Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas, ačiū, kad pamurkėt :wub:  murkiu atgal.

Fotosesija done. Visai smagi patirtis, manau, kad bus visai neblogų foto. Tik neaišku kada :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

katuk, su praėjusiu tave! :dovana:

Pasirodo vakar  nebuvau užėjus visai.

Iš vis vakar keista diena. Nubudau nuo vyro žadintuvo. Ir galvoju - kaip čia aš savo nenusistačiau. Į dušą jau gal per vėlu, bet gal galva dar pusė bėdos, šiandien  pratempsiu.  Bet tai kodėl neprisimenu pirmadienio? Žadėjau dirbdama iš namų grindis ištaikyti prasisiurbti, o taip ir neprasiurbiau. Visai atšokus. Ką aš ten veikiau? Ir darbe darbų neatsimenu, kad būčiau padarius :hm: Jau kėliausi iš lovos, kai staiga suvokiau, kad vis tik pirmadienis ir man darbas iš namų ir dar galiu  iš vis pamiegoti. Užtat ir žadintuvas neskambėjo.. :hihihi:

Čia gal todėl, kad buvau savaitgalį išvažiavus ir pradinis planas buvo grįžt sekmadienį, o paskui viskas taip susisuko, kad grįžau šeštadienį vakare.

Atsakyti

Mes tik grįžtam namo ir rytais tikrasis murklys kaip lėliukas į lovą prisistato - meilės ištroškęs. Tas jo rytas ir 6 val gali būt :). Einam kuris į wc, tai tas supranta, kad jau nemiegam ir leidžia sau atvaryt :).

Gera išsipraust ir naminė lova minkštesnė. Bet miestas yra miestas ...

Reikia sugalvot, juo užsiimt naudingu, bet nevarginančiu. Nes beprasmybė vėl ant slenksčio...

Atsakyti

Mūsiškis tai sėdi prie lovos ir stebi, ar kuris neatsimerks ar kokio kito gyvybės ženklo neparodys :D O tada jau prasideda maisto reikalavimas :D​ 

Atsakyti

Tai kad maisto pas mus visada įdėta, su konservais neprasidedam, nes neaišku, kokie jam patinka, kažkada pirkom, tai vis išmest tekdavo. O sausiukų visada yra, iš bado nemiršta, taiš mūsų tikisi aukštesni poreikių tenkinimo :)Dar palepinam žaliu jautienos kumpiu, prišaldom smulkiais gabaliukais supjaustyto, imam, kai norim pamaloninti. Sau tokios mėsos nebeperkam...

Atsakyti

Bet jau tie augintiniai, vis tiek randa dėl ko  ieškoti dėmesio. :)

Pas vyro tėvus, katė išleidžiama į lauką, tai tėvą žadina anksčiausiai, kad išleistų. Bet irgi - žino, kad jis paprastai labai anksti keliasi. Prie mamos nelenda, nes  ta ilgiau miega :)

O čia ir maisto yra ir tualetas namie, vis tiek reikia žadinti.

Mūsų Luna, kai jaunesnė buvo, tai irgi labai klausydavo rytas, kas jau sukrebždėjo. Dabar tai jau  pasenus, kartais pati tingi eiti, ypač kai koks lietingas oras...

Atsakyti

Mūsiškis irgi visada dubenėlyje turi sauso pašaro. O prašo rytais tai savo svajonių maisto koncervų :D​ 

Atsakyti

O kokie jo svajonių konservai? Ar tiesiog bet kokie, ar tikrai turi ypač mėgstamus?

Atsakyti

Žinok visus iš eilės kapoja, perkame pigius. O va sausiakui tai baisiai išrankus. Perkame gerą, bet matyt ten skonio stipriklių nepridėta. Dažniausiai Oak farm. Josera tai ėstų pilnais žandais, bet man jis neatrodo labai geras.

Atsakyti

Užmarinavau 7 agurkų stiklainius. Auga šiemet kaip išprotėję :blink: 

Atsakyti

Matyt, tinkama ir žemė, ir šeimininkės ranka agurkams :clap_1: . Mes po kelis nusiskinam, ir tiek. Raugt nusiperku.

Aš vis super premium pirkdavau, jau nebepamenu, kokį maistą. Paskui kažkaip Hi-Q per akciją iš Kikos pabandžiau, patiko, tai nemažai suėdė. O paskui gal pasikeitė formulė ar kas - tapo sunku įkišt jį. Tai iš turgaus Josera urinary eina . Šiemet bus jau 14 metų mūsų carui, reiktų pasidomėt, gal jam ko special reikia, gal sunku sausiukus sukramtyt, nes lyg dantis aplūžęs bent vienas. Aš visgi kaimo vaikas, nemoku popinti gyvūnų, jie tiesiog yra arba ... ne. Kaime dažnai jų gyvenimas nebuvo ilgas dėl įvairių priežasčių. 

Atsakyti

Nu ir dar pasidžiaugsiu, kad nusipirkau kitchen aid plakiklį su makaronų gamybos priedais. Baisiai noriu išmokt gaminti makarunsus, zefyrus ir naminę pastą. Nu tai pasta kaip pasta, bet pirmų dviejų tai net nemėgstu :D Bet kokie jie gražūs :wub: 

Ai nu ir dar pasidžiaugsiu, kad beveik atsistačiau vitaminą D. Šiandien pasimatavau ir jau tik kelių dalių trūksta iki normalaus. Visgi mačijo tos didelės dozės :rolleyes:​ 

Atsakyti