Konsultacija 1€. Už tą eurą papasakojo apie mano plaukus, kaip juos veiktų arba neveiktų procedūros, kaip plauti plaukus (pvz kaukę plaukams naudoti tarp šampūno ir kondicionieriaus, o ne pabaigoj), kaip džiovinti... kokios priemonės iš jos siūlomų ką daro, jei teisingai jas naudoji. Man patiko, nes tikrai matės, jog žino, apie ką kalba ir negrūdo visko iš eilės.
O priemonės kainuoja. Ir nemažai. Pirkau pagal konsultaciją, kas galėtų tikti mano poreikiams. Bet tikrai vertos savo kainos. Ir net esmė ne švelnumas, bet būtent, kad nesipučia plaukai, bet tuo pačiu ir neprilimpa prie galvos. Ir žvilga, ir net toks vaizdas, kad padaugėjo. Žodžiu, atrodo sveiki, stori ir dar kas svarbiausia man-nepasipūtę.
IG- Tiesi (ir salonas Žvėryne tuo pačiu pavadinimu)
Priemonės- Kevin Murphy, K18, Davroe. Pirkau pora rūšių šampūnų ir kondicionierių. Aminorūgščių ampulytę, nenuplaunamą kaukę, giliai valantį šampūną, pora atstatomų priemonių ir kremuką formavimui. Visų ėmiau mini buteliukus. Dar ne viską išbandžiau, bet kol kas viskas, ką naudojau, kelia nuostabą. Už visas priemones suplojau 83 eurus. Bet nu žinokit rimtai-visai visai negaila, kai matau savo plaukus.
Ir tą tiesinimo procedūrą, kol kas nusiteikusi daryti
tik kaip minėjo konsultantė, reiktų prieš ją biškį paruošti gauruoseną, būtent su tom priemonėm pastiprint, pamaitint...