O man vis tiek labai skaudžiai skaitosi tai, kad mama tik per aplinkkelius, iš nuogirdų tegali sužinoti, ką jos vaikas veikia. Nei mama to nusipelno, nei jaunam žmogui sveika augti širdyje nešiojantis tokius jausmus. Labai labai linkiu, kad santykiai šiltėtų.
Kazkuriu metu pazymiu knygeleje po pagyrimu uz elgesi ir pazymius buvo parasyta kazkas tokio " gaila, kad mazai dalyvauja visuomenineje veikloje" Na nedomina manes.nei tada nei dabar Vaikus tai svelniai paraginu, bet matau kad irgi laukiniai / naminiai Kazin nuo kokio akmens nulaize....
Ką padarysi - skausmas yra gyvenimo dalis.
Kotletai buvo pietums . O vakaras buvo smagesnis nei tikėjausi
. Ir vieta patiko, ir suma tenkino, visi sotūs ir laimingi, pavedžiojom po Paupį 4 svečius
. Visai galiu rekomenduoti One for all.
Vyšnių pasaulyjeeeeee
Turiu klausimuka literaturos myletojoms - gal galetumete parekomenduoti kokiu skaitalu vasaros atostogoms? Turiu viena sarase, reikia bent dar keliu. Kadangi skaitysiu e-skaitykleje, tai reiketu, kad butu uzsienio autoriu ir ne itin seno leidimo (jei knyga senesne, nebuna skaitmeninio formato). Aciu

Vyšnių pasaulyjeeeeee
Vyras kaime. Klausiu: kaip vyšnios? Reikia skint?
Atrašo- jau nuskintos. Špokų...
O šnd FB išmetė foto prieš du metus užsilipus ant stalo uošvių vyšnias skinu. Na, vadinasi nebus šiais metais
Naują mezginį pradėjau iš trečio karto. Dabar jau tinka, pstinka siūlo ir virbalų storis. Vis neatitaikiau, ko noriu.
Mes ruošiam namus draugės viešnagei, kad gėda nebūtų. Bus smagiau patiems grįžt. Paskui, tai dar matau, ką kils įkvėpimas pramėtyt, bet ne viskas iškart.
Juoduosius serbentus išsiviriau ryte, maišelį į šaldiklį įkišau. Vyšnias išdalinau vakar ir ramu . Kaimynė net raktus paliko, įkišau kibirą į šaldytuvą, nes tik ryt parsiras. Aišku, dar yra vyšnių sode, bet sau cielų į šaldiklį sumesiu ir tiek. Nebent kils noras pabandyt su agrastais pavirt - ar jų dėka taps tirštesniu džemu, ar ne. Nes avietes puikiai sutirštino.
Reik sugrįžt prie juodojo megztuko užbaigimo, pamiršus jau, kokie su juo reikalai, o kas toliau, tai net nežinau. Gal kojines, kol degančių norų neatsiradę.
Knygų rekomenduot negaliu, 3 turiu, bet tik 1 pradėta. 2 vežuosi į sodą. Ai, jeigu neskaičius F. Backman "Nerimo žmonės" rekomenduoju. Net dukra skaito (ta, kuri neskaitanti pas mane).
O gal skaityklę kas galit rekomenduot? Lipsiu lauk iš konservatyvizmo . Knygų nėr kur dėt, užmačiau dukrai ( kitai) seriją, kur gal 30 knygų Amazon ( pirmos 4 į lietuvių tik išverstos, bet jau skaito ir angliškai), tai pagalvojau, kad geriau su elektroninėm prasidėt.
Ai, vakar jaunuolia pralėkė su dėdės motoroleriu kaime, pusė veikia do nubrozdinto, šiaip apsidaužęs... Prieš pat skrydį... Sakė, džiaugiasi, kad gyvas liko, gyvenimą permąstė, gal net su dviračiu važiuodamas šalmą pasiims. Naudinga, tik skausminga pamoka. Man širdį skauda ..
Neskaicius ir negirdejus, bet pasigooglinau, ziuriu, nemazai knygu isleides. Dekui, isbandysiu

As turiu Amazon Kindle, pries pora metu paprasiau kaledoms. Neturiu jokio supratimo apie skaitykliu skirtumus. Lyginant skirtingus modelius svarbiausia (pagal mane) : baterijos laikymas, apsvietimo reguliavimas, srifto dydzio reguliavimas, atminties dydis. Tik dalinai atstoja popierines knygos skaitymo malonuma, bet issprendzia daug problemu (sandeliavimo, knygu apsikeitimo, patogumo kelionese, galimybes nusipirkti knyga bet kada).
Pusę veido .
Marguerite, visas skaičius to autoriaus ir vyras, ir kolegė, turiu popierines, labai mano skonio, Uvę ir Močiutę skaičius ne po vieną kartą. Jeigu patiks viena, pabandyk ir kitas.
Nes nusiplūkiau, dabar kai namai padoresni, mielai niekur neišvažiuočiau . Į sodą vilnones kojines vežuosi, pats tas bus tokiu oru, trobos pirmam aukšte visada maloniai vėsu.
Aš tai irgi galiu rekomenduot Kindle. Skaityklę. Modelis ne taip svarbu turbūt.
Dukros seniai seniai turėjo kažkokias paprastutes skaitykles, ne itin prilipo, bet matyt ne dėl pačios skaityklės, o šiaip ne skaitymo laikotarpis pasitaikė.
Vyras turi seną Kindle, patenkintas, bet jau nori naujesnės. Skolinausi kelis kart ir aš, bet man kažkaip popierių maloniau skaityt. Nors iš kitos pusės, telefoną gi skrolinu kasdien.
Nerimo žmonės" neseniai "surijau" per keletą dienų. Labai patiko. Gal net geriausia iš jo visų knygų, ir stilium, ir siužetu. Nors atsiliepimų tai skaičiau įvairių, kai kurie tai pasipiktinę rašė, jog net negalėjo skaityt, nes tipo autorius rašo kaip kvailiams kokiems įtariu jog jie tik kokį Murakamį ir skaitę
Iš naujesnių, net nežinau, sunku rekomenduot, priklauso kokį žanrą mėgsti.
Detektyvai-J.Nesbo,
ramaus siužeto, bet gražios istorijos- Yoko Ogawa Begalinė lygtis, Hiro Arikawa Keliaujančio katino kronikos. Skandinavai man patinka-Herbjorg Wassmo Dinos knyga ir kitos dvi, Laimės sūnus ir Karnos kraitis-iš rimtesnių tokių...
Kainos tų pačių Kindle labai skiriasi...