Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos senai matytos  :4u: vasara geri orai prasidejo ir iskritau as is forumo  :D 

mezginiai baigti - avyte pradejau, lapciu megztini zadu pradeti. 

Vakar buvom Hampton Court flower festival su seima, jei ne 30+ ant plieno lauko su mazai pavesiu tai butu buve labai faina. Aisku kamsciai baisiniai, teko ir i prieki daug eit ir po to atgal eit gan tolokai kad taxa pasigaut. Bet pasibuvom - pamatem daugiau i tokia vieta niekada  :D 

Atsakyti
Nepramiegojom :). Kazachai irgi nemiega su savo Priusais, pasirodo :). Kvieciau Xl, negalėjau patikėt, kad tilpsim su viskuo į tä, kuri atvažiavo. Nu tilpo :). Nebeliko gyvenime problemų šiam momentui :). Vėl tiesiog šupsaisi. Nuistabūs vaizdai plaukiojant baseine - į vieną pusę jūra, į kitą - kalnas. Vaikai daigiau mirksta, o aš tiesiog guliu po alyvmedžiu, klausausi cikadų ir mėgaujuosi... Ir nesuprantu, kam reikia tiek trenktis, kad kardinaliai pasikeistų nuotaika, bet faktas, kad kartais reikia ..
Atsakyti

Restar, kaip gera skaityt. :)   Džiugu, kad sėkmingai nuvykot.  ir gerų atostogų!

Atsakyti

Intro apie mezgimą: 

Priedas  received_947084076548454.jpeg   390,5KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_1496921154410930.jpeg   369,92KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_3567672296849654.jpeg   77,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma - mano mylimiausias spalvų derinys - mėlyna ir smėlinė! Puikiai atrodai!

Atsakyti

niuma, kaip gražu :wub:

Atsakyti

Niuma, super!

Atsakyti

Sveikos :) Dėkui. Ir man patinka šitas megztinukas. Gal tik kaklą per mažai išėmiau, norėtųsi atviresnio. Bet netrukdo. 

Atsakyti

Restar, linkiu smagių atostogų, užkrauk bateriją, kad laikytų kuo ilgiau😁

Mes penktadienį pabėgom nuo vaikų vienai dienai į pajūrį - saunos, baseinai, maudynės ledinėje baltijoje... Net knygos nespėjau išsitraukti, vis prisnūsdavau kur po pirties pakritus. Tai šeštadienį jaučiaus lyg grįžus iš atostogų, kiek kartais tam žmogui tereikia...

Niuma, nusimezgei labai gražų daiktą sau. Tiek forma, tiek spalva geriau būt negali❤️

Atsakyti

Labas rytas. 

Restar smagių atostogų! Vakar vis galvon mintis įlysdavo, kaip ten jūs....  Smagu, kad viskas OK ir gali kraut baterijas.

Niumos megztukas gražus, gaila mažas tai patykočiau kur 🤭

Atsakyti

Niuma, tikrai puikus megztukas :wub: 

Man tai spalva ypač :wub: Ir tas derinys su kelnėm liuks! :bigsmile: 

Restar, krauk baterijas ir foto😅😍

Atsakyti

Atvirai foto kol kas nelabai yr ką dėt be baseino :), nenoriu nervint :). Vakar kai ėjom pasivaikščioti pakrante, buvo nuostabių vaizdų, bet netyčia telefą palikau krautis, tingėjau grįžt. Šiandien, pasirodo, auto neišeis išsinuomoti, tik ryt vakare atvarys, tai bandysiu jaukintis ramų poilsį. Vakar buvo tobula, šiandien jau viskas matyta, tai jau gulėt/maudytis kaip į darbą :). Šiaip tai mes tokiam mažai turistiniam rajone. Viešbutyje daug lietuvių ir graikų, kitur daugiausia vietiniai, bardakėliai, šiukšlynėliai, kurie kažkodėl manęs nenervina. Padeda ir man atsipūst.

Priedas  received_803449757812596.jpeg   196,93KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_240568532257599.jpeg   577,07KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti