Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba, 

Mūsų abiturientas kol kas ok. Biologijos nustebau, kad tiek daug gavo, nes net nesimokė, tik į pamokas mokytojos leidimu eidavo. Matematika ok, biškį mažiau už brolį, bet gerai. Lietuvių prasčiausia, bet šiemet balai, kiek aplink girdžiu, labai maži, o ir neišlaikiusių nemažai  :unsure: O ir šiaip mūsiškis beraštis, tai džiaugiuosi :D

Liko dar kitų egzų sulaukt. Tai bus matyt.

Vakar pas mus tai nei klientai negalėjo privažiuot normaliai, nei darbuotojai vėliau ateinantys. Nors, kad čia bus uždaryta net skelbta nebuvo.

Viena bendradarbe tai net apsisukus namo grįžo :D

Atsakyti

Šiandien pasiėmiau mamadienį. Pasivaikščiojau palei Nerį. Kokie grožiai ten žydi.

Priedas  IMG_5627.jpeg   597,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos! Džiaugiatės vasara visos? Mes jau namie. Milijonas darbų, prisipirkom didžiausią vežimą Maximoj maisto ( pora maišų bulvių, nes akcija), skalbiu, džiovinu, dėlioju... Energijos šiandien dar pilna, ilgai taip nebus su tokiais krūviais. Vienas paauglys tiek valgė įskaičiuotą maistą, kad buvo kartais baisu žiūrėt, kur tiek gali tilpt. Tai nuo maisto gaminimo tikrai pailsėjau, užtat dabar vėl alkanas ir dar subjurusio charakterio...

Fainai pakeliavom, pasimaudėm, paskutinę dieną kiek paskrudinom mėsas :).  Graikai visiškai atsipūtę. Gal ir man tas bent kiek persidavė. Labai skanus ir nebrangus maistas. Pirmą kartą susimokėjom 85 eur, bet jau ten prabangokai valgėm su visokiom gėrybėm, gale bemokamai 5 rūšių deserto atnešė ir likerio , kurio teko atsisakyt. Paskui atsirinkom, kad kai kur viena salotų lėkštė už 8 eur yra 6 asmenims arba kebabo lėkštė už 10 eur mažiausiai 2 žmonėm. O pita gyros, kurios pilnai užtekdavo pavalgyt - 3.50.   Paskutinę dieną praleidome nuostabiausiuose paolūdimiuose, tai dabar užsimerkus jie akyse ir stovi. Bus ką prisimint, laukiant kitos vasaros atostogų. Nors turiu slaptą norą dar kur be šeimos rudens pradžioj palėkt. Na, arba sausį kur su vyru, jeigu ką pigaus rasčiau, atšvęsčiau  taip savo apvalią progą :).

Atsakyti

Restar, pratęsit karščius ir čia😀 totali afrika. Teko pavairuot ilgėliau, tai net kondiškė negelbsti.

Šiaip net nežinau ką parašyt... chaosėlis tęsias, galvoj košė, gyvenime panašiai. Liko realiai trys savaitės užribio. Dukrai 5 savaitės iki išvykimo. Savaitė iki neeilinio įvykio-šeimyninės fotosesijos :D 

bet kaip ten sakiau kažkada-laimingas esi, kai turi ką veikt, ko laukt ir ką mylėt. Tai faktas-esu laiminga :aciuks: 

Atsakyti

Rytas

Katuk, fotosesija  superinis neeilinis ivykis.Musu jau ivyko, tai toks puntukas nuo pečių nusirito  :D 

žInoma dabar reik sulaukt kas gavosi.

Net nezinau kur pasidet per toki karsti.Reik kokio ramaus nuosavo kranto po medziu.Mūsų aviganis labai barasi jeigu banda nors metru atsiskiria, tai daug triukšmo .ir šiaip  nepaisant tipo didejancios tolerancijos  i sutvarkyra pakrante su šuniu niekas nelaukia.

Atsakyti

Kondiškė mus tai puikiai gelbėjo ten, o šiaip ir link 40 buvo. Bet man kai įdomu, tai net karštis nebaisus - visur norėjau eit, o LT - per karščius nenoriu nosies kišt niekur. Gal dar ir tas karštis pas mus kitaip patiriamas. Na, ir jūra ten gelbėjo atsigaivinimui puikiai. Derinom lankytinas vietas su paplūdimiais.

