Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, man irgi elementarus miego trūkumas, nes negaliu mieste miegot, ir išvis iš režimo išeita. Einam miegot apie 1, visi keliasi vėlai, kas ir apie pietus, o aš niekaip negaliu miegot... Darbininkai prie tų laiptų užknisa nuo 7 val., nesibaigia griovimas ir statymas (dabar vietom griauna jau kas pastatyta, nes kreivarankiai...), bet kad šiandien pabudau dar prieš jiems pradedant, o paskui kai pradėjo, taišvis be šansų, dar vyras užknarkia... Nuverkiau dar šiandien, savęs gailėdama, pamačiau savo vaikų gerumą ir atidumą mano nuotaikai, ko šiaip nesulauksi... Dičkis net į Druskininkus pasiūlė dviese išvažiuot... Tikiuosi, ryt bus geresnė diena, kas nors paaiškės dėl mažės gimtadienio - ar kas nors į jį išvis ateis, nes neatsako, gal iškeliavę draugės, galėsiu ką nors konkretizuot. 

Baigiau juodą megztinį, daugiau nieko neturiu. Anei noro, aneišvis kokio tikslo gyvenime  :B .

Atsakyti

Restar, o Druskininkai- puiki mintis :) Mėgaukis atostogom, kol turi galimybę. Aš jau Žolinių savaitgalio laukiu su papildomom laisvom :) 

Atsakyti

Na, dabar beliko gimtadienį atšvęst, ir darbas nuo pirmadienio, nieko nebepriplanuosim. Liks dar pora savaių rugpjūt  į nuveikt ką prasmingiau. Man ba isus dėmesio ir prasmingesnio bendravimo trūkumas, kad būčiau reikalinga daugiau nei tik maisto gamybai. Tai darbas biškį atstatys prasmės jausmą  :B . Jau net galvojau, ar neįsidarbint kur laikinai papildomai per atostogas, kai per jas nesugalvoju, kur save padėt... ir pinigai papildomi praverstų. Nes ir darbo skelbimus kasdien žiūriu, nors ne dėl savęs.  

Atsakyti
Restar, as tau labai pavydziu to 'neveikimo' lotuliukas.gif Man cia svajoniu gyvenimas butu... Vaikstineji ar vazineji dviraciu, nueini kur kavos ar arbatos puodelio isgerti, parke knyga paskaita ar net papiknikauji ant suoliuko. Zodziu, dziaugiesi gyvenimu bigsmile.gif As atostogose si vakara, ir atrodo, kad tos likusios vienos dienos neisgyvensiu. IT sritis yra viena is 3-ju, kuriose virsvalandziai dazniausiai fiksuojami. Apie 20% darbo dienu praleidziu komandiruotese, t.y. keliuose 4h rytj, griztu 22h, sekancia diena reikia dirbti kaip niekur nieko, t.y. jokiu papildomu poilsio valandu nera. Tai nuovargis ir protinis, ir fizinis.

Dar prisiminiau savo mamos varianta (79m.). Turejo sia vasara galimybe nuvaziuoti i Nida ramiai paatostogauti. Tai isbuvo ... lygiai viena para doh.gif Jura per toli, o daugiau ten nera, ka veikti. Sakau, nusipirk laikrasti ar zurnala, atsisesk prie mariu ant suoliuko po pusimis, ir skaityk, ziurek i toli, i jachtas, i praeinancius zmones. Zodziu, nieko neveik... Tai nesuprato, apie ka as. Visa gyvenima dirbo (iki 75m.), niekada nevaziavo atostogauti, o dabar jau nebemoka.
Atsakyti

Marguerite, jaučiu apie ką tu - ir apie mamą, ir apie tave. Pailsėk  :4u: . Aš pirmus metus pajutau tokią beprasmybę per atostogas. Bet čia daug kas su tuo susiję - ir nebemokėjimas nieko neveikt, kaip tavo mamai, aš nieko neveikt ir tuo džiaugtis galiu max 3 dienas, o čia išėjo apie 3 savaites... Dar vidutinio amžiaus krizė, augantys vaikai ir rūpesčiai dėl jų ir pan. Kažkoks pereinamas etapas... Faktas, kad sunkiai galiu be organizuotos veiklos, o pačią nuo organizavimo pykina. Plius norisi veikt  kažką su kažkuo, o tie visi kiti kažkas laimingi ir nieko neveikdami, nepagauna mano bangų.... Vyras "pagavo" tiek, kai pasakiau, kad kur nors važiuojam šią savaitę tiesiog, atsivertė knygą "Lietuvos dvarai", tai ji ir guli ant stalo, jokios reakcijos daugiau nėra... 

Tik, please, nebesakykit, ką man daryt :B , man tik išklausymo reikia, ko labai trūksta... Dukra pakvietė dviračiu šiandien važiuoti arba į sodą važiuosiu. Arba dukrai uniformos keist, torto kur nors medžiot.

Dar su maistu blogai -valgyt norėtųsi, bet apie bet ką pagalvojus - bloga darosi. Vakar kišau kažką atbulais dantim. Tik saldainių keletą su malonumu surijau :B​ .

