Nes funkcijos skiriasi
Nu tai kokių tų funkcijų skaitymui reikia? Kokios bent talpos? Neturiu žalio supratimo. Ir nenoriu brangiai mokėt .
Dėl skaityklių, kiek anksčiau domėjausi, buvau išsirinkus Inkpad 3. Dydžiai skiriasi (vidutinė man patogiausia, 8). Vandens apsauga turėtų būt (ne visose yra). Dar kažkokie priderinimai būna ką nuskaito.

Pas mane Kindle Paperwhite 10 versija, pirkta pries 3 metus (jei neklystu). Talpa 27Go, 9 knygos uzima 309 Mo. Vidutiniskai 3000 knygu uzima apie 4Go.
Go- tai gigabaitus turi omeny? Tai gal nereikia pačios talpiausios man, neperskaitysim per gyvenimą tiek.
Restar, taigi nebūtina net visų knygų laikyt skaityklėj. Saugyklose laikai, kai reik-persikeli.
Ne tik talpa svarbi, skatyk anksčiau- baterijos laikas, apšvietimas, gal automatiškai keičia nuo aplinkos, nežinau, ar visos, kai kurios turi priėimą prie interneto per palydovus, kokius failų formatus atpažįsta-nors dabar gal jau daugumą., kokias jungtis turi, kaip prie ko jungiasi... žodžiu, paimi dvi ir palygini, kuo skiriasi, ir ar to tau reikia
Taip. Jei viena skaitykle keli skaitovai naudosis, tai galite ir perskaityti.
Baterija apie 2 sav. laiko, koks bebutu modelis.
Uzmeciau aki i naujausius modelius, tai juose daugiau pikseliu, nebijo vandens (bet as savo ne karta prie baseino naudojus ir jokiu problemu vandeniui uztiskus neturejau). Apsvietima visos turi.
Gal galima pas ka nors pasiskolinti ir paziureti, kaip skaitosi, kaip sriftas reguoliuojasi ir pan.
As dazniausiai e-knygas perku Amazonje, bet idomumo delei uzmeciau aki i populiaria internetine parde. Tai pasirinkus elektr.knygos formata negaleciau jos skaityti savo skaitykleje!
Ordinateur : avec le logiciel Adobe Digital Edition
Tablette : avec le logiciel Adobe Digital Edition
Smartphone : avec le logiciel Adobe Digital Edition
Liseuse Vivlio, Kobo, Sony, Bookeen : Compatible mais non recommandé
Cet e-book n'est pas compatible avec : Liseuse Kindle
Jaučiuosi biški tundra, nes nei turiu skaityklės, nei rankose čiupinėjus, nei reikia. Popierinė knyga yra popierinė Gal didesnį privalumą matyčiau audio knygas, kai lieka laisvos rankos. Bet tų irgi nenaudoju
Liniuka, tai aš absoliuti tundra . Kol kas tik iš principo domiuosi. Teoriškai galvoju, kad gal visai praverstų. Pas mus totaliai nėra kur dėti knygų, reikėtų užsiimti peržiūra, atidavimu/pardavimu. Bet gi tingiu
.
Mmm, kai skanu apkepti paprieskoniuoti patisoniukai, bėda - neįmanoma saiką/sotį pajausti...
Tingus sekmadienis. Ilgas miegas. Mezgimas. Nusidažiau plaukus. Veido procedūros (pylingas, kaukės, kremai)- senai lepinausi.
Vyras su Emiliu kaime.
Vilius su chebra tinklinį žaidžia.
Gytis užsidaręs kompu.
Mes su Ripsu mėgaujamės tyla ir ramybe 😁
P.S. Skaityklės man pagrinde reikėtų vonioj
Visai tingus ir pas mane, nieko gero neveikiau be miego, skanaus maisto, ilgo pokalbio su drauge, susirašinėjimo su vaiku. Net sunku suvokt, kokia diena. Sodas life . Einu pro šalį, kokią žolę darže išraunu, kokią uogą ( vyšnią , slyvą, avietę, žemuogę, šilauogę, agrastą) suvalgau. Pomidoriukai saldūs, švelnūs, mmm. Mėgaujuosi mažais dalykais.
Kažkokia keista diena. Visko daug, lyg ir ramu, bet kažkokie trukdžiai vis, dėl kurių jaučiuos nevykus..
Supuvo orchidėja...
Anksti kėliaus.
Neišsirenkau ką rengtis, vėlavau į shopinimosi pasimatymą su dukra. Bet gan greit ir sėkmingai apipirkom dukrą rytdienos fotkinimuisi.
Sugebėjau suėst MB kruasaną, kol jis į WC subėgiojo buvau šventai įsitikinus, jog ten maniškis su vyšniom, o ne jo su mėlynėm
Nusipirkau cargo džinsus (kam man jų reik)..už 13 eurų
Skyniau paskutines trešnes kovodama su širšėm (plę, suėdė pusę)
Ir vėl neišsirenku, ką rengtis rytdienos fotkinimuisi...
O dar nežinau, ką valgyti... į pardę nieks neina, o virtuvėj tik visokie sausiakai...
Pieva? Plę, nu lyg ir dygsta, bet jau buvau pamiršus, kaip piktžolėtai atrodo tas pirminis dygimas...
Nu ir vėl metais paaugau...liūdesėlis