Oi, tai daug tau reikalų su visom kraustynėm, gyvenimo perorganizavimu. Ir fotosesijai ruoštis man irgi būtų dabar daug streso - kaip čia geažiai visiems atrodyt, derėt. Mano atveju dabar tai net neįmanoma, nebūtų pozuojančių :). Su mažiukais atrodo, buvo nelengva, bet dabar suprantu, kad daug lengviau, nes jie visada eidavo ten, kur tėvai. Dar ir pasišypsodavo :). O ir man pačiai užteko jaunystės, nereikėjo kažkaip labai geažintis.

Vakar prikepė vyras bulvinių blynų su varškės padažu, dukra braunį su vyšniom. Martelė savaitgaliui pas mus atvažiavus. Supratau vakare, kad mano organizmas graikišką maistą geriau toleravo ( išskyrus kai kuriuos persivalgymo momentus :geda: ). Tikrai, pirmąsyk po kelionės jokios sriubos ar daržovių nepasiigus grįžau, viskas man ten tiko ir patiko.

Vakare net megztelėjau truputį , nes reikia skubėt su kojinėm - kelionėj tik vieną vakarą pamezgiau, kojinės auliuką spėjau. Ten reikia pastoviai mąstyt, ką darai, skaičiuot eiles - eina 2 raštai ir vienas keičiasi 5 eilėj, kitas 7-oj.  Tikiuosi, bus gražu, jeigu baisiai nepripainiosiu ir nebus mažos. 

Atsakyti

Restar-iš tikrųjų tai pasidžiaugiau tavo kelione tyliai. Kažkodėl man visad atrodė tos populiariosios kelionių kryptys nelabai įdomios, bet suprantu, kad tu 100proc patenkinta. Džiugu

O dabar šiek tiek reklamos :D  nepasakojau turbūt. Gan spontaniškai ryžausi vienai avantūrai. Su plaukais. Visą gyvenimą kovojau su tom savo garbanom, svajojau apie lygius plaukus. Nepasakyčiau, kad kažką  dėl to dariau, bet laiks nuo laiko kažkokias buitines priemones išbandydavau. Paskutiniu metu tie ataugėliai babyhair'ai mane totaliai vedė iš proto. Suvaldyti pūtimosi niekaip nesisekė. Žinojau apie teisinimą keratinu, bet nelabai viliojo ta totali chemija, čia kaip su tom antakių tatūškėm-noriu, bet bijau rezultato. Užmačiau IG kažkokią naujovę-nanoplastiką plaukams. Ir dar tas salonas turi tokią paslaugą-konsultaciją su priemonių ir procedūrų parinkimu. Už 1€. Nuvariau. Praplepėjau gal 1.5 val. Išsinešiau krūvą info bei krepšį priemonių išandymui. Keletą išbandžiau, ir esu labai maloniai nustebinta! Niekada negalvojau, kad mano plaukai gali patys savaime, vien nuo šampūnų ir kremukų būti tokie gražūs! Aišku, patarimai ir instrukcijos, kas po ko ir su, yra būtini.

Bet visai noriu ir tos nanoplastikos :rolleyes:​ . Nors labai didelė tikimybė, jog mano plaukams ne visai suveiks. Bet jeigu jau šampūnai taip veikia, tai manau, kad ir procedūtos rezultatu būsiu patenkinta.

Tai va, jei kam norisi suvaldyti pasipūtėlius :D , galiu drąsiai rekomenduoti ir priemones ir saloną.

Atsakyti

Jau kai rekomeduoju, tai net du kart :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 16 liepos 2023 - 13:29

Ale tai ot gyvenimas - kieno plaukai lygūs, nori garbanotų, kieno garbanojasi - nori lygių :lol:

Pirmą kartą susidūriau su tuo  kai šitam darbe pradėjau dribt. Kolegė turėjo besibanguojančius plaukus, tai kai eidavo kirptis, visada išsitiesindavo ir pora dienų  vaikščiodavo lygiais. Iki tol buvau susidūrus tik su norinčiomis susigarbanot. Tada prisimenu, kad dar kalbėjomis ir kita kolegė, kuri mano akimis turėjo iš vis nuostabiausiai besigarbanojančius plaukus irgi sakė, kad nori lygių. :)

Savaitgalį buvau pas tėvus. Nuvažiavom panktadienį vakare, su vyru, jis mane pakeliu išleido ir nuvažiavo pas savo tėvus. Ir turėjom šeštadienį grįžti. Bet paskui  ji persigalvojo ir važiavo tik šįryt.  O tėvui penktadienį suėjo 88. O mano sesuo  vakar darbiniai reikalais buvo atvažiavus į tėvų miestą, tai po darbo irgi užsuko. Tai taip smagiai pavakarojom. Iš pradžių prie stalo, o paskui mama nuėjo miegoti, aš dar išėjau uogų, agurkų pasiskinti vežimuisi. Tai tėvas ir sesuo po to irgi išėjo. Tokia ramybė vakaro buvo, dar ilgai sėdėjom prie namo ant suoliuko. Žiūrėjom  į debesis ir kaip kregždės ir čiurliai zuja po dangų. Gal net truputį vasaros pilnatvės pajutau. :)

Jau senokai nieko nemezgu.

