Katukai, nu tai su ta uogienės diena 😘 Kad kuo dažniau ir daugiau jaustum akimirkų, kai norisi pamurkt, o ne nagučius atkišt 🥰
Laikykis. Viskas ryt bus gerai ir turėsit gražių prisiminimų.
Cha cha, diena dar nesibaigė...
Dariau salotas, kepiau cukinijas, svilo viskas, dūmijo, jau galvojau išsikviesiu berniukų kompaniją iš saugos tarnybos...darbo, kol susitvarkiau...
Tada atsidarau šaldiklį... o jis buvo ne iki galo uždarytas, viskas apšalę. Dirbu. Laukiu kol biškį aptirps, kad nugremžčiau..
Uogienė ryt, nu bet jau kas čia beliko
Ryt bus geresnė diena . Pasiankstinai gimt
.
Sūnui atidėjo skrydį 2 val, po vidurnakčio tik išskris . Tikiuosi ... Dukra džiaugiasi su drauge viena namuose - sakė, patinka savarankiškumas, jaučiasi kaip studentė - eit apsipirkt, valgymus planuot
. Kodėl tuk nieko daryt nebenori, kai aš namie... Plaukus tai vyras dadažyt turės - draugė ne viską nudažė
.
Dukra džiaugiasi su drauge viena namuose - sakė, patinka savarankiškumas, jaučiasi kaip studentė - eit apsipirkt, valgymus planuot
. Kodėl tuk nieko daryt nebenori, kai aš namie...
Džiugu
Paprasta- todėl, kad savo rūpesčiu juos užgožiam, nes mes pačios' geriau ir greičiau'. Jugi
Reikia išmokt leist vaikams augt. Visom prasmėm.
Dičkis tinklinį žaizdamas pasikreipė koją. Ištino. Vėl. Tepalai, nimesil, fiksuojsntys pleistrai.
O aš nieko neužsimanau kol kas, nieko nereik, ypač siūlų - atostoginis režimas, kai nieko neperku lyg, tik šiaip pinigai tirpsta.
Rudeniop paaiškės, kad neturiu, kuom apsirengt/apsiaut į visokius darbinius išėjimus, nes besėdint namie tai net pamirštu, nekeliu sau jokių reikalavimų nedarbinėj aplinkoj.
Na, jaunuolis įsėdo į lėktuvą, galiu eit miegot. Rankovės atnarą baigiau, kitą būtų geriau pradėt namie užrašus susiradus, nes nieko nebepamenu. Galvojau, kad telefono užrašinėj užsirašinėjau, tai aprašymo net nepasiėmiau, bet tai kur tau ...
Freke, tai ar ne tavo idėją pasičiupau? Barboros perlus pirkau ir kojines numezgiau šitas: https://www.ravelry....ar/freezing-fog, dar sūnus sugalvojo, kad mano keptos duonos nuveš, o draugui susimetė ir nupirko naujesnį Fifa žaidimą.
Parašė, kad valgė skaniausių pasaulyje kebabų, karšta, virš 30, ketino varyt kažkur maudytis, žadėjo naktį daugiau papasakot. Kaip 16 mečiui - nereali patirtis keliaut be tėvų, jaučiu, nebesustabdysim . Kitais metais vėl su draugais jau svajoja apie futbolo čempionatą DE... Bus daugiau motyvo padirbėt
.
Dukra grindis išplovė, pyragą iškepė, bet prašė kuo vėliau grįžt, kad dar spėtų ir pasivaikščiot, ir filmą pažiūrėt su drauge. Bet būtinai šiandien, ne ryt turim grįžt - sakė, kad nori apsikabint .
Agrastų sode prisiskyniau ir nuskabiau, vyras dar arti kibiro vyšnių.priskabė jau nemažai paukščiai nunešė per savaitę, kibirą šparaginių pupelių prisiskyniau iš 2 metrų lysvelės, troškinuką nerealiai vasarišką su jomis, šonine, cukinija, paprika, pomidorais ir sauja žolių pasigaminau.