Atsakyti

Restar :4u:  kažkas skaičiuoja dienas iki atostogų, kažkas iki darbo :D 

Šiaip dauguma jausmų, apie kuriuos rašai-pažįstami. Net ir tas maisto klausimas- valgyt norisi lyg ir, bet viskas šlykštoka, ką beimtum....dar gerai, jei būtum viena, bet kai reik ir kitam paduot, toks feee jausmas, kai darai vien nesąmones.

Dar be pusryčių. Buvau atsidarius šaldytuvą gal tris kart. Kaip ir netuščias, bet neradau, ką suvalgyt :D o pilvas "groja" . Dar čia prisideda ir noras "sunaikinti" visus likučius, ir neprisipirkt naujų, kad pakuot nereiktų. Nu tai fantazija neveikia iš tų užsistovėjusių ingredientų...

Stovi pusė butelio vyno ir pusė butelio šampano... kaip manot-pusryčiai būt neblogi? :D​ 

Atsakyti
O, visiškai neturiu tokios bėdos smile.gif Galiu laaaabai daug dirbt ir taip pat galiu absoliutiškai nieko neveikt. Visiškai nejaučiu beprasmybės kokį šeštadienį pusę dienos prasitąsydama su naktiniais po namus, kepdamai vaikams blynus, žiūrėdama meilės-seilės filmus ar visai nežiūrėdama, miegodama pietų, megzdama ar kimarindama ant fotelio. Arba nuvažiavus į Palangą pragulinėt visą dieną prie tv, net iki jūros nenueit. Arba pravaikščiot pušyne ir pajūriu be jokio tikslo. Ir tos dvi savaitės atostogų buvo per trumpos smile.gif
Bet tuo pačiu turiu šefą (bendraamžį) darboholiką, kuris nemoka/neturi poreikio atostogaut ir pats dirba neribotu laiku. Rytais laisvai galiu rast laiškų prirašytų ir 11 vakare, ir 2 nakties. Ir vasaros laikas turbūt labiausiai stresinis būna, nes 'kaip čia galim norėt ir eit atostogaut'. Nors be problemų vieni kitus pavaduojam. Arba net ir patys nuotoliu padirbam, priklausomai nuo klientų tipų.
Atsakyti

Katuk, ir aš tave jaučiu... Tas pats - dar be pusryčių, nežinau, ko norėt....

Niuma - kai intensyviai dirbi ir turi mažai poilsio, tai čia nesilygink :).  Trumpą laiką ir aš praleidžiu bilekaip ir gerai. O kai to laiko daugiau - atrodo, kad reikia prasmingiau leist :). Laukiu rudens/žiemos, kai norėsiu tik megz :) ir būsiu nuo to laiminga. Dabar gi ir megzt nenoriu. Atsikėliau , prasivaliau ir prasėdėjau skrolindama....

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 07 27, 08:51)
Faktas, kad sunkiai galiu be organizuotos veiklos, o pačią nuo organizavimo pykina.

Tu gal oziaragis? lotuliukas.gif
Atsakyti

Aha :D  turiu ir aš ožiaragį namie. Labai panaši situacija. Kai buvo jaunesnis, savaitgaliais ir per atostogas užpuldavo migrena. Net juokdavomės, jog 

jam poilsiaut sveikatai kenkia.

Aš jau papusryčiavau :B buvo likę du kiaušinių baltymai nuo kito reikalo. Įmušiau dar vieną visą, įpjausčiau svogūno laiško, įtarkavau čederio, lengvai paplakiau, pakepiau dribsnių pavidalu :D (nu kai kepi ir maišai, gaunas tokia zacirka). Šalia papjausčiau agurko ir avokado, pašlaksčiau balzamiko kremu ir alyvuogių aliejum. Su duonytės riekele. Visai nieko buvo. Žodžiu, gavau ir baltymų, ir riebalų, ir ląstelienos ir šiek tiek angliavandenių :rolleyes: 

Atsakyti

Aš va eisiu grikių valgyt - su naminiu pesto, saulėje džiovintais pomidorais ir kaparėliais bei biškį graikiškų alyvuogių. Gaila, kad jalapenai baigėsi. Kai jau kas padaro, tai reik džiaugtis ir valgyt .

Sausį gimus, bet ne ožiaragis :). Be jokio plano puolu į depresiją :). Planas gali būt ir nieko nedaryt, tada man aišku ir gerai, bet turi būt susitarimas, o ne šiaip plaukimas pasroviui. Bet šiuo metu tas erzina. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 liepos 2023 - 10:41

Vakar su sūnum pakalbėjau, kad mano svajonė yra nedirbti, kad valgyti kažkas padarytų ir namus sutvarkytų, turėti pakankamai pinigų, kad galėčiau siūlus pirkti ir megzti ištisas dienas kokioj saulėtoj verandoj. :D

Blin, turbūt, dėl svajonės reikia į krepšininko karjerą investuoti. :D

O kas dabartiniu metu labiausiai erzina/vargina, tai ėjimas į parduotuvę maisto pirkti. Anksčiau tai vyras darydavo. :(

Atsakyti