Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano ranka vos lenda i pirstinę... Bet su ja man patogiau valyt (jei valau) ir tikiuosi kad nesugadinau dar tų skuduriukų, nes palikau džiūt murzinokus. Pavaliau kažką ir padėjau į kampą🫣

Atsakyti

Pirštinė pas mane. Tiksliau toks keturkampis maišelis. Toks laikantis formą, nes vidus kietas, kaip kilimo antra pusė. 

Atsakyti

Restar, o kodėl turėtų būti problema naktį Bolt išsikviesti? Ar aš čia ko nors nežinau?

Atsakyti

Sveikos. Susisiuvau šiandien blizgio rankoves. Patinka viskas. Savaitgalį planuoju į koncertą apsirengt- gal ir foto tada bus :) 

Pajūry saulė, tai pora kartų buvom pasidegint. Maudytis dar nedrįstu, nors vyriškis abu kartus lindo. 

Vaikai su močiute atostogauja, tai pageidavimų koncertas virtuvėj 😁 . Kaip vyras (kol vieni buvo) sakė- greičiau ji atvažiuotų, nes niekas ne(pa)tinka, ką gaminu. Va va, galvoju, o aš kasdien turiu įtikt su meniu. Na, arba nekreipiu dėmesio :) 

Atsakyti

Restar, o kodėl turėtų būti problema naktį Bolt išsikviesti? Ar aš čia ko nors nežinau?

Ką aš žinau, gal vairuotojai naktį miega :). Naktim aš nevažinėju :). Iš anksto XL užsisakyti neduoda, paprastų dviejų vienu metu irgi ne. Pagalba kol kas nesugebėjo atsakyt konkrečiai. Nekenčiu neapibrėžtumo, noriu susiplanuot, ką galiu, iš anksto. Aš gi panikierė - sapnas jau buvo, reikia išvengt jo išsipildymo :).

Pirmasyk šia proga Katedros aikštėj himną sugiedojom. Ne minios mes žmonės, bet patiko. Norėsiu kartot. Prasivaikščiojom tada gražiom senamiesčio gatvelėm,  Kaimynė į draugiją įsiprašė, tai bent išsišnekėjau. Tiesa, dar Lace sutikau, DoubleLatte, kas ją pamena, net Gadget ex ant suoliuko užmačiau :). Žingsnių iki 10000 dar biškį trūksta... Nesiekiu dabar skaičių, bet vis tiek pikta, kad tiek, atrodo, einu, o sunkiai nusieina rimtesni kiekiai. Tikiuosi gero miego ir gražių sapnų :).

Atsakyti

Restar, ko tu pergyveni, Bolto kirgizai savo priusuose ir gyvena, tai diena ar naktis jokio skirtumo :B Nebent juos irgi paslėps prieš kitą savaitę kaip senus trulikus :D Nes lygis tai panašus :B​ 

Atsakyti

Sakau, kad nėr patirties :).

Atsakyti

Apie šluostes, kiek žinau iš IG profilio. Funkcijom nesiskiria nei ta tipo pirštinė, nei mažesnė, kuri yra vienpusė. Vadina virtuvės dėl to, kad patogiau nekaišiot rankos ir kad gal mažiau valoma, t.y. naudojama pastoviai ir greičiau džiūsta.

Aš virtuvėj tų šluosčių nelaikau, ir naudoju tik rimtesniam apsitvarkymui. 

Atsakyti

Katuk, tai kaip Mindauginės, ar gyva?

Atsakyti

Super duper gerai išsimiegojau ( nežinau, ar nuo gerų vakaro įspūdžių, ar nuo dieną išgertos pusės Leksotonilio tabletės...). Vos nepramigau vaikų TA pas dantistę nuvežt. Klinika parsidavė kitai, tai ir į kitą vietą teko važiuot. Teko su gydytojos paskatinimu pirkt vaikams saldainių, nes šiemet - o stebukle- per visus 3 nei vienos skylutės! Vyrukui taip jau keli metai iš eilės, bet su oanom vis būdavo reikalų. Tiesa, mažė nusiskėlus kažkada priekinį dantį ir nieko nesakius, neseniai pamačiau. Teks plombuot dėl estetinių sumetimų.

Pasiėmiau siuntinuką iš vaistinės, iš darbo lagaminų, atsispausdinau kojinių aprašymą. Pasiėmiau knygą iš knygomato, dar dvyniai į SH užsimanė, po skudurą nusipirko, dar ir mane įkalbėjo. Vyksta skalbimai, džiovinimai ir namų vertimas aukštyn kojom :)

Nueko gero nesitikiu, bet jau matau save po kelionės entuziastingai tvarkančią visokius užleistus kampelius.

Atsakyti

Na, iš tikro gamta atperka viską. Ir didžioji kompanijosdauguma yra miela širdžiai :wub:  

Bet kaip juokinga, kai mes 6šiese išėjom "ant gonkų" himną giedot, o 4 drybsojo krėsliukuose viduj abejingais veidais :B 

P.s. 6 asmenys, tai mudu du ir dukros su antrom pusėm.

Išsimaudžiau. Šaltokam ežeriuke. Bet po badmintono partijos reikėjo. :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sveikos

Man SM labai truksta facebook'o like'u.

Koki faina ridikiuli Petitknit nusimezge wub.gif https://www.instagra.../p/CuXZgx7Lw0a/

Suprantu Restar rupescius pries kelione. Man kelione i namus tik menesio pabaigoje, bet kiek rupesciu dry.gif Ir vaiku tik vienas+shuo.
Atsakyti