Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vakar pasiekimas- net aš jūroj maudžiausi. Vanduo fantastiškas. Tik kadangi buvo beveik be debesų, tai ir nenorėdami šiek tiek  nusvilom. Vyriškis kaklą. Aš- blauzdas, nes knygą skaičiau atsigulus.

Buvom Manto Rapsodijos kocerte. Su vargonais. Šiek trūko jausmo, kad užkabina. Publika šauniai atidirbo :D pasidarėm sau šventę. 

Atsakyti

Niuma, jūsų krante panašu ka jūra šiltesnė😉

Šiandie, 35 karščio, nelendu iš pavėsio Vakar taip pat, gal tik apie 21 val. pradėjau kvėpuoti, taip smagiai iki nakties su maže lauke stalo tenisą pažaidėm.

Mezgimas kažkur užriby likęs. 

Atsakyti

Kapseika, pas mus mažesnis skirtumas tarp oro ir vandens temperatūros  :) Vakar oras apie 22-23, o vanduo gal 18 laipsnių.

Kaip sakiau, aš be rugpjūčio nelabai lendu į jūrą, bet kai su kompanija buvom, tai visai fainai per bangas pašokinėjom. 

Atsakyti

Sveikos, kaip greit tie savaitgaliai pralekia…  :huh2:

Melynas megztukas labai grazus - ir puikiai tinka  :bigsmile:

As sestadieni ant virbalu lapciu megztuka apsimeciau. Taip isimezgiau smagiai - atnesu parodyt.

Pridėta:

Atsakyti

Gal kiek karštokai atrodo :D , bet gražiai :super: 

Aš visai užmečiau mezgimą... paimu, trys akys ir aut. Laukiu mūzos, mažu parsivilks iš kur nors

Atsakyti

Aha, karštokai, bet Lima greit mezgasi, nudžiugins greitas rezultatas. 

Man kadangi jau nusibodo maudytis, tai šiandien prisiverčiau pradėti kojines dovanines. Visai patinka, vis nauja veikla, o ir darbo smegenims yra. Regia su šilku siūlai maloniai mezgasi, gerai raštams išreikštiems.

Nauja mums patirtis gyventi visai ant jūros kranto, paprastai vis kažkiek paeiti reikėdavo. Nors į pačią jūrą rečiau lipam, daugiau į baseiną, bet faina gulėti, gėrėtis ir dieną pavėsyje ir vakare po žvaigždėm.

Atsakyti

Ai pas mus atveso tai smagiai mezgasi - kai labai karsta avyte mezgu mamai dovanu  :D​ 

Atsakyti

Restar, o jūs taip sėsliai ir gyvenat? Viskas įskaičiuota?

Man jau baigėsi atostogos, šiandien jaučiuosi kaip ta meška iš Mauglio, kur beždžiones mėto į visas puses :D Nu tai aš darbus ir emailus taip :D​ 

Atsakyti

Šiandien fainai su kolege papietavom- savaitgalį dukrą ištekino, tai pasipliurpėm.

Gerai, kad prieš atostogas padirbėjau nuo dūšios, daugumą reikalų suplanavau, tai tik retkarčiais pavaduojančiam kolegai kažką atrašyt tenka. 

Atsakyti

Liniuka, gerai, kad ne bendradarbius. :lol:

Atsakyti

Ėmėm pusryčius ir vakarienes, o keliauti išeis tik 4 dienas, tik šįvakar gausim auto. Viskas įskaičiuota tikrai ne man, nebent kokiu ne sezono metu, kai Lietuvoj šalta, tai tik gulėt ir valgyt. 3 dienos gulėjimo jau man daug. Nors labai gražu. Ir einam biškį. Nerealaus dydžio ( o jau skonio!) graikiškos salotos - 7.50 eur geriausiam kaimo restoranėly ant jūros kranto.

Atsakyti

Restar, primink, kur jūs esat?

Atostogos gerai! Ir tinginio ir netinginio.

Gal kuri iš vilniečių turit trumpintus 10 ar 8 cm prisukamus hiya 3,5 mm virbalus ir nenaudojat? Nupirkčiau.

Atsakyti