Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas, 

Sveikos,

Pagaliau pavyko pakrikštyt dukrą :) turės dvi nuostabias krikštamotes :) krikšto tėtė tik dėl vaizdo pastovėjo 

Kad dabar ir vieno užtenka :) Emilis turi tik krikšto mamą. 

Atsakyti

Verda juodi serbentai,šiek tiek aviečių su agrastais, prie vyšnių reik judintis...

Atsakyti

Juodi serbentai yra man uogų uoga :wub:  :wub:  :wub: 

Siaubas, kaip pasiilgau :wub:  Pernai net neteko ragaut, pražiopsojau laiką turguj. Reiks šiemet pasiskubint.

O po to uogų uoga - vyšnios :wub:  :wub:  Šaldau tiesiog su kauliukais ir  taip va valgau žiemą, jei gaunu kur šviežių. Irgi nei pernai, nei užpernai neteko turėt, tai pirkdavau gatavas parduotuvėj.

Na, o paskui jau mėlynės  :wub: Šitų šiemet jau turiu kažkiek.

Rusnės skautų stovykla šiemet Lenkijos miškuose, tai sakė, galybė didelių mėlynių aplink :wub:  Kiekvieną dieną ragauja.

O aš per darbus nieko nematau, o kai jau savaitgalį galiu matyt, tai nieko labai nebenoriu, nes šeštadienis dažnai su galvasopiu būna atsigaunant po darbo savaitės. Nebenormalu, bet va, kokia kantri  :oh:  :rolleyes: 

Šeštadienį buvo vidurinio vaiko išleistuvės ir dar vyro sesė iš kaimo su draugais po Vilnių pasibastyt buvo atvažiavę, tai nors šiek tiek nosį pravėdinau. Smagi buvo chebra 8 vnt. :D  Gražus tas mūsų Vilnius :wub:  Gruzinų restorane skaniai pavalgėm chebra didelė. Padavėjas net pasiteiravao, ar mes vietiniai :D Tai nežinau, čia kaip komplimentas ar atvirkščiai buvo :D   :lol:  Priėmėm kaip komplimentą, nes ir labai  maloniai aptarnauti buvom  :wub: 

Atsakyti

Limit, nebūčiau geriau įvardinus apie uogas. Juodieji serbentai jėga, jų aromatas :wub: . Nedaug šiemet pas mus, tai truputį į šaldiklį ur dar kažkiek į sloikėlius, nes trupininis pyragas su jų uogiene skaniaisias, dar labai mėgstu į braunį tos uogienės šaukšteliu įdėt. Ar ant balto sūrio  :wub: .

Limit, tai kaip visgi taviškiui kelionės traukiniais? Kur pabuvojo? Ir turbūt įkyrėjęs klausimas - ką toliau planuoja?

Buvo kur nors naktį lietaus? Laisčiau vakar daržiuką, bet su viltim, kad naktį lis... Kur tau  :B  .

O šiaip klausimas pokalbio palaikymui - ar naudojat SPF veidui? Rekomenduojama kasdien ir susitepti savo 3ijų pirštų pločio kiekį. Aš šiemet apskritai veidui pradėjau naudot, tik kai planuoju ilgiau lauke būt ir tikrai ne tiek daug. Na, bet kažką darau :). Kelionėj sąžiningai tepiau, bet tik iš ryto ... Dukrai kosmetologė prisakė naudot 

Atsakyti

Aš naudoju SPFą. 50 veidui. Šiemet sąžiningai kasdien :D  kartu su kremu. Įsigijau kai į Turiną važiavom. Bet tada pirktas ne itin man patiko, riebokas toks, tai įsitaisiau tą, kurį mano dukros n metų jau naudoja ir tikrai daug malonesnis. Cosrx firmos, su alijošiais. Kūnui tik kai planuoju ilgiau saulėj būt. Ir kažką kitokio :D  nes to gaila.

Ar jaučiu kažkokį poveikį? Gal, nežinau. Iš tikro tai mano strazdanos visada išryškėja vasarą, o į senatvę ir šiaip daug greičiau. Tai nepasakyčiau, kad toj vietoj kažkas pasikeitė. Odai tai faktas, kad stebuklo neįvyko, nu nes daug tų faktorių, ne tik saulė. O kadangi aš prakaituoju nežmoniškai, tai kas ten jo belieka, reiktų kartot kas kažkiek laiko, ko nedarau. Beje, kartu su SPF pirkausi ir kremus kažkokius korėjietiškus. Tai vat irgi baisiai patinka, ir gal net pagerėjo odos išvaizda. Ir neuždeda plėvės ant veido, ir susigeria gražiai, ir neblizga. Tikiuosi bus gaminami ir parduodami ilgėliau nei vieną sezoną :B 

Atsakyti

spf nuo šiemet naudoju, iki tol tik probėgšmais kada ne kada. Nors šiemet mažai lauke būnu. O ir nesimaudžiau dar nei ežere, nei upėj, jau nekalbant apie jūrą..

