Kodėl ta š..SM taip išdarko pranešimus????
Gražiai viską atskyriau, o paskelbė vistiek košelieną...
Katuk, siūlas mano storokas.Drops paris.50g - 75 m.
Tai ko gero ne rodiklis
Sviesi 280 g, o melyna 230g.
received_251794307618632.jpeg 290,74KB
0 Parsiųsta kartų
received_583496720662741.jpeg 316,99KB
0 Parsiųsta kartų
Fainos žydinčios terbelės. Bet užsinorėt negaliu - nieks man nenuners .
Kerpena - sunku suvokti, kad baigėsi tavo mokyklinis gyvenimas. Tipo, ir daugybė rūpesčių turėtų baigtis, nors su dideliais vaikais kartais sunkiau ( bent man ...). Nors gal taip ir yra - savarankiški tavo vaikai, šaunuoliai visi. Butas per didelis jums taps . Ir tikrai graži foto, ypač tavo žvilgsnis
. Kaip suprantu, mergina puikiai išsilaikė?
Prikepiau 32 kotletus, troškinasi... Vyro gimtadienis vakare.
Restar, aš visko nežinau, bet jau tai kad dviejuose orkestruose grojo, gimnazijoje visokiose veiklose dalyvavo, pvz renginiuose reguliavo apšvietimą ir garsą, yra nemažai. O dar savanoriavo stovyklose, tiek gimnazijos, tiek dar kitur. Su savo lamzdeliu dar konkurse grojo, gal dar ir ne viename į dainų šventes važiavo - Klaipėdoje ir dar kažkur. Plakato konkurse dalyvavo...
Aš daug ko nežinau, kai kur tik numanau ar netyčia nugirstu. Dar ji dalyvauja tokio klubo Uola veikloje, konkrečiai nežinau ką ji daro ten paskutiniu metu, bet pvz. čia neužilgo ruošiasi važiuoti į pasaulines jaunimo dienas Portugalijoje, tai manau ten visokie pasiruošimai jau vyko. O per išleistuves vienos draugės tėtis man pradėjo dalintis, kai ji daug tai mergaitei padėjusi, vos ne psichologinę pagalbą suteikė jos krizėse. Tai taip padrikai visokių trupinių turiu prisirinkus, visai per aplink, visokių gerų dalykų išgirstu.
Nuostabu, tikrai gali didžiuotis savo aktyviste. Aš kiek su pavydu skaitau, nes pati dalyvavau aktyviai kiek tik įmanoma mano kaime tais laikais buvo, visose olimpiadose, sporto varžybose - krepšinio, rankinio, bėgimo, slidinėjimo, turizmo technikos varžybose, būreliuose visokiuose, radijo laidą vedžiau per tašką, sienlaikraštį leidau, chore dainavau. Na, ir daug darbo kaime bei daug knygų skaitymo. Tai turint omeny, kiek dabar visokių galimybių reikštis, domėtis, dalyvauti yra, norėčiau, kad mano vaikai būtų aktyvesni, visuomeniškesni...