Oi, tai yra tų konsultacijų, bet pas kosmetologes dažnai brangoka kosmetika ( visokia ten Ph firmula, Exseption), kai kurią tik jos ir platina. Aišku, kur Kristianoj ir pan, turbūt dar brangesnė. Aš tai seku Naujaoda (Fb grupė Susikurk naują odą), prisiskaitau rekomendacijų, aišku, ir įdomybių kartais .
Aš savo dukrą nuvedžiau pas puikiai įvertintą kosmetologę, pas kurią buvo procedūra už 1 eur - nežinau, ką pasirinkti. Bet kai parekomenduoja, darai tas procedūras ir sumoki, dar kosmetikos perki. Na, bet stengiuosi dėl jos. Na, ir vieną kremuką sau pirkau drėkinimui, labai patiko žiemai, pavasariui, vasarai lengvesnio reik
SKELBIMAS Pašnekėjom apie 🍒 ir paskambino brolis. Kviečia ir šiemet nusiskint uogas. Tai aš apie juodus serbentus svajoju, nes pas jį žemi ir labai derlingi krūmeliai. Bet vyšnių sakė, kaip ir pernai aplipę. Gal paimsiu iš godumo kokį kibirą, bet tikrai bus keli, man nereikia tiek, pražus. Vienkiemis, natūraliai augančios. Jeigu yra norinčių, tai duočiau vaikams užsidirbt - paprašyčiau, kad priskintų ir penktadienį vakare parvežtume. Nežinau, kokios kainos, bet sutartume draugiškai
.. Beje, aš paaugystėje esu Alytaus turguje su vyšnių kibirais stovėjus, autobusu nuvažiuodavau dar...