Atsakyti

Man įdomu, nors neturiu tiek ir tokių plaukų kaip tu. Įdomu, kas per priemonės. Ir negi tik 1 eur ir kainavo? Mėginukus gavai ar pirkai po konsultacijos? Man ta mano draugė Nashi prispirko šampūną, kondicionierių, aliejuką ir dar nuo saulės/jūros poveikio. Nežinau, ar kas gero nutiko naudojant, patinka švelnumas išsiplovus. Bet kelionėj galva arba po skrybėle, arba šlapia buvo, tai nekėliau sau reikalavimo gražiai atrodyt. Net nesidažiau po pirmos dienos. Nes kokia prasmė. Tik SPF50 ėjo į trasą.

O dėl kelionių - man visos patinka, ypač, kur nauja vieta. Ir visą laiką lydėjo keistas jausmas, nes ir aš Graikiją įsivaizdavau labiau turistinę. Bet, matyt, labiau jos salos tokios yra. O ir šiaip ji didelė, yra kur turistams išsibarstyt. Kur daugiau turistų sutikom, tai Delfuose, o šiaip ir parkungui vietą nesunku rasti ir nemokamai, prie jūros kranto pasistatai ramiai, keliai potuščiai. Nėra to masiškumo, kaip Kroatijoj, kur net autostradoj kamščiai susidaro. Arba mes ne tokias populiarias vietas lankėm :). Nėra nei kainos turistams užkeltos, nei pakeliėse kažką labai pardavinėja. Net norėjau ką nusipirkt iš vietinių, bet nepavyko. Net stebėjausi. Bet tikrai jie atsipūtę. Šilta, gera arba - karšta, tingu, nėra ko persistengt :). O man įdomu stebėt, pažint. Nesipiktinau nei šiukšlėm, nei kitkuo. Faina atsijungt nuo kasdienybės.

Sode pilna vyšnių, juodųjų serbentų yra, agrastų, patisonų, bet verkiant reikia lietaus...

Atsakyti

Konsultacija 1€. Už tą eurą papasakojo apie  mano plaukus, kaip juos veiktų arba neveiktų procedūros, kaip plauti plaukus (pvz kaukę plaukams naudoti tarp šampūno ir kondicionieriaus, o ne pabaigoj), kaip džiovinti... kokios priemonės iš jos siūlomų ką daro, jei teisingai jas naudoji. Man patiko, nes tikrai matės, jog žino, apie ką kalba ir negrūdo visko iš eilės.

O priemonės kainuoja. Ir nemažai. Pirkau pagal konsultaciją, kas galėtų tikti mano poreikiams.  Bet tikrai vertos savo kainos. Ir net esmė ne švelnumas, bet būtent, kad nesipučia plaukai, bet tuo pačiu ir neprilimpa prie galvos.  Ir žvilga, ir net toks vaizdas, kad padaugėjo. Žodžiu, atrodo sveiki, stori ir dar kas svarbiausia man-nepasipūtę.

IG- Tiesi (ir salonas Žvėryne tuo pačiu pavadinimu)

Priemonės- Kevin Murphy, K18, Davroe. Pirkau pora rūšių šampūnų ir kondicionierių. Aminorūgščių ampulytę, nenuplaunamą kaukę, giliai valantį šampūną, pora atstatomų priemonių ir kremuką formavimui. Visų ėmiau mini buteliukus. Dar ne viską išbandžiau, bet kol kas viskas, ką naudojau, kelia nuostabą. Už visas priemones suplojau 83 eurus. Bet nu žinokit rimtai-visai visai negaila, kai matau savo plaukus.

Ir tą tiesinimo procedūrą, kol kas nusiteikusi daryti :B  tik kaip minėjo konsultantė, reiktų prieš ją biškį paruošti gauruoseną, būtent su tom priemonėm pastiprint, pamaitint...

Atsakyti

Kaip faina isgirst kazka naujo ir dar kai tai tinka.

Kas man noretusi kitaip tai tik kad spalva  ilgiau liktu.Bet cia jau ne galvos , o spalvos ypatumai.

Atsakyti