokiose būna, gal Kernavėje būtų, bet nežinau, ar noriu grūstis. Dar yra laiko virš 3 sav. Internetu biškį nesąmonė, kai muilas 6 eur, o siuntimas 3... Bet teisybė, knygynuose būna ne tik suvenyrų.  Šilkinė kokia daili skarelė, tik kainos biškį kanda.

Dar turiu rūpestį - vyrui 50 bus tuoj po kelionės  :B .  Vakar išsakiau jam visas savo mintis ( jis nieko švęst nenori), kad jo šeima - mama, sesė vis tiek sveikins, tai kartu pavalgyt būtų smagu. Ir ne tik pavalgyt, bet ar ką faino nuveikt ( mano mintys - kubilą į sodą užsisakyt, Tv bokšte pavakarieniaut, kur mieste su kokia faina ekskursija). Bet jaučiu, kad mamai nei kubilas, nei ekskursija netiktų. Lyg Tv bokštas būtų viskas viename - kartu ir atrakcija, ir pavalgymas, ir vyras sutinka. Juolab, kad Karoliniškėse gyvena, o nėra buvę ( aš tik 1 sykį, su drauge).  Brangu, nes dar už užkilimą mokėt, restorano meniu patyrinėjau, kad irgi nepigu, Būtų tas ne tiek svarbu, jeigu būtų tikrai labai skanu. Prisiskaičiau atsiliepimų ir labai stipriai abejoju... Nes kai aš tokia pajautrinta, tai susinervuosiu, kai sumokėsim kelis šimtus, o bus labai vidutiniškai... Gal turėsit irgi kokių pasiūlymų? Degustacinė vakarienė būtų kur faina, bet kur mes su valdyba buvom, tai labai brangu, daugiau nelabai žinau. Su oro balionu vyrą norėjau paskraidint, jam patiktų, bet vienas nenori, aš nenoriu visai, o su vaikais - irgi sumelė mums didoka. Galvojau apie sodybą kokią su pirtele, kubilu, bet į mūsų mašiną visi netilps, o daugiau nieks nevairuoja ir mašinos neturi iš jo šeimos. Tai mums visus ir viską susivežt - neeeeee....

Gal dar kokių gerų vietų arti Vilniaus su geru vaizdu, bet svarbiausia - tikrai skaniu maistu? Belmonte gražu, bet kiek buvus - visada buvo arba blogai, arba pusėtinai tik. Bijau rizikuot...

Please, pamėtykit kokių idėjų, gal kur buvot ir patiko labai, ar šventėt , ar norėtumėt švęsti.

Aš tai žinau ko noriu savo gimtadieniui - su vyru dviese kur išvaryt. Arba į Paryžių, ar nors į Druskininkus :)

Atsakyti

Restar o jei karalienės Barboros perlų? Skamba skaniai ☺️ Rūtos ir Julia Janus bendras kūrinys. https://www.ruta.lt/...s-perlai-150-g/ir kavos ar arbatos. Simboliška, lietuviška ☺️

Atsakyti

Čiurlionio kolekcijos šilkinės skarelės labai gražios. https://donum.lt/col.../m-k-ciurlionis

Kadangi kaip tik kepu granolą, tai va dar viena idėja :) 

Šventinei vakarienei idėjų nepasiūlysiu, ypač Restar :) 

Mes kitą savaitę turim progą su vyru, tai eisim į Lokį.

Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2023 07 01, 10:25)
<p>Čiurlionio kolekcijos šilkinės skarelės labai gražios. <a data-ipb='nomediaparse' href='https://donum.lt/collections/m-k-ciurlionis'>https://donum.lt/collections/m-k-ciurlionis</a></p><p>

Man Ciurlionio kolekcija - ne itin, bet yra labai graziu kitu kolekciju skareliu. Net man prisireike, min dveju doh.gif
Atsakyti

Man Ciurlionio kolekcija - ne itin, bet yra labai graziu kitu kolekciju skareliu. Net man prisireike, min dveju doh.gif

Dabar kaip tik akcija perkant dvi gauni trečią nemokamai :) 

Turiu dvi jų skareles, vieną mažą prie kaklo, kitą didesnę, labai mielos :wub:​ 

Atsakyti

Donum skarelės tikrai labai mielos! Ir gražios, ir švelnios. Neturiu, bet noriu :D 

na jo, parekomenduoti Restar pietų/vakarienės vietą, dar su tiek sąlygų-sunkoka. Esu ateičiai išsisaugojus vieną mane sudominusį restorančiką, bet nebus pigu, o skonio net nežinau. :D Aerotorria. Netoli oro uosto, yra eksponatas-lektuvas.

o iš kitos pusės, nu kas čia daugiau renginių organizavimo patirties turi už pačią Restar :D​ 

Atsakyti

Čiurlionio kolekcijos šilkinės skarelės labai gražios. https://donum.lt/col.../m-k-ciurlionis

Kadangi kaip tik kepu granolą, tai va dar viena idėja :)

Šventinei vakarienei idėjų nepasiūlysiu, ypač Restar :)

Mes kitą savaitę turim progą su vyru, tai eisim į Lokį.

Tai šitas skareles kokį mėnesį stebiu. Geresnė akcija buvo, kai perkant 2 buvo 50 proc nuolaida. Bet dovanot nereikejo, kam man 2, išvis nežinau, ar ir 1 nešiosiu. Labai gražios šiaip.

O kuo aš tokia neverta rekomendacijos? :D. Ar kad išranki? Šiaip nesu tokia, vidutinės kainos lygio vietose dažnai viskas OK, kai nesitiki nieko ypatingo, o kai kaina bent dvigubai didesnė, tikiesi kažko bent jau kokybiško, skanaus, o gauni tą patį basic be meilės, kažkaip jautiesišdurtas, moki tik už vietą... 

Granola tai faina, ale tai nusiveš ir patys bernai suės :), nebus kažkas šeimininkei :).

Dar prisiminiau ir mažės gimtadienį liepą... Tai ryte užsakiau 5 mangas, prognozė, kad atsiųs tik po gimtadienio, nesusizgribau anskčiau.

Vos užmigau apie 1 nakties, prieš 6 jau gyva, pjauna nerimas, širdis daužosi, dar kažkiek nusnūdu, bet labai neramiai, žandikaulis įsitempęs, jau kaip pavargstu nuo tokių nesąmonių, puoliau plautis šveistis, deja, nepraeina... 

Atsakyti