Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kodėl ta š..SM taip išdarko pranešimus????

Gražiai viską atskyriau, o paskelbė vistiek košelieną... :cry2:​ 

Atsakyti

Katuk, siūlas mano storokas.Drops paris.50g  -  75 m.

Tai ko gero ne rodiklis

Sviesi 280 g,  o melyna 230g.Priedas  received_251794307618632.jpeg   290,74KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_583496720662741.jpeg   316,99KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labai gražios :wub: 

Rodiklis ne rodiklis, bet orientacija jau yr :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Kacumota, grožiai.

Kerpena, nuostabiai atrodot su dukra 🥰

Atsakyti

:rolleyes:

Dėkui, niuma. Pačią linksmiausią nuotrauką išrinkau. Fotkinomės visa šeima, bet tų nuotruakų dar neturiu. Be to šiais metai labai nebuvo vietos kur fotografuotis, tai visi kadrai pilni pašalinių žmonių. :)

Atsakyti

Fainos žydinčios terbelės. Bet užsinorėt negaliu -  nieks man nenuners :(.

Kerpena - sunku suvokti, kad baigėsi tavo mokyklinis gyvenimas. Tipo, ir daugybė rūpesčių turėtų baigtis, nors su dideliais vaikais kartais sunkiau ( bent man ...). Nors gal taip ir yra - savarankiški tavo vaikai, šaunuoliai visi. Butas per didelis jums taps :). Ir tikrai graži foto, ypač tavo žvilgsnis  :wub: . Kaip suprantu, mergina puikiai išsilaikė? 

Prikepiau 32 kotletus, troškinasi... Vyro gimtadienis vakare.

Atsakyti

Mergina įvairiai išsilaikė, kaip kokius dalykus, pati nelabai patenkinta.  Bet šiaip ji šaunuolė, labai veikli, daug visokių gražių dalykų daro. Kaip  kažkuris brolis pajuokavo - ji  tiek visko daro, už mus visus. :)

Atsakyti

Kerpena, sveikinu ir tave ir dukrytę tavo  :wub:

Ir kaip gražiai parašei apie ją  :wub:

O jūs pakalbėjot apie pūkų rinkiklius, tai tuoj FB man išmetė pasiūlymų :D

Priedas  Pūkai.jpg   67,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Smalsu, kuo taip užsiima dukra, nes abiturientei iš pirmo žvilgsnio jau vien mokslų užtektų. Bet neretai kitos papildomos veiklos ateities gyvenimui daugiau naudingos nei aukščiausi pažymiai.

Atsakyti

Restar, aš visko nežinau, bet jau tai kad dviejuose orkestruose grojo, gimnazijoje visokiose veiklose dalyvavo,  pvz renginiuose reguliavo apšvietimą ir garsą, yra nemažai. O dar savanoriavo stovyklose, tiek gimnazijos, tiek dar kitur. Su savo lamzdeliu dar konkurse grojo, gal dar ir ne viename į dainų šventes važiavo - Klaipėdoje ir dar kažkur.  Plakato konkurse dalyvavo...

Aš daug ko nežinau, kai kur tik numanau ar netyčia nugirstu. Dar ji dalyvauja tokio klubo Uola veikloje, konkrečiai nežinau ką ji daro ten paskutiniu metu, bet pvz. čia neužilgo ruošiasi važiuoti į pasaulines jaunimo dienas Portugalijoje, tai manau ten visokie pasiruošimai jau vyko. O per išleistuves vienos draugės tėtis man pradėjo dalintis,  kai ji daug tai mergaitei padėjusi, vos ne psichologinę pagalbą suteikė jos krizėse. Tai taip padrikai visokių trupinių turiu prisirinkus, visai per aplink, visokių gerų dalykų išgirstu. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 liepos 2023 - 21:01

Nuostabu, tikrai gali didžiuotis savo aktyviste. Aš kiek su pavydu skaitau, nes pati dalyvavau aktyviai kiek tik įmanoma mano kaime tais laikais buvo, visose olimpiadose, sporto varžybose - krepšinio, rankinio, bėgimo, slidinėjimo, turizmo technikos varžybose, būreliuose visokiuose, radijo laidą vedžiau per tašką, sienlaikraštį leidau, chore dainavau. Na, ir daug darbo kaime bei daug knygų skaitymo. Tai turint omeny, kiek dabar visokių galimybių reikštis, domėtis, dalyvauti yra, norėčiau, kad mano vaikai būtų aktyvesni, visuomeniškesni...

Atsakyti

Pas mane tai eliminuotas visuomeniškumo genas :D 

Vaikai? Hm, licėjuj daug buvo privalomos visuomeninės veiklos visokios, tai tiek. 

Restar, kaip tavo kotletų vakarėlis?

Atsakyti