Peloponese, realiai pirmas kartas GR, buvus prieš niolika metų, bet ten buvo viskas darbo organizuota, lyg rugsėjį, vos vos ką pamenu.
Hyia nebeturiu, trumpais nesugebu megzt. Kas pas tave ant virbalų dabar?
Labos
Atostogos ir tuščias sodas-gėris.
Siūliau sudaryt lankymo grafika, bet....
Mezgu kažka. Iš žurnalo.
Nors turiu pradejus rankine sau.Mergikes nunerus jau.Dabar sunkioji dalis-pamušalas.
received_1487429375400923.jpeg 343,29KB
0 Parsiųsta kartų
Koks idiliškas vaizdelis
Sugalvojau šiandien į Danesą nuvaryt. Staigiai persigalvojau
Tai užsukau į prekybcentrį, prisipirkau vėl skudurų nu bet sau patinku su jais, tai gal pasiliksiu. Ieškojau seniai suknės, tokios visai paprastos, bet ilgos. Kad būt spalva/raštas ne kaimietiškas, nu ir fasonas ne bobiškas, ir ne chalatiškas. Radau. Takko
dar turėjau pasirodo neišnaudotą nuolaidą, tai visai papigiai gavos. Aišku, būt geriau vienspalvė, bet ne gėlytės, kažkokie abstraktai juoda/pienas. Ir P&C nužiūrėjau megztuką, pagalvojau apie žiemą, pažiūrėjau į kainą-jamam
sudėtis aišku, kad neypatinga, nu bet aš didelių reikalavimų nekeliu. Negirgžda tikrai, daug viskozės. Bet ne tysalas.
Tai vat, ir megzt nereik ir siūt (Danesa liks neaplankyta...)
Šiaip šlaistaus, nes namie nenoriu būt turiu sugyventinį, su kuriuo biolaukai prasilenkia šviesmečiais.
Mes tai šiandien rizikavom į miestą viešu transportu važiuot, visai smagiai futbolą pažiūrėjom.
Apsišopint savaitgalį irgi buvau, išvaikščiojau visą Akropolį, išsimatavau krūvą rūbų ir niekas nepatiko. O tada pamačiau ją Įsimylėjau iškart
Pamotyvavau save, kad nedažnai perku daiktą su 125 eur nuolaida
Ir turiu Marella suknelę
Parodyk visoms .
Smagi diena, pagaliau ne sėsli. Seku, kas Vilniuje dedasi. Kai paklausia, iš kur mes ( nes vaikams iš EU iki 25 metų įėjimas į visokias istorines vietas nemokamas), didžiuodamasi sakau, iš Lietuvos, Vilniaus .
Kaip abiturientų rezultatai? Patenkinti, pakankamai gavo?
Katuk, sugyventinis - tai čia ne vyrą turi juk omeny? Tas pats, kuriam chalatą mezgei?
Labas rytas
Kerpena, jūs šiandien izoliavotės savo rajone?
Turėjau iki Architektų gatvės nuvažiuot, tai policija neįleido.
išvažiuot iš mūsų visai lengva, bet užtat grįžt sunku. Nes reikia kažkur per aplinkkelį. Kadangi leido darbe susikeist nuotolines dienas, tai aš dirbu iš namų. Pažiūri pro langą, mašinų beveik nėra, atrodo miestas tuščias, kaip kokį sekmadieninio rytą. Bet vakar ėjau iki greitosios pagalbos ligoninės, kaip tik apie 17 val. kai visi po darbų grįžta, tai visur išvažiavimai iš aplinkkelio užsikišę. Tiklsiau ėjau ir pamačiau, kad 23 autobusas važiuoja - galvoju pavažiuosiu bus greičiau. Tai tą paskutinę stotelę labai ilgai važiavau, vos spėjau, tikrai greičiau būčiau nuėjus. Tai atgal jau nesidariau į jjokius autobusus.
Skaičiau, kad šiandien dar daugiau ribojimų mieste. Bet mano vyras tai vis tiek su mašina išvažiavo.
Mano abiturientė tai stovykloj, tai nė iš tolo negaliu žvilgterėt, kaip ten jai tie rezultatai. Pati apytiksliai žinau kaip išlaikė, vyras papasakojo
Aš vakar taip supykau ant mūsų policijos, tris valandas iš gyvenimo išmetus, kad šiandien net nugarą susuko. Kenksminga pykti.
Egzaminai, kaip ir gerai - išlaikė. Biologija daugiau nei tikėjosi, matematika mažiau nei tikėjosi. Šiandien mokytoja turėtų pasakyti ar verta apeliuoti. Lietuvių daugiau, nei tikėjosi. Dėl lietuvių, apskritai, pergyveno ar išlaikys, nes temą visai iš kitos pusės rutuliuot nusprendė. Dabar liko dar vienas atsakingas reikalas - teisingai susidėlioti prioritetus ir tinkamų dalykų pažymius susitinkti, nes tik biologija - privalomas.