Kelionė traukiniais buvo puiki, grįžo viskas patenkintas. Tik sakė, kad per trumpai. O išvada - Lietuvoj traukiniai geriausi. O dar juokas - žinot tą posakį - Traukinys šikančių nelaukia, tai sakė, ir pašikt spėdavo ir dar laukt reikdavo :D net Austrijoj. 

Aplankė Lenkiją, Slovakiją, Vengriją, Kroatiją, SLovėniją, Austriją, Vokietiją, Čekiją ir per Lenkiją namo.

Apie tolimesnį planavimą kol kas žinių neturiu. bet netrukus vis tiek paaiškės. Dirba šiuo metu.

Naktį lietaus, deja, bet neturėjom, o labai tikėjausi.

Atsakyti

Katuk, o ką veidui pirkai, pasidalink konkrečiau. Tą Cosrx aš pernai prieš Kroatiją nusipirkau atsitiktinai ir tepiau kūną, ne veidą :). Tada jau šiemet apsišviečiau, kad jis vienas iš populiariausių ir geras. Pradėjau veidui naudot :). Tada dukra konfiskavo. Prieš kelionę kažkokį kitą papirkau internetu.

Kaip tik ir lyt pradėjo :wub: Šiemet sektoj ne vienas nušvitimas SPF klausimu, pasirodo :bigsmile: . Juokinga man, kai prieš 50 pradėjau kažkiek domėtis veido priežiūra:) ir net tuo užsiimti. Man vienas didžiausių atradimų visgi ronikas, kurio niekada nenaudojau ir nesupratau, kam reikia. Na, prausiklio irgi nelabai naudojau, veidą tik vandeniu plaudavau.  

Smagi patirtis jaunuoliui. O kad Lietuvoj traukiniai geriausi, tai keista. Negi senų nebeliko? Bet šiaip gražiai mes gyvenam. Vakar grįžtant iš sodo specialiai atkreipiau dėmesį - na, nėra beveik šiukšlių pas mus pakelėse.

Atsakyti

Aš juodų ir raudonų serbentų, turbūt, vaikystėje atsivalgiau. Dabar nuo krūmo uogų pavalgau ir užtenka. Dar šaldiklyje yra kokių 5 metų senumo, kartais į pieno kokteilius įdedu.

Vyšnių irgi pašaldysiu, o iš mažesnių išvirsiu tinginio džemo, kur per sietelį kauliukai atskiriami. Labai suviliojo Restar džiovintos vyšnios, bet džiovyklės neturiu.

Atsakyti

Šiaip nieko ypatingo tie kremukai, bet matyt mano odai tas labiausia ir patinka

Va šitą naudoju nakčiai

https://www.notino.l...as-su-kolagenu/

O šitą dienai

https://www.notino.l...urono-rugstimi/

Tas antras yra gelinio pavidalo. Kas man vasarai labai patinka

Pernai turėjau va tokį, bet šįmet dingo 

https://www.save24.l...do-kremas-45413

Tai labai tikiuosi, jog anie nedings :D​ 

Atsakyti

Pigiai tu čia prasisukus  :bigsmile:​ . Kai beprotiškas pasirinkimas, man labai sunku pasirinkti, tai dažniausiai būna spontaniški kremų pirkimai, įtakoti kokios reklamos su akcija...

Atsakyti

Su tom kainom tai...

pvz. tas pats kremas, dvigubai

https://www.douglas....moisture-cream/

Arba čia tai išvis kosmosas :D 

https://pigu.lt/lt/k...eam?id=28070212

Reiktų man ir veidui tokios konsultacijos kaip plaukams, prisipirkčiau ir brangesnių :D​ 

Atsakyti

Pas mus vakar palynojo.

Laukiu ir siandien.

Pirmadieni soduose nebuna vandens, tai siltnami apibegau.smaguma man ten

Mano vaikis sode eina kaip skėrys-viska nuvalgo.

Ot tai augantis organizmas

Korejieciu kremai ir man patinka.

Dar labai faina veido valymo/ prausimo alieju  mergina naudoja.

SPF......pamirstu.

Atsakyti