Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nepatikėsit, kokį serialą žiūriu :D  Sekso ir miesto tęsinį :B​ 

Atsakyti

Bandžiau ir aš šitą žiūrėti, bet kažkaip nelimpa. Porą serijų ištvėriau.

O šiaip tai labai noriu kokio serialo, bet nerandu.

Atsakyti

Aš pastebėjau, jog jei noriu megzt, reikia kažkokio fono. Kuris bent kažkiek demesį atkreiptų. Nes kitaip lendu to dėmesio į telefoną. Šūds, aišku, jei dėmesio nekoncentruoju į pagrindinę veiklą, bet kol kas taip yra.

Bet vat rast kažką įdomesnio sunkoka.

Žiūrėjau kažkokius detektyvinius, pakankamai lengvus- Somerdalis, Instinktas...o paskui nieko doro neradau savo platformose ru. Sankcijos palietė ir šitą sritį.

Tas Seksas ir miestas toks apie nieką. Bet kažkoks veiksmas vis įvyksta serijoj. Apranga tai tragiška mano akimis :B  ir Kerė labiau į raganą panaši :D​  nei graži. Nu bet vat žiūriu...

Atsakyti

Aha Keri kažkaip nebesiderina išvaizda prie stiliaus. 

Atsakyti

Ir aš nelabai turiu ką žiūrėti. Nenoriu nei kriminalų rimtesnių (Grančesteris man pats tas :) ), nei kokių šiaip durnysčių. Atsiverčiau išsisaugotų sąrašą - nieks neužkabino, apie visokias karalienes rudenį/žiemą gal bus ūpo. Norisi ko lengvesnio. Ponių rojus man tobulai tinka, bet per mažai po 1 seriją kasdien:). Kai būnu susitaupius, kurį laiką nežiūrėjus, tada nors po 2-3 serijas iškart galiu pažiūrėt. Subaigiau ir "Good doctor" neseniai paskutinį sezoną.

Grįžo keliauninkas, laimingas, ypač transportas Vienoj patiko:), bet šiaip - Vilnius mielesnis, nes jaukesnis, žalesnis, išvis sakė, kad į kaimą nori :). Mano vaikas :)

Paaiškėjo, kad ambasadorė lyg pati mezga, labai pagyrė, kad sudėtingai labai megzta, įvertino. Nežinia, ar nešios :). Reiks gal parašyt per FB, padėkot dar, nes tikrai gražiai priėmė bernus, net ambasadą aprodė, papasakojo  :wub: .

Atsakyti

Kažkoks daktarinis serialas yra Good Sam. Apie kardiochirurgus. Nežiūrėjau, tik sąraše mačiau.

Atsakyti

Nu ir kas nematėt, šitą rekomenduoju. Gan paprastas, bet įtraukiantis. https://www.lrt.lt/t...eji-slaugytojai

Atsakyti
Siuo metu, kai reikia serialo, ziuriu Sweet Magnolias arba New Amsterdam (medicininis). Antrasis patinka labiau.
Man reikia kazkur nusipirkti virbalus VLN. Kuo arciau Siaures miestelio, tuo geriau. Kazin, buvusima univermage ar ju rasciau?
Atsakyti

Seniai buvau VCUP. Bet gal dar yra Verpalai ten. Bus ir kažkokių virbalų.

O šiaip tai ir Senukuose galima rast virbalų. Dar būdavo ir Thomas Philips, tik nežinau, ar dirba tas prie Banginio, lyg kažkada buvo remontui uždarytas. Dar yra ir Ogmios centre kažkoks nedidelis rankdarbių/karoliukų kioskelis, ten kažkokių paprastučių tikrai manau būtų. Žiūrint, ko reikia konkrečiau. 

Siūlų miškas kažkur Žirmūnuose irgi? :hmm:​  nesu ten buvus

Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2023 07 28, 17:53)
O šiaip tai ir Senukuose galima rast virbalų. Dar būdavo ir Thomas Philips, tik nežinau, ar dirba tas prie Banginio, lyg kažkada buvo remontui uždarytas. Dar yra ir Ogmios centre kažkoks nedidelis rankdarbių/karoliukų kioskelis, ten kažkokių paprastučių tikrai manau būtų. Žiūrint, ko reikia konkrečiau. </p><p>Siūlų miškas kažkur Žirmūnuose irgi? hmm.gif​  nesu ten buvus</p>

Labai aciu wub.gif Siulus isimeciau, virbalus irgi, bet bele kokius. Jei dydis tiks, tai jauciu, kad netiks ju ilgis, nes megztini ruosiuosi megzti nuo virsaus.
Atsakyti

Marguerite, Vilniuje pagyvensi? Nedidelis tas Vilnius, tik gyvų parduotuvių ne tiek daug belikę, mes daugumoj internetu perkam. Normalesnių virbalų nebent tam CUP rasi viršutiniam aukšte. Siūlų miške lyg tik siūlai. O šiaip didžiausią pasirinkimą gerų rasi Mezgimo zonoje.  Jeigu būtų ūpo, galim susitikt :).

Beje, ačiū, pabandysiu žiūrėt ką nors, ką tu žiūri :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 28 liepos 2023 - 19:13

Restar, CuP viršutiniam aukšte jau tikrai nebėr :mirksiukas:  4am dar gal likę Verpalai. Virbalų pasirinkimas nedidelis. Senais laikais gal Addi turėdavo. Kurie šiaip nėra blogi, tik gal ne prabangiausi.

Reiktų man virbalų gyvai, tai nežinočiau iš tikro net kur eit :D 

Atsakyti