Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na, tai man tas, kur paskutiniam galima apsipirkt ir yra viršutinis :). O dabar gi ten valgymo vieta tik. Seniai besidairiau, vis tik pro šalį iš parkingo pralekiu kur.

Mezginius mes planuojam gi :). Tai užsisakom, ko reikia, jei pritrūksta labai. O šiaip - visgi tobula turėti rinkinuką visų einamų dydžių, visada įsimeti kur važiuojant ir niekada nėra bėdos :).  Aš tik dar norėčiau išbandyti Knit pro mindful, ar tas valas be atminties. iš mūsų gal niekas ir nebandę - tik MsuM? Pradingusi ana biškį. Nes kojinėms tinkamo dydžio turiu tik Addir totaliai nervina tas valas žilkinis mane... Tada Chiagoo 2,25 MZ nebuvo, kai prireikė mirtinai. 

Atsakyti

Labas vakaras, Vakar pro tokią vietelę praėjau :wub: Nostalgija užpuolė 1000% net užsukau į vidų :D Siūlų nekažką pasirinkimas, bet tas būrelis prie stalo :wub: :wub: :wub:

Priedas  IMG_3871.jpeg   559,08KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_3872.jpeg   864,18KB   0 Parsiųsta kartų

Mezga moterytės, plepa. Teta prie kasos kažkokį didelį daiktą gražų žalią mezgė. Bet kažkaip nedrįsau paklaust, o ir chebra už durų trypčiojo. 

Restar, mačiau, kad skaityklės ieškojai. Bernai mano vakar pirko išsigugulinę, kas ten ant bangos gero dabar. Tai jei dar aktualu, galėsiu paklaust ;)

Atsakyti

Aš aną dieną bandžiau rast Nr 3 virbalus pas save.

Radau 7 vientus skirtingo smailumo ir ilgio Nr. 2,75. O trečiukų- nei vienų 😁 Turėjau tikrai. Nepertikrinau pradėtų mezginių. 

Atsakyti

VCUPe Verpalai tikrai dar yra, neseniai mačiau. O dar virbalų kažkokių turėtų būti prie Kalvarijų turgaus toje audinių ir siuvimo reikmenų parduotuvėje.

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 07 28, 19:02)
<p>Marguerite, Vilniuje pagyvensi? Nedidelis tas Vilnius, tik gyvų parduotuvių ne tiek daug belikę, mes daugumoj internetu perkam. Normalesnių virbalų nebent tam CUP rasi viršutiniam aukšte. Siūlų miške lyg tik siūlai. O šiaip didžiausią pasirinkimą gerų rasi Mezgimo zonoje.  Jeigu būtų ūpo, galim susitikt smile.gif.</p>

Aciu uz pasiulyma susitikti wub.gif Bet rytoj i KLP/Juodkrante isvaziuojame. I VLN grisime rugpjucio 11d. ir dar keleta diena pabusime. Tai nebent pasiulymas galiotu tam periodui.
Del rinkinio - sutinku. Bet kai namie pavieniu virbalu nemazai, investuoti i rinkini nesiryzau. Reikes grizus perziureti turta ir pamastyti apie geresne organizacija.
Atsakyti

Limit - oi, būtinai paklausk, kokią ir kur pirko, kas ten ant bangos :)

Labai geros emocijos tavo vaiko baigimo foto žiūrėt, tokia šauni palaikymo komanda, viliuosi ir aš kada nors ką panašaus patirti.( Dickio jokiuose baigimuose nereikėjo dalyvauti...)

Marguerite - tai pabūsit visai Lietuvoje. Nežinau, kur aš tuo metu būsiu, nes, matyt, vėl atostogausiu :). Prasinešk, kai Vilniuje būsi, gal pavyks.

Miegot nesimiegojo, atsikėliau į turgų važiuot, savaitgaliui maisto supirkt, o taip tingiu, mielsi grįžčiau į lovą ,..

Atsakyti

Man tai praktiškai nei vienas rinkinys neatitinka poreikių :D  mezgu dažniausia 2.5 nr, kartais 3 nr. Kojinėms nepamainomi trio. Pavieniams, kai reikia kitokio nr, turiu visokių kinietiškų-bambukų, metalo...

Atsakyti

Restar, tokią Simas pirko. Čia UK per Amazon iš vakaro užsakė, ryte jau gavo. Nustebau, kaip greit. Mokėjo 198€.

Priedas  IMG_3880.jpeg   217,28KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Rekomenduoju- iš vienos pusės- lengvas ir paprastas skaitalas, iš kitos pusės- geras jausmas 'aš tokia ne viena'.

Priedas  received_861476065537189.jpeg   211,65KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_1013958696274786.jpeg   260,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos. Savaitgaliaujat? Vakar turėjom ilgą dieną su vaikais Birštone- vasaros rogutės, ilgos maudynės, bokštas, dvi kavinės. Iš namų išvažiavę 10 ryto grįžom tik 9 vakare. Vaikų pusbrolis laimingas gimtadienį atšventęs. O mes visi irgi visą dieną gamtoj prabuvom.

Šiandien pasidariau batų reviziją. Visokios senienos iškeliaus į konteinerį. Mama Emilį išsiveš paatostogaut, tai turiu planą vakarop pamegzt. 

Atsakyti

Paskutinė atostogų diena sode. Iki 1 val lovoj prabuvau :). Tada su vyru pažaidėm paprastą mano mėgstamą žaidimą, Rūtos plaukimo triumfą pažiūrėjom. Dabar šašlykus eisim kept. Vakar gal pirmąsyk falafelius sumąsčiau pasigamint pietums, netikėtai gerai gavosi, valgė net išrankios panelės. O dar netikėčiau - buvo taip sotu, kad man vakarienės net nebūtų reikėję. Bet teko gamint badaujančiam jaunimui :). Šviežios bulvės su grietinėlės+šoninės+ voveruškų+ krapų+ keptų svogūnų padažu. Užsigeriant kefyru su raugintais agurkais, krapais, svogūnlaiškiais.  Miegu, valgau, tingiu, skrolinu  :B​ , mezginys su knygom guli kamputyje...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 liepos 2023 - 14:59

Restar, tu kai turgui lankaisi, gal, kartais, esi užmačiusi jaučio žandų? Jaučiu, kad Benedikto turguje turėtų būti, bet ten kainos užlenktos dažniausiai.

Atsakyti