Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nea, langams nepirkau. Langus puikiai valo ta universali skepetaitė. Ir sausinimo skudurėlis.

O šiaip langams iš anksčiau turiu karcherio prietaisą :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pasirodo kažkokia superduperpilnatis buvo.... Tai visoms kam reik :4u: 

Atsakyti

Niuma - pradėjai ką nors naujo?

Man taip gražu, kad tu moki savimi pasirūpinti - darai savo vaikams laimingą mamą :)

Du iš karto, nes dėl vieno V kaklo nuo viršaus formavimo dar pasimetus. O antras- kojinės :) šimtą metų nemezgus. 

Nu.. jo.. visi/visos mes skirtingi :)  Dar tik laukia intensyvios atostogos su vaikais. Iki tol man reikia atostogų be šeimos. Paskui- pabūt dviese su vyru. O tada- jau su visais :) 

Atsakyti

Ale rimtai - pilnatis, ir ne tai, kad buvo, dar gerokai patruks...

Aš tų skudurėlių dar taip ir nenusipirkau - ar tikrai verta, kai jau daug kas išbandėt? O nepirkau tik dėl to, kad ir kaimynė užsimanė, o aš neturėjau jėgų su ja derinti, ko ji tiksliai nori, nes ji sanatorijoj buvo. O paskui kažkaip ir noras dingo. Paatostogavus, jaučiu, kad atrasiu jėgų rimčiau tvarkytis, reikėtų užsisakyti kažką.

Kaip man patinka tokia lietuviška vasara - nei šalta, nei per karšta, pats tas gerumas. 

Atsakyti

Restar-tik tu pati gali žinot, ko tau reikia :D  pvz man patinka dulkių rožinė šluostė, nes mane baisiai erzina dulkės! Bet daugumai ta šluostė nepatinka, nes tipo nevalo dulkių taip, kaip norėtųsi. Universali balta šluostė tinka visiškai viskam, ką reikia pašveisti, bet šlapiai, kietiems paviršiams. Nusausinimui reikalingas sunbean skudurėlis. Jei nuolat mėgsti švarius batus, baldus ir kitus paviršius, kurie nemėgsta vandens-Nova. Ji kaip koks sausas cheminis valymas. O toliau jau prasideda siauresnio profilio-odiniams baldams, dar ten kažkam...ta universali yra didesnė ir mažesnė. Muiliukas reikalingas pačių šluosčių švarai palaikyt ir ypatingai purviniems reikalams. Kažkaip kiti labai greit tą muiliuką sutrina, pas mane tai jis ne taip dažnai naudojamas :rolleyes: 

Tai va, svajoju dar apie grindų sistemą, ber kažko pinigų gaila :D  gal gimtadieniui susigalvot :rolleyes: 

Vėl reklamos pavariau  :lol: 

Pilnatėlė sakot :hmm:  tai gal ir suversiu jai kaltę už savijautą. Blyn, vakar vairuojant baisiai bijojau, kad neatsijungčiau. Toks begalinis nuovargis buvo apėmęs, su galvos svaigimu... ir niekaip nesiseka planuotis mindauginių paežery. Vėl visa šeima renkasi :oh: ir matyt visiem panašiai su planavimu, nes visi tik aplink klausinėja, bet pasiūlymų nėr iš nei vieno :D​ 

Atsakyti

Aš tai vis galvoju, kaip įstiklintą balkoną išvalyt, nes jau seniai nevalytas. Ten aš ne visur pasiekiu. Anksčiau tolimiausius kampus vyras padėdavo, nes jo rankos ilgesnės. O dabar  ir pati sustorėjus sunkiai užsirioglinu. Tai vakar pagalvojau apie ką nors ant koto. Tada prisiminiau tuos stebukus, kad irgi buvo kažkas langams. Ai tai žiūrėjau žiūrėjau.  Paskui krepšelį susidėjau šiaip  ant durniaus, ką imčiau, dar palvodama, gal gimtadieniui ko nors pasiprašyti. Tai gavos suma apie 300 eurų.  :)

Dar kaip čia  neišmetė koks fb, ar nemamiršai krepšelio :)

nes aną dieną šilkines skareles pažiūrėjau, net jokio krepšelio nedėjau, o po  kurio laiko fb išmetė . :)

Atsakyti

Ko man reikia, tai tikrai žinosiu :), klausimas apie naudotojų patirtis:).

Nu kaip blogai mieste miegoti, pabundu nuo triukšmų įvairiausių ir besidaužančios širdies. Gal tai ir susiję? Nes sode miegas ilgesnis, pabudimas normalus. Sugalvojo prieš 8 po langais kažką panašaus į baisiausią benzopjūklą džeržgint. Uzsidariau orlaides, kur tau. Teko šokt iš lovos. Kiti sau toliau parpia. Akivaizdu, kieno nervai silpniausi šeimoj :).

Atsakyti

Kerpena, galima išsinuomot langų valymo robotą :mirksiukas:  mano dukra viena dabar gyvena su tokiais pusrūsio langais, ten niekaip neįsirioglint išvalyt žmoniškai, tai nuomojasi ir vargo nemato

Atsakyti

O kas tokius dalykus nuomoja?

Atsakyti

Aš taip ir neprisijaukinau tų servetėlių. Realiai naudoja M rožinę dulkių valymui, stiklo blizginimo šluostę. O tos pirštinės mane erzina, kad tokios nelanksčios.

Atsakyti

Aš paklausiu konkrečiai, iš kur jie ėmė, bet manau pagooglinus gali rast ne vieną. Pvz topocentras nuomoja, parai apie 10 €. Iš irobots man rodos jau prabangiau gaunas :D 

Dar kažkokia platforma yra dalinuosi.lt

Atsakyti

Nu taip guglas visagalis. Kažkaip  tokia mintis netikėta buvo, tai net nepagalvojau, kur čia tokio dalyko ieškotis. :)

Atsakyti